black ghosts

 20 saker ni inte visste om Moehoe (ja ja ha copa listan av min vän peliss)

Jag har insett att min senaste kyss: var väldigt sorglig och onödig
Jag pratar: när ja kommer på nåt att säga
Jag avskyr när folk: nedvärderar andra för att de själva ska känna sig bättre
Min bästa vän är: nån som inte lämna mig för dehär
Min första vän heter: isabelle
Kärlek är: a reason for dying, a reason to live
När jag borstar tänderna: känner ja mig fräsch (h)
När jag lagar mat: bli de aldrig fel
Jag tänder på: sånt ja gillar

Jag är rädd för: sprindlar ;o
Den värsta känslan är: när man inser att man ha både matte och no på samma dag
Den bästa känslan är: när allting är så bra att alla problem bara försvinner
Jag är bäst på: att se på tv ;7
Jag är sämst på: att sporta typ
Om jag va ett djur skulle jag vara: en fågel
Min mobiltelefon är: en bakteriebomb
När jag vaknar på morgonen: kolla ja alltid va klockan är

Just nu tänker jag på att: jag så gärna vill på yraaan tonight elr imorn
Bebisar är: högljudda å snuskig

it's easy to love you

God morgon, god middag. :) Nu sitter jag här, ha precis käkat våfflor! Grymt gott. :] nu strax ska jag å brush upp till mormor och plocka lite strawberries, sen så kommer pelisspilatus hit (': naajs. Imorse vakna ja typ 10.15 elr nått sånt, käka frulle & såg på tv me mams. Sen åkte vi upp till mormor och hämta jordgubbar, snackade och åt nybakta muffins! muuumms. Ja vill också baka muffins. Kanske ska göra de me peliss? aja, märks. en sak är säker - JAG SKA ÅKA MOPPEDED ME HENNE NU NÄR HON LAGLIGT (konstigt nog) FÅ KÖRA :d happyfeeez. Men aop, nu orka ja inte skriva nå mer :) ciaao.


rosen ja fick av offa :) <3

whispers in the dark

GRATTIS BEJBII PÅ MOPPEDAGEN! ÄNTLIGEN FRIHET. <3
jag älskar dig, i'll do my best for you. du är inte värd den här skiten.

jag älskar dig elin strömberg.


idag ha ja krattat, klippt gräs och ja, solat (h) . :) Nu bli de strax mat. Sen fick ja ju en stor rosa ros av offa, för mina framsteg! tack <3 ikv bli de nog film me brush, han lät pepp på't!

fortsättning följer ..

Tjenis everyone. Nu sitter jag här och käkar flingor, hähä. Ha nyss kommit hem efter en dag i stan! Jag och mams hann med mycket idag, och de är så kul att gå på stan nu när de yranveckan! Jag är så lessen att ja inte kan gå till helgen :( Men ja få tänka på att man inte kan få allt -.- Fan att inte min värld regerar. Vi åt nere i badhusparken i ett av ställena där, sen gick vi upp på stan och stod och titta när min kära släkting Sabina Värme stod och spelade och sjöng. Herregud, bruden är grym! När de va slut pallrade vi oss in på bion, köpte godis och gick ner till salongen. MEN, de va den mindre salongen som filmen spelades på, i salong 5. Den visades i 4an också, men vi hade bokat 5an. Det var jag, mamma, och 4 småbarn till. ÅHNEJ, tänkte jag. 'Är det här den dubbade versionen???' Jag och mams satt och va oroliga i 45 min innan tre tonårstjejer ploppade in. YES, tänkte jag. Reklamen börjar. Jag och mams byter plats eftersom våra var så långt fram. De är kanske 8 personer i salongen. SKÖNT. Men sen när filmen börjar, kommer de in typ 20 pers till. HALLÅ, FILMEN HA BÖRJAT REDAN!???! Aja, vi hittade bra platser så filmen blev (y). Den här filmen va mycke annorlundare motför de andra. Men den va ritkigt kul! haha. Mycke kärlek är de också :) Men den slutade liksom 'to be continued', SÅ JAG DÖÖR. Jag kommer inte klara av att vänta ett år !!!!!!!! Aja, hang in there. Nu ska ja se på lite 'How I met your mother', de är fan bäst!

ciao


summer of 2009

Kan bara stavas med fyra bokstäver, ett ord, ett substantiv - REGN. Det bara öser ner, och ha gjort de 90% av sommarn. Varför? Alla som taggat sommarn, längtat ihjäl sig efter de här, kämpat så hårt me skolan för att äntligen få sommar och bara njuta och va får vi? REGN. Nån mer än jag som blir lite smått självmordsbenägen pga de här? :/

Anyway, ja va förbi peliss me hennes present å vi hann snacka igenom lite. Skönt att ses! Ska va me na sen i veckan med :) Sen ha jag och mams handlat för de bli tacos tonight! Yeye (h) Nu sitter jag här, ser på de äckliga vädret ute och drömmer mig bort till rhodos där min syster befinner sig nu, strålande sol och 38+. Avis? Nej vad skulle jag va avis för? -.-

Ikväll bli de movietajm för vädret suger ju apballe. Så då bli de myspys me mamsen ist! Behöver ta igen lite sömn efter de dåliga nätterna i huvudstaden pga luftmadrassen jag sovit på :o Annars va resan helt suverän (y)

jag idag, enkel men varmt klädd;

nej de är ingen vanlig dag,

FÖR DE ÄR PELISS FÖDELSEDAG, HURRA! HURRA! HURRA!!!

Grattis på femtonårsdagen världens bästa vän. Du är den underbaraste, kungligaste, och grymmaste personen i hela världen. Du är alltid den jag prata med, den jag kan trösta mig hos. Den som alltid kan ge stöd, och få mig att se ljus igen. Ingen har jag fått sån kontakt med som jag har med dig Elin Johanna Erika Strömberg. Du är speciell, du kommer alltid vara de. Du kommer alltid ha en plats som INGEN annan kan få. Räkna våra minnen, hur många är dom? Precis, de finns inte tillräckligt stort tal för att beskriva dom. Jag ha varit med om hemska, underbara, och framförallt sjuka saker med dig. Jag ångrar ingen sekund med dig, och är så otroligt lycklig att ha dig som bästavän. Jag litar på dig till tusenmiljarder %, och jag är lessen om jag sårat dig nån gång, fått dig förvirrad. Jag ville aldrig göra dig illa, jag ville aldrig förstöra den delen av dig. Att utsätta dig för dehär. Förlåt mig älskling, vi klarar de här. Tillsammans. Jag tror på oss, bästavänner, vi kommer aldrig skiljas åt. Du är de värdefullaste jag har, en del jag inte klarar mig utan. Så ha en underbar födelsedag! Och njut, du blir bara 15 en gång. Bekymmerlöst år.

