happy halloween

guten morgen

Nu sitter jag & plutoporr här efter frullen. Idag blir de bara myspys för hela slanten me bästastepluto! <3

Kvällen igår va rolig, störd & helt enkelt ingenting motför vad jag trodde! Men det var både + och -
Mer ska jag inte gå in på , för jag vill inte hänga ut folk på bloggen - men SKYLL ER SJÄLV om ni inte var där.

Runt 4 snåret låg  jag och porr i sängen iaf. Så, lyckad men störd kväll!

Vad händer ikv ? :)


Lycklig Chey

Mitt namn är Mirja eller ja, Pluto/Porr känns bättre :)

Jag har känt Gay/Pluto sen halva fyran och jag litar fullt ut på flickan! Hon är en av mina bästa vänner och jag är glad att vi fick tillbaka kontakten på en gång efter att knappt har pratat på 6-8 månader. Jag har alltid haft ett speciellt band med gay, vi har bråkat stort EN gång på flera år, annars har det var "PIZ"

Gay.
Jag älskar dig, jag ångrar inte för en sekund att jag gifte mig med dig
(L)


tonight is gonna be a could night

Shulul. Jag ocuh plutoporr har precis kommit hem till mig, så vi ska väl strax börja byta kläder och slå på partymode innan vi drar till bispgården på fest. :) Höga förväntningar på kvällen allså!

Idag har jag varit med porr, sovit, duschat, ätit. Hon bjöd mig på tacos, så jag ska bjuda igen imorn! :p haha.
Byggt lego med hennes lillebror har jag också gjort, avancerade grejer för 6 åringar de där :o

Nej men vi hörs nånting imorn va.


LIVE TONIGHT.
PIZ.


these sleepless nights are killing me

Guten morgen.
Jag sitter här och halvsover, känner mig som ett lik uppgrävt sen 40 år tibax i tiden.
Nej men jag gick och la mig vid halv 1 igår, för jag tänkte att jag skulle kunna sova lite eftersom jag inte sovit nått bra alls den senaste veckan. MEN ICKE. Jag låg där, vred och vände på mig i 2,5 timmar tiss klokcan slog 3. Då insåg jag att det här inte alls skulle funka, så jag grävde i väskan lite - tog fram en sömtablett och halsa den.
40 minuter senare sov jag. MEN, den lyckan varade inte länge - för halv 10 imorse slogs mina ögon upp och vägrade blunda igen. Så då var det bara att traska ner och fixa frulle.

Jag är så jäkla trött nu så jag tror att jag ska försöka sova lite igen. Sen idag blir de duschen, dra upp till porr en snabbis och hämta lite grejer, träffa sofiepropp eftersom att hon åker hem imorn, och antagligen träffa johanalbis.

Sen när klockan börjar gå ner på senare timmar, blire PAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARTY.


BOOMSHAKKALAKKA!

HAIL!

Nu är de jag igen! Ja just de jag ja. Vet ni vem de är? Nä just de. Men de är ju jag? Eller? Nu vart jag förvirrad. Men tror mitt namn är Nyman. Johan Nyman. Igår var de någon som gick in på min blogg och skrev. Vet inte riktigt vem. Tror de var någon Moa. Så jag tog första bästa blogg och tänkte ge igen.

Så här är jag, skriver i Albamoe's blogg. Jag kan ju börja skriva vad jag gjort idag. Hmm jag åkte in till stan imorse med min mor och far. Gick runt lite, handlade småsaker på Clas Ohlson som vanligt. Sedan var de dietist som stod på schemat. Och nu efter jag varit där så får jag inte heller äta mjölk, inte ens laktosfri utan ingen mjölk alls. Så varken mjöl eller mjölk. Men ja man får väl vänja sig vid de med. Sedan åt vi mat, kycklingspett, pommes och tzatziki! Mumma! Hmm vad hände sen? Jo just jag inhandlade ett par nya snowboard boots. De behövdes! Sen vart de hemgång och nu ikväll har jag spelat gamla Nintendo spel med min enligt Moa låtsaskompis. Hon tror inte jag har kompisar men siru där har du fel!