Jag älskar dig, du är bäst Elin. / din hoe



   

stockholm, en stad för sig

Helluu. Klockan är 21.14 och ja ha precis kommit hem efter en heldag på stan! Men först - Lena hade tre kompisar som sov här inatt. Alla drack, och alla skrek. Sen imorse va dom lika pigg med att börja skrika, så jaa, jag ha sovit väääääldigt dåligt inatt och ha inte mått som bäst idag. Min mage strejkar från och till, not nice. Jag ha kunnat käka på kina iaf! Asgott. :)
Annars idag har ja köpt present till peliss, gladiatorsandaler, en tunika, en tröja, leggings och ett halsband :] Nöjd moehoe. Jag är stolt att jag härdade hela dagen på stan, trots magont. MEN, pga av den dumma smärtan kunde jag inte gå in på b&j affären och köpa sån kulglass. FASIKEN, får ta de nästa gång. Ikväll bli de film me grabbarna. Sen imorn - biiiiil. uschusch, jag börja gruva mig redan nu :o

I miss the colours of the world. I found myself so far down, away from the sun.
I'm tired of living in the dark. Can anybody see me down here?


Visst, de är inte lätt. ''Men man måste väl inte sätta upp en skylt där de står att man är ledsen?'' - så sant, så sant.

Nu jävlar, don't worry be happy. Jag är bara 15.

let the bodies hit the floor

Tjänna folks. Dagen började med att jag slog upp ögonen runt 10.07 elr nått sånt. Längsta jag sovit här! Mådde illa, käka frulle i hopp om att de skulle bli bättre. Men tydligen inte. Så ja titta på tv och lite sånt, sen vakna boysen vid 1. Sen runt 15.15 drog vi in till stan och mötte kusin Robin! Kul att ses :] Efter mycke om och men bestämde vi oss för att se på bio. TRANSFORMERS ville dom se. Nja, inte min stil va. + Att ja mådde så illa så jag skulle inte palla sitta på en bio. Istället kom min kära vän Adam in till stan, så jag dumpade grabsen på donken och sen drog dom på bio,och jag följde med Adam hem. Där blev de lite film, skratt osvosv. Kul som fan, han ha växt typ 2-3 dm sen sist jag såg han! Så de va vekrligen en förändring. :) Sen runt halv sex drog jag hem. ÄVEN ATT JAG HITTA HEM MED BUSS, TBANA OCH ALLT ;D (h) Stolt. Sen mötte jag upp mams och lena så vi handlade pyttipanna och nu ha ja nyss käkat. Fasiken, har fortfarande ont i magen ;/ Om en timme kommer max och tom hem, så jag sitter nog här tills dess. =] Imorn bli de stan ! (y)

it's all that I'm waiting for.

i could walk a thousand miles just to ..

Hejhejhallå. Idag ha varit en ganska seg dag. Vi kom inte iväg förrän 13.15, å då drog jag, max, tom, mamma & lena till ingarö och hälsa på toms pappa och syster. Flott hus han bor i asså! (y) Där fick vi fika, sen drog vi till björnö elr nått och gick på klippor och bada. Myspys, solen sken nästan hela tiden! Sen nu ha vi nyss käka grillat. Livet <3 Nu sitter jag här, med boysen bakom mig. Undra vad vi ska hitta på nu? Klockan är ju bara åtta  .. Men, de märks väl! Sitter och skriver med adam, tänkte träffa han nån dag nu när man är här! Men när ska de bli .. ? Ja, de märks väl de med. Henrik är på ingarö och lanar, han kommer inte hem förrän imorn eftermiddag, typ. När han vaknar, vilket vill bli imorn kväll, ca. Nej men nu ha ja sjukt tråkigt, dags att hitta på nåt!

.. find my way.


de blev lite 'never back down' och godis. :]

varför blev allting så komplicerat ?

stockholm stad

Hej du. Klockan är 21.32 och jag ha precis ätit middag. Vilka stockholmstider jag kommit in i :o Aja =) Idag ha vi gått på stan i sissodär 8 timmar, tittat på guds alla affärer och jag kom hem med en grej. EN GREJ. En tunika, turkos. Anyway, vi ska shoppa mer på fredag kom vi överens om, så vi åker hem på lördag. Missa peliss bdayfirande, vilket suger. ;/ Vi åt lunch på kina, hur jävla gott som helst! Ja testade nått nytt grejs, lätt värt 149 spänn. Sen så nu drog boysen iväg och köpte mjölk. Här hinkar dom i sig oboy 24/7. Helt sjukt, men ja :]  Annars ska vi fara och bada imorn, om vädret är på vår sida. Håller tummarna (y)

every single day I'll be missing you.

grönalund

Hallå! Nu har jag kommit hem efter 9,5 timmar på grönan! Ja vet att jag är sen, men första gången för mig idag! De va kul, även fast jag inte åkte sådär överdrivet mycket. Men, dagen blev lyckad + att vi hade tur med vädret! Strålande sol hela dan :] Imorn bli de nog stan! Yey! :) Nu ska jag se om grabsen vill hitta på nått. Dom är antagligen ganska trött för att dom är inte van att kliva upp innan 4 på dagarna, henke innan 6. Men idag tog dom sig upp 11! Stolt jag blir :') Annars då? Mams vann en nalle åt mig, thih. Så nu slipper jag sova ensam! =)

ciao bella, bilder kommer när jag kommer hem! :* puss

hej huvudstad

Nu sitter jag här, framför Henriks data. De trodde jag aldrigs kulle hända, med tanke på att han bor framför den :o Men men. tack :) Efter många om och men imorse kom vi iväg. Resan till svall va seg. Resan till sthlm va segare. Seriöst, ja ha aldrig haft tråkigare ;o . Men när vi äntligen kom fram va de värt de! Här är de varmt ( mulet men vafan ), mycke folk som inte vet nått om mig, och ja, maaaassa affärer! nu ha vi käka middag och ska strax se film. Sen få vi se va morrondagen bringar, va.

over and out

i was wrong from the start

Tjänna. Jag vet att klockan är 10.35 och jag borde sova nu, men jag ser ingen anledning till att krypa ner och sova 20 min till. Jag vaknade upp i mjösjön av att mormor väckte mig och brush 09.20. För då skulle hon hem och jobba så vi åkte med eftersom vi måste fixa lite grejjer tills vi far sen idag. Så nu har jag nyss käka frulle framför gilmore girls, och nu ska jag uppdate lite här innan duschen blir nästa stop. Igår när jag och max kom till stugan drog vi och bada. De va iskallt, men vi badade typ i 20-30 min iaf. De va duktigt! De längsta jag badat här hemma på hela sommarlovet :o Sen när vi kom hem gick vi upp och kollade hur mycke offa hunnit på brobygget. Vi ska hjälpa han så vi va tvungna att få se lite planer. De kommer bli jättefint! :) Efter det kom mitt själförtroende fram och jag utmanade max. JAG VANN, ÖVERLÄGSET. Seriöst, jag vet inte vad de beror på men jag har aldrig vunnit såhär mycket? Haha. Kul iaf, med tanke på att bror alltid spöar mig! :p Sen grillade vi, hur gott som helst! Och sen fiskade vi. JAG FICK FISK, TJALLA. Den enda fisken oxå! (h) Sen kollade vi på film och sen blev de lite kort innan sängen. Jag hade gärna gått på diggiloo igår, men stugan va faktiskt bättre än jag trodde! :] Så idag väntar dusch, nagellacksmålning och lite till packning. Sen vid 2 drar vi till svall, för klockan 16.10 går tåget! (yyyyyyy)

Jag vet inte hur mycket jag kommer uppdatera i huvudstaden, men jag kommer ta tusen bilder ni ska få se sen iaf! :D


sist ja va i sthlm, me porr, chris brown för 6 månader sen! saknar.


diggiloo, diggilej,

ingenting sånt för mig.
Nej, ingen diggiloo för mig ikväll, tyvärr. Mams och hennes vänner får ha kul ist, så jag följer med brush och morföräldrar upp till stugan istället. Jag orkar inga fler tårar, så de bli bäst såhär. Nu på morgonen har jag käkat frukost och packat. Jag är inte klar än, men jag vet ju inte vad jag ska ha. Funderar på att skita i mer grejer och hoppas att jag hittar saker i stockholm som jag kan ha. Justja, fick höra att de varit inbrott på prix & ica imorse? :o Hrmf, undra vilka missfoster de är den här gången .. Annars idag lär de bli bad i stugan, och ett och annat kortspel. Jag är ju bäst på de (eller hur johan?) så de bli nog bra de. Imorn far vi! yeyeyey. Jag behöver verkligen komma bort från de här. Jag kvävs annars.

I used to laugh it off, I used to look the other way. I used to save the problems for another day.
But this time, I can't.


i don't know what to do,

and i don't know why.

Glad midnatt folks. Nu är klockan 00.26 och jag sitter här med ljuv musik i omgivningen. Jag och brush ha nyss sett på harry potter - fången från azkaban. De va längesen! Den här dagen ha mestadels gått fort. Jag och mams for och handla sen åkte vi upp till mormor och skrev ut tågbiljetterna (lol min mormor har mer dataprylar än jag). Sen åkte vi hem och käka lunch, sen gick jag och va me Johan. Först satt jag, han och Sofia på en bänk och stekte nere på hammerbeach. Sen gick vi bort till sofie&jenny som sålde jordgubbar åt polackerna ^^ Efter det drog vi hem till Johan och jag spöa han i kort, TRE GÅNGER! Suck on that. HÖHÖ. :] Sen åkte vi till rampen och satt där ett tag, sen drog jag hem och käka lax! mums! Efter det städade jag och bror övervåningen sen stack jag ut med mp3n och cyklade i typ 15 min i kvällssolen. När jag kom hem satte jag mig här och sen bestämde vi oss för att se film! Och nu blev den precist klar! Så imorn väntar all packning och förberedning för resan :} moehoe längtar! Dennis ringde en sväng förut oxå. Så kul att prata, de va typ år och dar sen sist! + att han ska på classic, de vill ja me ju!! :( Men nu ska jag se ett avsnitt av HIMYM och sen sova. De är en ny dag imorgon, tack och lov.

freaky friday

Hallå Sverige! Blev väckt av bror min 11.10 idag. Gick ner och hörde att mams hade främmande, och tro de eller ej - Sonja satt i köket! Så sjukt kul att träffa henne igen! :) Jag käka frukost och såg på sjunde himlen. Sen så nu ha jag klätt på mig och strax ska jag och mams fara och handla. De bli ingen storhandling iaf, trots att vårat kylskåp är lite empty. För vi drar till huvudstaden på SÖNDAG redan :'D Och är där tiss på fredag! De blir grönan, skansen, och stan såklart. Sen träffa lite folks! De komma bli grymt! Senare idag ska jag hjälpa till att städa här hemma, och sen kanske jag drar över till Johan och ser på film en sväng ikväll =) Justja! Jag måste sy fast en grej på mina jeansshorts (som är egenklippta, hähä) och installera bankkortet! Men solen skiner och jag är faktiskt på bra humör, så dagen kommer gå galant känns de som :'] det är ju trots allt nätterna som är värst.

moehoe today;


details


 


what am I supposed to do?