Nu skriver Moa att jag ska skynda mig att skriva. Så försöker väl skriva lite fortare. :)

Jag har ju nu varit tråkig och skrivit om vad jag gjort. Så nu ska jag skriva lite om Moa. Moa "Albamoe" Malmberg, hon är min bästa vän. Jag är så sjukt glad över att få lära känna token. Vi har väl egentligen inte kännt varann så länge, men under den tiden jag kännt dig så har du varit underbar! Nu skriver jag till dig Moa. Du är bäst, jag hoppas jag aldrig förlorar dig som vän, du lyssnar alltid, du säger vad du tycker, du är snäll, rolig, fin! Du är allt! Du är helt enkelt sagt en Albatross! Dom finns de få av, 5-6st? Du är den bästa av dom alla iaf! Tack för allt!

Tjoflöjt!

i've said it so many times

Buenas notches. (allså god kväll på italienska, elr nått liknande)

Nu har jag nyss dumpat sofiepropp som varit här på besök. :) Så kul, jag kommer sakna henne när hon far!
Vi har färgat håret på mig, så nu är jag blond (med lite orange mitt på huvet men whatever). Okej det är itne whatever, jag vill inte att det ska va där. Men jag använde alla möjliga knep och det gick inte bort, så jag får helt enkelt acceptera att mitt hår är en sort för sig.
Nej men sofie var dagens höjdpunkt. För annars har jag inte gjort ett skit. Dagen har vart så grymt jävla tråkig att jag tillochmed tok upp engelskahäftet och pluggade till provet. PÅ LOVET. JA, jag har inget liv. Nån som har ett till övers?

Men imorn, då blire PARTY (y)


blondes have more fun .. LETS SEE.


save me with your love, tonight

Ny duschad och nyäten. Fast mitt hår är inte nyduschat, jag tänkte spara det tiss IKVÄLL då mams har lovat att vi ska färga håret! Det blev inget igår, så jag gick ut och träffa sofie istället :) Dagen har inga planer än så länge .. Så vi tar det som det kommer!  Fast jag är sjukt trött iaf, somnade sent fast jag sov så lite igår natt. Vad är de med mig? :s


rock all day

HÄJ. JAG SKA ÄNTLIGEN FÄRGA MITT HÅR IKVÄLL! Visar bilder sen. :) Nu ska jag lägga mig i sängen framför tvn och SOVA. Är så sjukt trött efter den lilla sömn jag fick inatt, och fryser gör jag eftersom ja nyss gick från aos gympasal efter att titta på lite bandy med grabbarna! Intressant dag.


 


forever now

Hällo. Ha precis käka lunch och duschat, så nu är jag mätt & fräsch, redo för onsdag! Min morgon har vart hur seg som helst. Jag vaknade vid 7 av att mams och morbror snackade så jävla högt på nedervåningen, sen så kunde jag knappt somna om förrän nån snubbe kom hit och började borra massa nere i vardagsrummet. ILLA. Så, runt hav 9 klev jag upp, snackade lite med max & daniel som för ovanlighetens skull valt att kliva upp tidigt så dom inte missa bussen till stan, jag gjorde frulle och tog med mig upp på rummet. Käkade och såg på tv, efter det vart jag så trött så jag la mig ner - och somnade. Sen vaknade jag runt 11 tiden och har bara fixat & donat sen dess. Ser att tvätten måste plockas ner också, fasiken ....

Så, vad händer idag för er då? Jag har inte planerat så mycket, tror att jag ska träffa sofie ikväll! :)

don't u mess with my heart

Good evening ladies and gentlemens. HAHA SOM ATT MEDELÅLDERN PÅ MIN BLOGG ÄR SÅ GAMLA!

Nu snabbar jag mig här med att uppdatera mig lite, kolla runt och fixa innan desperata hemmafruar börjar. Jag kan hoppa över tvn faktiskt - men inte det programmet! Hehe.
Jag & mams var i stan idag. Jag köpte en jacka till slut, det sista köpet och dyraste! :o Men en skööön tjock dunjacka blev de, aka fjortis/gåsjacka i färgen blå! Köpte lite småsaker som mascara, lotion osv. Nu kommer jag vara varm & fräsch igen! :) Te köpte jag också, det hette bombay chai och var en julblandning med olika julkryddor, perfekt! Hos bup gick det MYCKET bättre än förväntat, så jäkla skönt! Jag är så stolt över mig själv som hållt balansen i dom här 4 veckorna. :]

Imorn kommer sofiepropp om jag inte har helt fel? Hoppas, saknar dig din tönt!