Tjingeling. Nu sitter jag här och ska strax se lite lipstick jungle! Har inte kunnat nörda nått på hela dagen eftersom de åskat :o Men men, nu är de dags. Lagom bra framåt natten ;] Ikväll kom offa över med nyplockade jordgubbar! (y) Sen har jag varit och lämnat johans usb minne. Vi hann tyvärr inte ses för jag gatt springa hem och dra ur datorn osv för de började åska, igen. För typ, 6e gången idag :o De vart tex strömavbrott när jag stod och duscha :o notsonice om jag får säga de själv! Hoppas på bättre väder imorn du! Imorn ska även jag och mams installera mitt betalkort så jag kan använda de i sthlm! Melike. :) Men ja, nu hade jag inte mer kul att berätta här, faktiskt .. :o


brumbrum, jag är grym på sånt här!


snabbare än blixten vettu!

enjoy life

Shululu. Klockan 11.58 slog jag upp ögonen imorse, och såg att jag hade tre missade samtal och ett sms. Hallelujah moment. De va thildebaby och mams som ringt, samt mams som skrev 'dags att vakna nu gumman.' Så de var det jag gjorde, vaknade, gick ner och åt frukost framför tvn. As usual. Sen ha ja duschat och´sett på mean girls. Regnet öste ner utanför, så jag var tvungen att hitta på nått att göra. Nu ha jag ko9mmit upp till mormor och ska på affärn med henne :)

puss

lipstick jungle

Min ängel Johan kom över med hårddisken och en tröja till mig idag när han kom hem från stan! (http://ennyman.blogg.se). Där hade han lagt in massa avsnitt från lipstick jungle och how I met your mother. Nu har jag suttit här i tre timmar och tittat på Lipstick Jungle. Tiden bara rinner iväg, det är så spännande!! Fast nu inser jag att jag måste ta en liten paus, för jag har så sjukt ont i röven av att sitta på den här stolen :o Jag skulle ha en sån här maffig, mjuk datastol med högtalare på nackstödet så det blir värsta surroundljudet. Någon som testat om sånna är bra?
Annars ska jag nog sitta här ett tag till tills John kommer på besök och visiterar mig till sängen. Han va ganska tidig igår, men ändå så är jag hur trött som helst idag? Lite skönhetssömn inatt kanske kirrar biffen! Min kära broder sover borta inatt, så bilden när jag åker lekis-kickbike kommer senare, typ imorn, eller nått. Men här får ni en bild på en sliten moehoe i sina tröttaste dar.


dags att göra sig lite ren inför natten och ta bort fasaden.

första (?) datafria dagen

Eller ja, jag sitter ju vid datan nu. Så heela dagen va jag ju inte datafri, men ändå! Tillräckligt länge. Mams tog nämligen med den till jobbet imorse och tog bort alla virus. Fanskap, idioter som skickar runt såna! Ja vakna runt halv 12, då gick jag å väckte Max, sen satte jag mig och käka frukost framför ''sjunde himlen''. Sen så cykla jag ner på prix å köpte yoghurt som tog slut. Efter de spelade ja lite kort me max, läste och fördrev tiden. Sen käka vi lunch, och drog upp till mormor för att plocka jordgubbar! Blev en påse idag med. Nu jäklar är dom på gång! :D Sen stack jag å brur på skolan och åkte lite lekis-kickbike! haha. Sen stack vi hem och käka. Grymt, dagen har gått ganska fort ändå faktiskt :o Nu vet jag inte vad ja ska hitta på ikväll, blir väl film elr nått sånt. Jag har ett sånt kul liv. MEN, på måndag/tisdag drar ja ju till sthlm, och förhoppningsvis får jag leva lite som alla andra. :] Och åka bergochdalbana för första gången! Hjälp, fan va kul de kommer bli! (y)

bild kommer strax när bror kommit hem med sin tlfn.


kusinvitamin

Hejhejhallå. Att klippa gräsmattan gick ovanligt fort idag :o Kanske var det för att underbar musik spelades i mina öron? Nej jag vet inte, men de va tur iaf, för jag hade inte så mycket tid på mig. Sen när jag va klar började det åska, så då cyklade jag upp till mormor och slog av hennes dator. Jordgubbsplockning blev de också, fick med mig en hel påse hem! :) Jordgubbar från deras land är de bästa med sommarn! <3 Sen när jag kom hem blev de duschen och klä på sig användbara kläder. Sen blev de mat och kusinerna kom och hälsa på! Jätte kul, dom åker imorn så de blev bara en snabbis vi hann ses, men bättre de än inget :) Sen ska ju vi till sthlm nästa vecka, så då kanske vi hinner ses då med :p JAG LÄNGTAR <3 Anyway, nått som suger är att de inte bli nån sundsvallstrip för mig och girlsen :( Bex ha en spelning hon inte kan avboka, så då sket sig allt. Nedrans, jag som såg fram emot de så mycket :( Nu ikväll vet jag inte vad som händer, kanske blir film med bror om han ska va hemma. Just nu vill jag bara lägga mig i sängen med en varm ärtpåse, har sån jävla mensverk ;/

haha, bruka de va så tjejer?


vill du plocka körsbär i min trädgård?

Haha, även att jag fick den låten på hjärnan nu! Ja, jag ha precis käka frukost och hängt tvätt. Nu har jag fått order av mamsen att klippa gräsmattan -.- Fasiken, de är ju dötråkigt. Tur att Max är hemma och ska klippa hälften! :) Sen idag ska jag upp till mormor och fixa lite grejjer åt henne, eftersom hon och Offa är i stugan. Och senare ikväll kommer kusinerna på besök! =) Och eftersom att klockan är 14.18 och jag inte hunnit gjort nått av det jag skulle, så kommer nog dagen rusa förbi! Men, inte mig emot ! Solen lyser lite svagt också, bättre de än inget!

Just ja, imorse fick jag reda på att lillebror gjort en blogg! Haha. Gå in och läs vettja ; maxmalmberg.blogg.se



simma lugnt folks

what I did to you is hurtful

Nej, nu kastar moehoe in handduken.


today I wear this

Ja fick nått ryck att ja ville visa hur ja såg ut idag! Så, here we go!

hiss eller diss?


en ny vecka,

God morgon. Blev inte lika sent idag, utan idag vakna jag kvart i tolv av att mormor va på nedervåningen och dona. Men de va väl bäst så, för när ja vakna såg jag att ja hade fått sms från mina kusiner robin&madde som skrev att dom skulle hit och hälsa på idag! Så nu skyndade jag mig in här en snabbis innan ja ska hoppa in i duschen och fräscha upp mig lite. Jag ha blivit väldigt dålig på att duscha nu när de är sommarlov :o Ja glömmer liksom bort de.. MEN, skärpning. Ingen vill umgås med en lortgris. Anyway, vad dagen mer har att erbjuda vet jag inte. Men de märks väl, jag har ju inte planerat nått på typ hela sommarlovet så jag fortsätter att ta dagarna som de kommer :)

hej mitt vinterland

Ja, seriöst - de känns som att de är vinter. Jag kan inte gå ut utan jacka, och jag har tofflor och fleecebyxor på mig inomhus. Vars tog sommarn vägen? Och all glädje sommarn förde med sig? Jag vet ingenting, mer än att jag saknar den.

Nu sitter jag här i min ensamhet, eller jaa, bror kom och gav mig sällskap för typ 5 min sen :') Kul att ha nån att snacka med, de känns ganska ensamt att sitta här. Fast sötnosarna jag skriver med på msn livar ju upp stämningen lite :) Även att min bästa vän världensbästapeliss alltid få mig på bra humör! Iallafall, NU är äntligen denna sega dag över. Shit, jag vaknade 1 men de känns som att jag varit vaken en evighet. Ingenting har hänt idag, ja hoppas på bättre tider imorn!

nattinatt,

we all must go through it sometime,

you are not the first.

Nu ha ja precis sett priviliged och käka middag. Våra middagar ha blitt väldigt sena nu på sistone märker jag :o Aja. Den här dagen ha varit den drygaste på år och dar, och jag längtar tiss den är över! Jag och mams ska se harry potter och gotta oss, sen bli de nog sängen. Försöka iaf. Herregud, hatar den här jävla dan.

god morgon! eller .. god eftermiddag, menar jag

Ja, jag vakna klockan 1 idag, de är därför de fortfarande är morgon för mig. Ja ha inet hunnit med nått mer än att käka frukost och läst en tidning. Hehe, snabb på mornarna. Anyway, igår kväll träffa ja peliss en sväng! Ja hann va me och sjunga för pontus på tolvslaget med, :) Sen kom Christopher å hämta mig och vi drog hem till han. Där satt vi mest och snacka skit bara, sen så skjusa han hem mig vid halv 2. När jag kom hem såg ja klart på 17 again, sevärd film! :) Och satt här. Runt tre halv fyra hoppa ja i säng, och jaa, vakna runt sju? Men sen somna ja om tiss 1. Bättre för mig att kliva upp då :p haha. Idag vet ja inte ett skit faktiskt. Jag tar dan som den kommer, precis som alla andra dagar. Så, jaa . Vi få helt enkelt se vad som händer. :) TRÅK VÄDER, är nått jag vet att de är. Alltså herregud, vars håller sommarn hus?

vart?

kan inte människor få åka i fickan på kängrurna?

Haha, ja, jag är smart .. . .  Men , ikväll ha ja varit ute me min vän Johan igen =) Mycke nu på slutet, men de ha bara varit roligt! Så nu kom ja nyss in och ska se filmen 17 again. Hoppas den är bra! Ja ha försökt fått tag i christopher å peliss ikv, eftersom ja ville träffa båda. Men få inget svar så, va gör man liksom. Nu ska ja sitta här och förhoppningsvis se en grym film, sen få vi se vad som händer!

ciaooo.

YES !!!!!!!!!!!

ÄNTLIGEN, min design är fixad! Nej, de här är inte den som peliss gjorde, men den headern va också jääättefin! Men den här passade bättre in.. Så, vad tycker ni? Den duger för nu va?

Iaf, idag cyklade ja upp till mormor och rännde genom jordgubbslandet. Hittade tio perfekta jordgubbar! Såå gott! Inte länge nu innan alla ploppar ut ! Då vet ni vars ni kommer hitta mig! Sen så nu ha ja precis käka lunch, hähä, klockan 4 på dagen. Menmen, that's life om man vill sova länge ;) Ikv ska ja träffa peliss en sväng. Hon ska ju till pontus och fira han, grattis grabben! Så jaa .. Nu tror ja att ja ska springa bort till mirjas mormor och kolla om bex klipper gräset fortfarande. Störa henne lite sådär.. Kanske tar med mig kameran? HÖHÖ.

Nej men dom som vill ses ikv, SMSA.

ciaao.

together we are strong

Jag har världens bästa vänner.


aaaaaaaaaargghhh

Ja ha fortfarande ångest över min nya ''design'' på bloggen, ja vill nästan inte ens skriva i den pga dess fula utstyrsel! MEN, peliss ha ju jobbat me en ny header åt mig inatt, så när hon vakna ska ja fixa så bloggen är sevärdig igen! Ni får väl typ ..blunda elr nått, så länge. Anyway, inatt blev de att ja somna liiiiite senare än planerat. Runt halv 4 snåret kom john blund och hälsa på. Ja som hade förväntat mig hans besök sissodär tre timmar tidigare, men men. Blev väckt klockan 12.10 av lillebror iaf. FÖRSTA gången på hela sommarlovet som HAN väcker MIG. Jag blev faktiskt lite stolt där om ja ska va ärlig ;D Så nu ha ja precis käka frukost och läst hänt extra. Idag vet ja inte riktigt vad sm händer, vi få se va dagen bringar. Världen är ju på traktorrace, men jag få underhålla mig på andra sätt! :) Nu ska jag sätta mig och gå igenom nya La Redoute katalogen och kryssa i lite höstkläder. Okej, jag bli riktigt deprimerad av att tänka på höst, MEN, kläder få en alltid på bra humör! =)

see ya

big mistake

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN.
Jag ha försört min designjävel nu bara för att ja skulle ändra en grej. Helvetesjävlafitta. ÅÅÅÅÅÅÅÅH, DAMPHOE. Ja vill bara slå nått. Min blogg kommer gå under, alla kommer inte klara av att va inne på den pga designen. FFFFUCK.
Även att klockan är 01.57 på natten, jag ha suttit här typ tusen år och kämpat, och de vart FAAAAAAIL. Näe, ja få ta och paya nån som kan de här me bloggdesign, som få fixa min. För så här kan man inte ha de !
SLUTA VA SÅ KLÅFINGRIG MOA.

Nu tror ja att ja ska sova om ja ska vakna innan eftermiddan imorn. Plus att ingen vill smsa me mig ikv, och jag som va så poppis igår! :( Nått som är bra iaf är att sundsvallstripen är bokad och klar! Nu jävlar bli de röj i staden !!!



good night, sleep tight. don't let the bed-bugs bite. :]


jag & broshan är arg för att jag är klantig i huve.

when the world has turned to silence

i'll be right here with you, you'll be right here with me.