it's like i'm walking in snow, without leaving a trace

Shulul, goodmorning peeps. Antagligen är det bara jag som är vaken nu efersom att det är lov, men jag har en bra anledning! Jag & mams ska fara till stan idag och shoppa lite, träffa farbror och gå på bup. Jag är så nervös, har inte varit där på 4 veckor !! Min shoppinglista är liten, en jacka, hårfärg, mascara, bodylotion & te. Men ösd har inte så stort utbud så det är väl bäst ändå. Nu ska jag springa och fräscha upp mig lite, sitter här i min rosa mysdress med håret i en sovknut och ser tröttare ut än fan själv. Så ha en bra dag, så hörs vi sen

:*


just call me when it hurts, and i'll be the cure

Nu ska jag snabba mig här innan jag ska dra ner på byn och möta mariana :) Det ska bli sjukt kul att ses, speciellt nu när hon ha en stor bullmage med en liten bebis i :D Jag är lika exalterad över födseln som hon är :D Men något jag kan sätta mitt namn på - är att hon kommer bli en grym mamma! Vi ska nog gå och träffa johanablis som jobbar på ica också. Muntra upp han lite så han klarar dagen.

Inatt sov jag hos plutoporr. Vi tittade bara på film, åt gott & hade det mys. Haha också gick vi igenom hennes gamla dagböcker. Så kul att läsa vilka problem och prioriteringar man hade förut! :p Sen ikväll ska jag träffa fridis skulle jag tro. Eller jag måste ju, eftersom jag glömde min mp3 där i fredags.

Neeeeeeej, jag som ville se fame imorn när jag ska in till stan, men den går inte förrän sent och mams ska jobba så hon vill inte stanna så länge :( Fasiekn, ja va skit pepp på den ju!

i am gonna run this town tonight

GAH, ABSTINENS, JA ÄR HYYYYPER PÅ ATT FESTA NU !!!!!!!!



men istället är jag en duktig flicka som drar till plutoporr för sleepover ist. :]

♥ if i could dream, it would be about u

Den här dagen har börjat med pepphumör! Kanske är det för att jag somnade med ett leende på läpparna efter en träff med denispenis och söta sms? Haha, dennis är så sjuk! Så mycket som jag skrattade under dom där timmarna var det längesen jag gjorde sist. Fast så mycket som jag frös igår var det också länge sen sist :o Den här morgonen kan också ha börjat bra eftersom jag vaknade 11.20 men sen när jag kom ner berättade mams att klockan bara var 10.20 eftersom inatt blev det vintertid = jag har sovit en timme extra utan att missa dagen!
Hur bra är inte det liksom? :D Om man bortser från dennisträffen igår så sög verkligen min lördag. Bara massa bekymmer. Så jag hoppas att idag håller i sig lika bra som den har börjat! :) En annan sak som gjorde det roligare att vakna imorse, var att veta att det inte är skola imorn. Happyfeeeeeeejz.


Måste fixa om mina naglar idag också, det ser så skabb ut när man har svart avskavt nagellack. Känner mig som värsta trashcanen ;o Just ja, på tisdag ska vi äntligen köpa hårfärg så jag kan färga om mitt hår. Har typ 1 dm utväxt, myyyyyyys.


s.o.s, jag börja bli mörkhhårig :o


i wanna make love, right now now now

Nu luktar det mat här, jag tror det blir filé & wok! mums.

Dagen har mest gått åt av att sitta här, sova, äta och städa lite granna. Sjukt tråkigt, dvs. Men det har ju toksnöat ute, och jag är rätt sliten sen igår - så vad gör man? :p Ikväll har jag inga större planer. Verka rätt dystert på den fronten faktiskt .. Dennis undrade om vi kunde ses, så jag ska väl se om jag ska gå och träffa han & nathis en sväng. :) Sen utöver det blir det nog bara tvtittande :o Någon som har några andra planer? :d




GAAH, JA HA SÅ TRÅKIGT ATT JAG LEKER MED BILDER ;o

i thought your love would be the sweetest

Guten morgen.

Jag är faktiskt pigg, trots att jag & porr inte sov så mycket inatt. Speciellt inte hon eftersom jag tog hela sängen :o haha. Dagen är helt oplanerad, mer än att jag ska bekanta mig lite med duschen, var ett tag sen.
ANYWAY. Kvällen igår var sjukt kul. Visst vart det bråk och tårar, men överlag så vart de en lyckad start på lovet. Den började med att jag och plutoporr hade det mys med film & lite gott här innan vi drog vidare till Frida. Där var det både folk jag kände och inte, men ja - på slutet kände jag väl allihop :p Haha. Det blev lite spel, lite mys, och lite drickning utan att något gick överstyr och förstörde allt. Fler kvällar som dessa tycker jag (y) ´



aj löv jo, bestisplutoporr. <3 

you'll be my american boy

Shulul peeps.

Nu sitter jag här vid plutos lilla söta dator, medans hon testar kläder. :) Första gången jag är hos henne på länge nu! Skolan idag har mest varit en riktig lektstuga. Jag har bara lekt hela tiden, eftersom jag är klar med allt. Och busat omkring. :) Men men, en bra dag för att gå på lov dvs! För nu är de officiellt höstlov. MYS!

Antagligen ska jag och porr stanna här och käka tacos, och sen dra hem till mig och slita fram lite halloween pynt som vi ska låna ut till klassen eftersom dom ska ha disco för 1-3an ikv. Sen ska vi se på lite film och ha det mys innan vi drar vidare till frida'p och folket :) Bra kväll låter de som!


i try and try to walk away

God kväll pojkar & flickor.

Nu sitter jag här med lite kvällsfika, på världens bästa humör! Kom nyss hem efter en kväll med grabbarna bus! Och dom som inte vet vilka det är, ska jag berätta det. Dennis&Olov, sötbarn. :D
Kvällen började med att jag gick (okej, åkte bil 500 m till kullstaskolan) och träffade saknade denispenis! <3 Vi snackade lite, tills vi insåg att vi skulle börja lukta skit (dom har gödslat lägdorna) och frös ihjäl, så vi plingade olov och drog till han. Sen var vi där tiss halv 10 ungefär, då följde pojkarna med mig hem och släppte av mig innan dom drog till sitt. Så sjuk kväll, så kul kväll! Haha u made my day grabbar!

Nu ska jag hjälpa olov lite med asiengrejset som grymma jag gjort klart, men han snackar bara om masssa glass och varm oboy så vi få se hur de sluta :o ..



"hur ska jag få lille olov att förstå..?"

i don't hate u, i just want u to stay

Hällo. Nu är jag nyduschad och klar för att göra spaghetti & köttfärsås, min specialare (y) Ska bara säga lite vad som hänt idag.

Jag blev klar med allt på skolan, så nu kan jag gå på lov med gott samvete! :D Vi hade HK också istället för idrott som jag fruktade!

Jennysötnos fyller också år idag, grattis snuttan, ha en underbar dag! <3

Ikväll kommer Dennis hit. Så jag ska gå och träffa han. Shit, det var sist i somras på crousingen tror jag! :o Men de ska bli så kul! Jag saknar dig grabben.

is this really just another crush

Hello. Nu är de onsdag, vilket betyder att nu har mer än havla veckan gått = lov snart!
Lovet invigs på fredag me plutoporr kväll som sover här. :] <3

Häärligt, idag gjorde jag klart asienarbetet. Shit vad tid de tagit, men nu är ja klar. Stooolt! Så skönt att kunna slappna av tiss lovet. Lillasyster åker bort, och Christopher åker bort. Det känns som om alla kommer försvinna! :( Hoppas inte, annars kommer jag ha tråkigt .- Hehe, smart uträkning ..
Nu har jag precis varit en bra vän och trotsat kylan för att gå ut och träffa Johan Nyman på en promenad, längesen ja såg han nu :o Var ute tillräckligt länge för att huvudet skulle frysa till is och börja ila, så jag ska strax fixa lite varm o'boy tiss grey's :] Måste plugga lite engelska också :( Buhh.

when i first saw you, i liked you

Tisdag idag va?
Gud, är så förvirrad - fattar ingenting :o Allt jag vet är att SNÖN HAR KOMMIT, och vintern är inget för mig. Märker redan att jag går runt och fryser massa. Tjocksockar. <3

Anyway, om ett tag kommer lillasyster hit - då bli de bus :) Hon åker ju bort på fredag och är borta två veckor :( buhu, jag kommer sakna dig lillskit.

Skolan gick fint idag. Lite less är jag, men allt börjar ju gå mot sitt slut nu inför lovet. Sen var de uppvisning på centrum av "circus alfons". Dom hade 3d och grejer. Haha dom var faktiskt grymt kul, speciellt den efterblivna norsken!

Nu skriver johannymis till mig på msn, och av någon anledning använder han stora bokstäver? Jag ska visa vem som bestämmer - SÅ JAG ANVÄNDER STÖRRE.

ciao,

the truth hurts, but that's not a reason to lie

God måndag kväll. Jag ska strax käka pyttipanna, tänkte bara slänga in ett inlägg här först.