Tjena! Nu sitter jag här och försöker få ihop en liten sundsvallstrip me bffsen, men dom är fattig och fattar ingenting så de är lite svårt. De är inte lätt att va smartast jämt! Gud, dom vet inte ens vilken dag de är imorn? ( BEX !!!!!!! ) Men, jag älskar dom ändå! Ja iaf, ikväll ha ja inte gjort så mycket mer än att varit me johan. Först gick vi till sofia, där va de lite småparty på g, sen gick vi till frida, och där va de öppet hus :o Vi hann me lite besök iaf, jag hann tex gratta malinbebe! :) Sen när ja kom hem, hjälpte ja bror att städa garderoben. Sen blev de film, hoodwinked! Haha, störd film. Passa mig perfekt! =) Sen nu sitter jag här och dampar, ähäh. Stackars pelis&bex, de gå ut över dom .. förlåt. Men ja, undra om jag ska somna innan halv 3 inatt, eller om ja ska fortsätta med mina specialK bra vanor? Ja, de återstår att se. Men ... Imorn är de traktorrace, men ja tro inte ja ha varken skjuts elr pengar för att gå .. Typiskt. När de äntligen händer nått i lanthålan, då kan inte jag gå. Jaja, jag få göra nått roligt åt saken! Om de regnar så vill ja ändå inte dit. Men jaja, nog tjatat om de.

jaja, hejdå


baby i can't right now and that's the issue

Vaknade kvart i tolv idag. Skööönt. Jag <3 Sova. Sen så pallra ja mig upp och åt frulle, sen slängde ja mig i duschen för att va lite fräsch när ja skulle träffa kusinerna på marknaden! Väl där nere visa de sig att marknaden va typ hälften så stor som den bruka va, de sög ju. Men ja träffa Robin och Madde, så kul att ses! Hoppas allt löser sig maddebaby. <3 Ja hann få lite pengar av ida också eftersom ja klippte gräset där igår :) Behövligt, jag känner mig pank. Sen gick ja och bror hem, sen dess ha jag hjälpt han att rensa ur garderoben, dammsugit nedervåningen och käkat. Mycke på så kort tid! Ikväll ska jag och broshan se film, sen så kanske man kan gå ut och träffa denispenis som kommer. :) Men nu ville min vän Johan ut och roa mig, så bäst ja släpar ut röven. Men först ska ja skriva en handelslapp som mam ska ha när hon kommer från jobbet. Ja, annars då? Jag vill måla naglarna, men ja orkar inte.. HEMSKA TIDER :o

dagens låt : gentleman - intoxication


Tomatsås

Hallå alla ni som läser Moa's blogg!

Mitt namn är Johan Nyman. Nu undrar ni säkert, varför i hela friden skriver jag i Moa's blogg. Ja kanske för att hon skriver i min, http://ennyman.blogg.se. Och kanske för att vi båda hade tråkigt så jag kom på att vi kunde skriva i varanns. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva.

Som Moa också tycker så älskar jag också denna svenska sommar. Sol regn sol regn. Jag vill bara ha sol och massor ut av åkning. Nu kom jag just på hur knäpp jag är, jag sitter och skriver om mitt liv i en annan persons blogg. Nu har jag även läst vad Moa skrev i min blogg och de kommer jag aldrig kunna överträffa.

Men jag ska göra ett försök. Moa Malmberg, första minnena jag har av hon var från dagiset Piggelin på andra sidan mitt hus. Jag hade oftast lite tråkigt när jag var liten pojke så jag brukade springa över till dagiset och stå på andra sidan staketet och prata med andra småungar. Där gick då Moa, jag har dock inte så mycke minnen av att vi pratade så värst mycket, men jag minns att hon gick där! Sedan har man ju alltid gått samma skola som hon men aldrig riktigt pratat med hon förrän en dag när hon följde med mina goda vänner Bex och Elin hem till mig för att med lite andra personer kolla film, äta mat osv. Synd dock att hon aldrig smakade maten. Efter den kvällen har vi skrivit på msn och sms och sådant och lärt känna varann mera. Och nu denna sommar har vi umgåtts mer och mer. Moa är en otroligt bra vän, som alltid lyssnar och ställer upp. Hon är precis som en bästa vän ska vara!

Moa du är min vän! Hitta på nåt sen? Ditt namn, Moa, rimmar på toa, samma med mitt, Johan, som rimmar på toan. Där har vi något gemensamt, fy vad detta rim vart lamt. Men du är väldigt snäll, synd jag har mjäll. Nä nu ska jag sluta rimma och min kickbike ta och trimma. Du är bäst, skjut en häst!

Tack och hej leverpastej!

diggar din stil, du vet de bara är så

Hejsanhoppsan, fallerallera. När sommarn är här känns allt så himla bra. - Eller ja, sommarn är ju inte här med tanke på att de spöregnar och är typ 10+ ute. Typiskt Sverige. Jag hade högre förväntningar på dig den här sommarn!

Va hos bex förut och firade henne lite. Pelis va också där, stort plus! Så ja kom hem vid halv nio, då va de tv som gällde. Sen nu sitter jag här. Vill gå ut och träffa christopher som kommit hem från malmö nu, MEN de spöregnar ju. :( Jag är hur rastlös som helst, plus att de är iskallt här hemma. No good. Jag som alltid brukar kunna slänga mig ner framför tvn och få tiden att gå, verka ha förändrats helt och hållet. Jag vill inte kolla på tv, vill inte va hemma, vill inte sitta här bara. Nej, vädret ska klarna nu tycker jag. Fryser gör jag också, kom och krama mig för fan.