Skola idag. Kändes lite wierd att träffa alla, trots det bara gått en vecka. Vissa var det sjukt kul att träffa, vissa kunde man klara sig utan. Men vafan, ingen är perfekt. :) Så mycket jobb det kommer va i skolan nu i veckan, massvis ska bli klart innan lovet nästa vecka (yeeeees), så det är bara att plugga på.

Och jag vill bara ha massa nya kläder, jag är så less på min omatchande, tråkiga garderob -.-

Ikväll blir det yoga igen, det ska bli skönt! (y)


moehoe vill buuuuuusa.

a life less frightening

OM JUST DIG

FULLSTÄNDIGT NAMN: Moa Julia Maria Malmberg
FÖDD: 11 april -94
BOR: hammerbeach
SMEKNAMN: moehoe
INTRESSEN: allt kul här i livet :)
SKOLA: Anders-Olof

HAR DU UNDER DENNA MÅNAD

SAKNAT NÅGON:  yäs
ÅNGRAT NÅGOT: jo
LJUGIT: aa
SVIKIT NÅGON: yes, senast igår
KÄNNT DIG SÄMST: hänt
GRÅTIT:
SKRATTAT: aa :)
VARIT SJUK:  nix
VARIT UTOMLANDS: nä, huhu :(
TÄNKT PÅ SJÄLVMORD: nejfan
TRÄFFAT NÅGON SOM DU CHATTAT MED PÅ DATORN: ja, men ja ha ju träffat dom i verkliga livet förut också

KÄNSLOR

GRÅTER DU OFTA: halvt
SKRATTAR DU OFTA: då nått är kul så :p
HUR KÄNNER DU DEJ JUST NU: gah, svår feeling.
HUR HAR DU MÅTT SENASTE TIDEN: opp&ner, ner&opp
HAR NÅGON/NÅGRA HEMLIGHET/ER FÖR DINA FÖRÄLDRAR: jadå

KÄRLEK

FUNNIT KÄRLEK DENNA MÅNAD: nej
BLIR DU LÄTT FÖRÄLSKAD: njä kan jag inte påstå.
ÄR DU KÄR I KÄRLEKEN: haha asså ja fatta fortfarande inte den där frågan?
TROR DU PÅ ETT FÖRALLTID: nej det finns inte.
ÄR DU FÖRÄLSKAD JUST NU: nix
OM JA, VEM: -
HUR MÅNGA HAR DU VART TILLSAMMANS MED DENNA MÅNAD: vadå vart tillsammans med? pojkvän-flickvän? ingen.
HAR DU BLIVIT SÅRAD AV KÄRLEKEN: aa
HAR DU BLIVIT LYCKLIG AV KÄRLEKEN: jaaaaap
VILKEN SORTS KILLAR GILLAR DU:  självsäkra målmedvetna fina pojkar :)
SKA EN KILLE VARA SÖT ELLER HET:  haha både och såklart :p
SKA KILLEN VARA LÅNG ELLER KORT: LÅNG
SKA EN KILLE VARA BLOND ELLER BRUNETT: spela ingen roll :p
FÅR DU MÅNGA KILLAR: hööhöh ofcourse

UTSEENDET PÅ DIG

BRUNETT ELLER BLONDIN: bl0nd13
ÖGON FÄRG:  grön
LÅNGT ELLER KORT HÅR: mellan :o
SNYGG ELLER FUL: fråga någon annan
NÖJD ÖVER DIG OCH DITT UTSEENDE: olika.
BRUKAR FOLK SÄGA ATT DU ÄR SNYGG,SÖT,VACKER: jo
ELLER TVÄRTOM?: haha nä inte to my face iaf
HAR NÅGON SAGT ATT DU BORDE BLI MODELL: aa
HAR DU LÅNGA NAGLAR: haha en del
SMINKAR DU DIG: yäs
VARFÖR, ÄR DU INTE VACKER UTAN?: huhuh nä antagligen inte, ser så trött ut :o


just feel the beat

Tjenis. Nu sitter jag här - HEMMA. Så skönt att komma hem, men jag märker redan av hammarns negativa sidor! Jag har åkt tåg i 7,5 h idag, så jag är lagomt mör nu asså. Ska strax sova, måste bara update a little bit.

Igår blev de fest igen hos Salle. Sjukt kul med massa söta människor! :) Jag och sofie kom hem vid halv 3, haha då kunde man ju mått bätttre men men :p

Gaaaah, frustrerad jag är.

Pallar inte mer.

party like a rockstar

God natt folks.
Klockan är 02.17 och jag,sofie & sassi ska precis lägga oss. Vi kom hem för en timme sen från en fest hos någon kamal elr vad han hette. Haha, sjuka blattekillar det där. Endast såna, typ 9 st. Det var hur kul som helst. Kvällen startade helt fucked up och vi frös, rände runt och visste ninte vart vi skulle.
Sen hamnade vi hos någon david och fadi och typ satt där och kolla på 6an. Inte så kul.
Så vi drog till kamal och salle, och där var det lite småfest. Så vi var där från 9 till 1. Trevligt, haha så jävla sjukt.

Nu ska vi sova, sen imorn blir det bara mysdag med att umgås och sen ska vi tre gå på bio :) Så gos, för sen på söndag åker jag hem ;( JÅBIT - SMSA/RING. <3

Godnatt peeps.

you spin my head right round

Shululu folks.

För tillfället sitter jag här i lägenheten i min ensamhet och tittar på according to jim. Drygt program men vafan, hellre det än "mitt i naturen" på 1an.
Sassi har dragit på jobbet och hon jobbar tiss 11 ikväll. Och om någon timme kommer Sofie in till motala så då ska jag gå in till stan och möta henne sen så sover hon här :) Mys, så kul att ses igen! Hur kvällen spenderas är inte riktigt säkert, men jag tror att vi skulle in till stan och träffa hennes kompisar? Aja, de märks väl :)
Dagen har typ sovits bort och ätit bara. Slappt, men jag är helt slut så både jag och sassi behövde det! Igår var vi ju på bodyvive, haha vilken störd instruktör det var! Hon stönade och gjorde miner så jag trodde hon skulle få fetaste orgasmen varje gång hon visade en ny övning. Det var inte speciellt jobbigt, inte alls som jag trott. Men det var kul, speciellt när vi hade "rockkonsert". Haha!

 Det regnar ute, vilket suger, men jag håller tummarna att det slutar tiss jag ska gå. Regn + moe = FALSKT.

Ciao,

you got me hypnotized

God eftermiddag kamrater!
Morgonen var jåbig. Började med att jag började blöda näsblod (!!?) när jag stod och sminka mig, sen var det iskallt här i lägenheten och jag var astrött. MEN jag var stark och kämpade mig på jobbet.

Nu sitter jag här med sassi och har precis kommit hem från ännu en dag med jobb. Fast idag fick jag göra lite mer än att bara sköta disken, idag fick jag baka 8 kladdkakor också :p höhö. Hoppas gästerna gillar dom imorn, annars blir det pinsamt för lilla jag :o Just ja, min chef tyckte att jag skulle kunna vara en schtekare i sthlm eftersom jag hette Moa Malmberg och det lät schteeeeeek. HAH TYCKER INTE JAG, jag tycker det låter svenne :o

Ska strax käka någonting innan jag och sassi ska in till stan och testa på bodyvive! Ingen aning vad det är för något, men sassi hade en gratiskupong på gymmet hon går på så jag fick den :) Sweet! 120 spänn hade jag aldrig betalat för ett pass ;o
Sen efter det ska vi hyra film och ha myskväll själva för sen kommer sofie imorn så då blir de inte vi ensamma. Jag saknar dig sofiepropp!

Har lite ont i huvet så jag måste ta och dricka massa vatten. Har redan tagit en huvudvärkstablett så vi få se hur de slutar. :) piz

look into my eyes, and tell me what you can see

God kväll.
Nu har jag och sassi precis kollat på svenska hollywood fruar. Haha, så fult program som jag missat totalt! Men de va kul :p
Jobbet va ännu jobbigare än igår. Mycket disk, slit och släp. Men nu har mer än häflten av dagarna gått, så hang in there! Det var roligt när en gubbe kom och lärde oss om första hjälpen. Vi fick köra lite teater, haha :) Något som jag aldrig, ALDRIG kommer göra igen - är att koka en stor grisbit med hud kvar på. Seriöst, det hemskaste jag någonsin gjort.

Sen har dagen flytit på riktigt bra :) Imorn efter jobbet ska jag och sassi på äventyr, berättar imorn!