Imorn är de marknad här på lilla byn, så fan ta Gud om han låter de va dåligt väder imorn. Mina kusiner är där från sthlm också, så jag vill bara ha en perfekt varm sommardag me dom! Eller jaa, om jag kommer upp ur sängen i tid (a) .. . . .


the best days


i have never seen, and there has never been

Tjenixen. Nu sitter jag här, igen. Kom precis hem från döviken, ha varit där och klippt gräs i 1,5 timmar. Fast jag tjänar pengar på de, hade mp3 + att de är åkgräsklippare. Så de va soft, om man bortser från blåsten :p Somna havl 3 inatt, så jag vakna inte förrän 12 imorse. Så annars ha jag inte gjort nånting idag. Ska väl laga mat strax, sen så ska jag dra me mig johan upp till bex och fira henne! :) Idag kommer mina kusiner från sthlm också, så ja lär träffa dom imorn på marknaden. De ska bli kul! Annars då? Jo, Christopher ha kommit hem från malmö, så få se när jag ska va me den filuren! Sen så sakna ja fannybanan supermycke :( Ikväll är de ankrace, fast de ska ja inte på. Sen så imorn är de marknad, och på lördag är de traktorrace. Fullt upp alltså! Förutom att ja inte ska på nått, typ. Hähähä. Nä men gud va ja ha tråkigt. Även att ja åt en halv vattenmelon nyss fast de är så kallt ute. ;o Ja, men ha man tråkigt och heter moa så kan sånt hända. Nej, nu ska ja få en lektion av mamma genom msn hur man laga köttfärssås, Sen ska ja antagligen laga den innan jag glömmer bort. Men först ska ja läsa alla 100 bloggar ja ha på mina favoriter. Jobbit att vara besatt.


and how I feel is so hurtful

Ja, jag vet att jag är väldigt deppande nu här på slutet, men de är så ja känner mig. De värsta är att ja kan inte göra nått åt de heller. Jag är som ett pariserhjul, som går runt,runt,runt och varken vet upp eller ner. Please take me away.
Nu sitter jag här, helt ensam i mörkret. Klockan är 00.27 och de är officiellt nu min bästa kompis bex ocyh min kära vän malins födelsedag idag! Grattis brudar, ha en bäst dag me massa presenter! Själv känner ja ingen glädje alls. Jag ha precis tittat på disney channel, läst en tidning, smsat me min kära vän johannyman, och haft ont i magen. Jag kan inte sova, ja kan inte sluta tänka. Vad har jag gjort? Vad kommer hända nu? Om de går över, hur kommer mitt liv se ut då?
Varför är ja så poetisk och har så många tankar för? Varför är jag inte en sån person som kan ta med bollen och mp3n och dra ner på plan och skjuta några skott så är allt löst sen? Varför är allt så komplicerat när de gäller moa malmberg? allt va så bra för ett år sen. ;/

Ikväll har jag iaf fått träffa jenny efter två veckor i kroatien. Hon va jättebrun som ja redan förstod, och de va jättekul att ses! Så jag va me henne, malin och johan i nån timme. Vi hann ta en trip på hammarn, och se film hos frida&tor. Mys.  Känslig som jag är va ja tvungen att dra vid halv tio, klarade inget mer. Men men, thats life. Egentligen borde jag dra till sängen nu, för jag har spenderat 7 hela timmar vid den här dumbruken idag. Fyfan, life's good.

älskar, älskar inte, älskar, älskar inte. eller ja menar - satsa, eller inte, satsa, eller inte.

i just can't wait

if i bird can sing with a broken wing,
don't give up - you will make it.


life seems to fade away

Inatt sov jag me mina biäffäffs bex&peliss. Vi snackade, badade, titta på bertstjärt och lite so u think u can dance. Hela kvällen va jättebra, den behövdes verkligen. tack flickor för att ni alltid finns där för mig, jag älskar er. <3



Fan, allt är så konstigt nu. Jag vet varken ut eller in, vem jag är eller vad jag känner. Jag är 15 år, är de meningen att livet ska va såhär? Jag vill inte leva såhär, men hur ska jag kunna komma ur de? Livets innehåll omringar mig, de kväver mig. Jag vet att jag verkligen inte får hålla på och älta allt de här, för då kommer jag åka in igen. Men hur ska jag inte kunna tänka på allt? Allt som hänt, alla frågor utan svar? Jag behöver svar. Jag vet ingenting, jag är helt tom. Som ett blankt papper, ligger jag här. Med ingenting annat än mörkret som sällskap. Fan, hur kunde allt förändras så snabbt? Jag ville inte såra dig.

it's time for you to go out and leave

an excuse for dying, reason to live.
and if you don't know, that's what love is.


förlåt


nooooooo

Jag vill inte hem, av så många olika anledningar. Jag vill inte hem till den tråkiga vardagen, till alla rutiner, till alla gamla människor, till hammarstrand över huvudtaget, och jag vill inte från mina kära här. Nej, en vecka till hade suttit fint. :(
Visst finns de massa bra saker hemma med, men just nu så känns de bara jobbigt över huvudtaget.

Jaja. Idag ha vi åkt trampbåt, de va skönt! Sett filmen 'pojken i randig pyjamas', den va riktigt hemsk. Usch på hitler och allt han står för. Sen så ha vi nyss käka hamburgare ;) Nu ska vi strax spela ballongspelet, kort, och njuta av sista kvällen. Jag planerar inte att gå och sova tidigt, nej fan. Jag vill hellre kunna sova på tåget imorn. FUCK, VILL INTE HEM.

please say I'm only fooling myself.

godmorgon, godmorgon kerstin

God morgon sverige. Vaknade 12.05 idag, men de är kanske inte så konsigt eftersom jag somnade kl 4 imorse .. MEN, de va skönt att sova så länge =) Idag är sista dagen här. Buhu, jag vill verkligen inte åka hem :( Jag kan stanna här en vecka till, utan problem! FAAAAANNNN.

Igår drog jag och sofie till festivalen vid 7 tiden. Liite för tidigt, inga folk alls och de va bara några dåliga förband som spelade. Sen blev de kallt så vi gick och mötte sassi som skulle till krogen och hon gav mig andra kläder, så de va skönt :) Sen gick vi tillbaka och då hade mer folk kommit, sen efter de blev klockan 21.00 och de va dags för Måns Zelmerlöws tur att inta scenen! Lite diva är han nog eftersom han lät oss vänta 20 min innan han kom ut på scen. Snygg som fan började han sjunga och dansa så jääävla sexigt, och sen vart man helt förtrollad trots att jag inte ens va pepp på att se han först. Efetr en grym show och ett bultande hjärta gick jag och sofie runt och träffade hennes vänner :) Ingen sa hej, men alla verkade glad att träffa henne iaf :] Lite gamla kärlekar fick ja träffa oxå ;) hähää. Nej, men efter mycke socialism gick vi och tittade på e-type! Jag ha hört 2 låtar me han i hela mitt liv, och just dom spelade han! =) Han är gammal, sliten och ha samma frilla som för 20 år sen. MEN, han hade eld på scenen, grymma brudar i läderbyxor och han va lika haj på att sjunga fortfarande! Vilken man. Sen gick vi ut och träffa massa kompisar, och resten är historia. Haha, nejdå. Men de va riktigt kul efter de och sofie och jag drog hem vid 2 tiden. En lyckad kväll helt klart!
Och vad som hände när jag kom hem, jag menar varje ord. Tänk på att man måste mötas på hälften, det är inte bara att ge eller ta.