Men nu ska jag sova, är trött efetr dagens händelser och ha inte sovit mer än 6 timmar hela veckan nu. Förstört min dygnsrytm, jag som är så noga me sömnen! Nej, back to sleep hoe.

touch me somehow

Haha, sitter här och kollar på simpson, dom är så fula! Simpsons suger, men sasssi har bara 4an och 6an så hellre det än nyheterna :p Helt själv är jag, sassi jobbar. Hon ha gjort de i snart 4 timmar och på den tiden har jag fördrivit tiden med data, tv, musik, dusch & gått lite. Jag gick ut en sväng och såg mig omkring medans jag snackade med mams i tlfn. Men det blev så jäkla kallt så jag drog hem igen. Sen precis när jag kommit in och satt mig här, plingar det på dörren! fATTAR  NI? nån måste ha följt efter mig hem! Tönt som jag är vart jag skit nojig och ringde typ alla jag kände, men det var antingen upptaget eller avslagen tlfn. Till slut svarade lillasyster till min räddning. Så jag snackade med henne ett tag tills jag lungat ner mig, sen nu har jag suttit här med tvn & musik på högsta volym. Allså shit, jag är så orolig tiss jag ska flytta hemifrån, jag kan verkligen inte va ensam ;/ Snart ska jag börja me maten iaf och fixa iordning tills sassi kommer hem. JAG LÄNGTAR. Då bli de shrek 3 :D


u know u got to help me out

God eftermiddag pojkar och flickor!

Nu sitter jag här helt själv i sassis lilla lägenhet. Hon har dragit och jobbat till 8 så jag får roa mig själv :) Men det ska nog gå ganska bra. Jag har lovat att laga mat tiss hon kommer hem också, :p Så jag ska fixa lite spaghetti och köttfärssås tiss 8, då blir de mat & shrek 3 ;D höhö.
På jobbet har allt varit sjukt stressigt, så jobbigt. Det kom typ tusen pers samtidigt, så allt tog slut och allt slutade med att jag och bruden som också praktiserar där slet arsle av oss medans vi stod där och riskerade att hacka bort ett finger bland all sallad. Men, det slutade bra. Allt blev lugnt - sen såg jag mörkret. 6 fulla brickvagnar med disk + 20 olika kastruller och shit som skulle in och diskas. YEY. Så jag är rätt sliten nu asså. Vill sova.

Det värsta med att jobba på resturang är att jag känner mig så äcklig hela tiden. Det känns som att jag stinker os från mat och som att diskvattnet fastnar på händerna. Nej, usch - nu har jag uteslutit hotell&resturang linjen!

this doesn't hurt, he said

Tjenis. Nu sitter jag här, jag och syster ska strax fara på affärn - igen. höhö. Vi ha köpt två filmer vi ska se sen också, shrek 3 :d hehe. Jag är fortfarande helt slut sen igår, men lite film kan ja allitid klämma in :]

Igår orkade ja verkligen inteuppdatera, men tågresan gick fint förutom huvudvärken .. Kvällen spenderades hos Emelia och titta sista priviliged :( Huhu. Sen tittade vci på film här ´hemma innan vi båda slocknade.

Idag va första dagen på resturangen! Det gick jättebra och dom va asschysst. Men de kommer nog bli lite långtråkigt att städa, diska & hacka grönsaker, men men .. :)

Ja ha bråttom, därför ja inte skriver nått mer nu. Shululu

i will follow you into the dark

Pust! Nu har jag packat allt utom mat tills tågresan imorn. Min väska är ÖVERFULL, jag tror dragkedjan kommer gå sönder när jag sitter på tåget :oo Konstigt att jag alltid tycker att jag packar så mycket, men sen när jag väl är borta märker jag att jag alltid glömt något :s Handväskan väger typ 3 kg, så jag undrar hur det här ska gå med bara mig själv som bärhjälp :o Fast jag sitter ju ner så då är ju allt lugnt, det är när jag ska byta tåg som kruxet kommer. Men vafan, jag kanske få be någon söt typ att hjälpa till :) höhö. Har varit upp på pappsens grav också, jätte fint där. :) Nu luktar det mat, det blir enchiladas! Aldrig smakat men det ser asgott ut!

Efter maten blir det thehills innan jag blir social med folket. Shit, imorn åker jag!

Förresten, jag har ingen aning om vad ni vill läsa här .. Så, det är bara att skriva och säga. :)

when the sun goes down ..

Tjello. Nu ha jag precis käka lunch, ska strax börja packa och dona tills imorron. Gaah, bara en dag kvar! Sen ska jag sitta i 8 timmar helt själv på ett tåg ner till motala !! Jag ber till gud att allt går som planerat.