vätternfestivalen

Guten morgen! ( jag vet att jag använder den morgon-frasen väldigt ofta, men jag kan typ bara den :$ )
Idag bli de nog marknad och stan med syskon&bv. :) Karuseller, osvosv. Jag, mirja och sofie väntar på att max och sanna ska vakna, de är dom vi väntar på :p hähä. De är lite mulet ute, hoppas de inte regnar idag. De bli jobbit :/ Men jaa .. Ikv bli de festvialen med sofiepropp! Ska bli kuuuuuuul. Hon känner ju massa här också, så de ska bli kul å träffa henens kompisar ;p nej jag vet inte varför jag skrev nu, för jag har ingenting intressant att berätta. Igår va myskvällen mys, och BOLT är en bra film asså! REKOMMENDERAS :]

Bara två dar kvar, nej, vill inte tillbaks.

johanhedström. <3

the simpsons vs family guy

Ja, under den tiden jag suttit här vid datorn har jag hunnit se båda delarna. Jag personligen fattar ingenting av family guy, förstår inte ens hur de har tittarsiffror, så jag hejar på simpsons. Go Go Go !!

Idag klev vi upp vid 10 och sen drog vi till stranden vid 11.30. Hur skönt väder som helst,. så vi va där enda tills 3 tiden. Då blev de åska och mulet, så då åkte vi hem. Sen begav vi oss ner på marknaden och kika lite. Max åkte värsta snurrkarusellen, jag lovar att han kommer åka den mest imorn! haha, usch på snurrar. Men helt plötsligt börja de falla vatten från ovan, eller ja - et hav från ovan. Vi blev verkligen duschad, så då åkte vi hem, bytte kläder och vilade lite. Sen kom Sassi och hade hämtat Sofie på busstorget, så då åkte vi och handla godis tills ikv,. Vi hyrde film också, så de bli riktigt mys sen =) När vi kom hem lagade vi mat, och nu sitter jag här med paltkoma. Sofie ha gått ut och träffa en kompis, och Mirja & max är ute med pepi,. Så jag och sassi sitter här och kritiserar americas funniest home videos programledaren, han tror han är så rolig ;s Ja, men imorn bli de marknad, sen festival på kvällen me sofiepropp! :D

I don't wanna do this anymore.

i'd rather feel pain than nothing at all

Jag är så less. Så less på alla tankar, på alla funderingar och krav. På all misshandling av min personlighet, min själ, min kropp. Att leva begränsat, att sätta upp stopp för dig själv, och dina egna känslor. Att välja svart på vitt, att välja ensamhet över sällskap. Allt pågrund av rädsla. Rädslan att tappa kontrollen, att begå misstag, att göra fel. Jag har levt under mina egna regler, mina egna begränsningar så länge nu. För länge, om jag får säga det själv. Och visst, allt är mitt eget fel, för jag valde allting själv. Men om jag kan sätta gränser, kan jag väl ta bort de med? Måste det alltid vara 'allt eller inget'? Kan man inte bara välja något mellanting, något som passar just mig? Att slitas mellan två ting, att vara förvirrad för jämnan. Jag vill inte leva så. Jag vet att något är fel, ett virus som ska bort. Det måste bort, jag ska få bort det. Så nu, efter många om och men, har jag bestämt mig. Bort med det, bort med tankarna, med gränserna. Det är nu det gäller, det är dags. Jag orkar inget mer, jag har slut på kraft.

"I'd rather feel pain than nothing at all", I wish I could say that. But this time - I choose to feel nothing at all.

yä, vätternfestivalen

Idag ha mirja perma sig, och max klippt sig. Båda vart skitsnygga! =) Sen så ha sassi jobbat, så ja mirja & max ha varit nere vid hamnen och käka glass, kolla på när dom sätter upp för vätternfestivalen i helgen, käka hamburgare, varit nere vid varamon och myst lite, och traskat runt på stan bland folket. De är ju massa artister som uppträder varjue kväll nu nere vid hamenn, så de är mycke folk på gång här i motala :) Nu ha jag och mirja precos varit å rastat pepi ( hunden); hahaha fick världens utskällning av en dagisfröken som hade personalfest! Haha, shit. Senare ska vi ut och träffa nå trevligaa typer, sen ska nog max & sassi komma hit och leka lite ballonglek! Låter helt fel men de är ett as kul spel! :) Hoppas eran dag varit bra, det har min varit. Vädret är toppen, kan inte bli bättre! Imorn ska vi ti varamon och slappa på stranden hela dan, skönt!

Jag saknar min finaste pälskling. <3

v som i viktor, viktor som i victory, victory som är seger, och seger som är jag

Yes, jag vann nyss på äventyrsmiinigolfen! gryyyyyymt. Nu ha ja precdis käkat glass för andra gångern idag, fast me fruktcoctail nudå. Shit, längesen man käka de! För övrigt idag ha vi varit på stranden, käka tacos, och lite så =) Myspys me syskonen devillsäga! Imorn bli de nog trampbil igen, yeyeyey. BRA MINNEN ;) Haha. Nej men hittills ha allt varit grymt kul, och typiskt att dagarna gå så fort därför! Till helgen bli de motalafestivalen me sofiepropp. Haha, MÅNS <3 Nerå, men de bli nog kul! Åh, jag är så glad ! Livet leker!
Fast ja sakna min älskling dårå . . .. .


'"Don't buy if it's not something you HAVE to have" Såg en dösnygg tunika igår på gina som jag tänkte köpa, men så ploppade de där citatet upp i huvet på mig, och de blev inget köp., bara en lessen moehoe och pengarna i plånkan. Fasiken, de är jobbigt att tänka logiskt jämt.

NU SKA JAG UMGÅS ME SUSKONEN, CYAAAAAAA.

RSS 2.0