Dagen har bestått av lite allt möjligt, ha bland annat färgat håret på mams. Jag vill oxå, men känner att jag inte har tiden elr orken för det just nu. Om nån timme ska vi fara upp på graven med lyktor och så. Skönt, jag har inte varit där på tusen år, typ. Sen ikväll ska jag träffa Christopher, hoppas på att träffa lillasyster också. Och johan'n måste jag ju träffa, både för låtarna han varit snäll och fixat åt mig + säga hejdå. Åh, stressig dag!


something so beautiful

så söt kåmpis jag har! tack vännen!



Jag som trodde den här kvällen skulle spenderas med att förbanna Gud över att hammarn är en liten håla och inte en stad med liv och rörelse - trodde fel. Jag drog ut och träffa johan'n(konstnären till bilden) en snabbis, snacka lite. :) Sen drog ja hem så jag kom hem precis till idol! Perfekt. Mina sötnosar Erik, Tove & Mariette är kvar. Det här kan bli en säsong värd att se på faktiskt! Nu sitter jag här och lollar runt med sötfolket på msn, ska strax dra mig till sängen tänkte jag. Imorn vill jag hinna packa klart allt, träffa lite folk & fara till pappas grav innan motala.


one million, unspoken words - just let it out.


i thought this day would be easy

Sorry for bad update idag. Eller jag brukar ju bara uppdatera en gång om dagen, men idag blev den lite sen :o Imorse vaknade jag runt 9 så då blev de frulle och tvtittande. Sen runt 11 la jag mig på spikmattan med vovve som sällskap. Jag somnade på den, sov i en timme ungefär. Vaknade av att sötvovve snarkade bredvid mig. Asså shit, ni ska bara höra :o Mams hämtade mig runt halv 1. Sen har dagen rullat på med lite allt möjligt. Nu har vi precis varit på affärn, ska laga mat nu. Sen ikväll tänkte jag fråga lille Christopher om han vill ses lite eftersom jag åker till motala om TVÅ DAGAR (!!) och är borta en vecka :] Annars bli de nog idol med lite gottis. Typisk fredagkväll dvs! Just ja, jag måste börja packa också .......


like my own sort of heroine

Nej, jag skippade nattorienteringen. Mina ben bär inte, och minusgraderna lockade inte speciellt mycket. Så pelis&hoffis få gå själv där och bli skrämd av 6orna! Mohaha! Kvällen har bestått av en liten kylig prommis med johan'n, träffa christopher lite snabbt, tittat på tv & haft mensverk. Tur jag är hos mom som kan kurera mig :) Jag är sjukt trött, och fast klockan är nio bara, känner jag hur ögonen börja stängas - ofrivilligt. :o Kan ju bero på att jag vaknade 05.10 imorse av mardrömmar? Vet inte, sover så oroligt när jag är ensam. Speciellt med tanke på att mitt rum är på övervåningen och blåsten typ går igenom väggarna in i rummet :o Har tittat på The Hills maraton nu, något sugen jag är på sommar nuva! Nej efter studenten då jäklar lämnar jag dig Sverige!


i pressed right, but my world turned left?

Hellåå. Skriver lite snabbt medans mom fixar middag. Jag är ledig från skolan imorn så jag passar på att sova här en natt innan jag drar iväg till motala på söndag! :) Dagen gick asbra, alltihopa. Trött som tusan är jag, men det är väl så det är att gå i nian. Plugg. Efter skolan hämtade mom mig så vi skulle åka och tanka, men ja, det slutade med att offa fick komma och tanka åt oss! Haha, så pinsamt ! Nattorienteringen igår va kul, de slutade med att jag gick i mål med johannymis och Olov :] Haha, så kula grabbar allså! Ikväll bli de nattorientering igen, fast med 6-7an, peliss & hoffa! Haha, ska bli kul och se om vi smälter in ;p Hahah. Sen efter de lär jag vara så mör att jag sover till imorn kväll. Men jag klagar inte, sovmornar är myyyyyyyyys. (y)

tjingeling

all these things i've done

Shulul. Nu ska jag strax spela lite billjard me bror och lägga in lite låtar på mp3n så jag har nått att lyssna på söndag. Justja, sötIda lånade mig första Twilightboken idag med! Tusen tack! <3 Vill läsa den nu, men jag ska spara mig tills tågresan :] Skolan var soft idag. Eller inte, men jag kämpade på och fick jävligt mycke gjort faktiskt. Det är så mycket att göra i skolan så man hinner inte tänka på hur tråkig skolan är, dagarna bara springer förbi! Någon mer än jag som tycker att det är sjukt att höstlovet snart är här? Att det har börjat snöa och julen är på ingång? Shit.

Ikväll är det nattorientering, yäy. Nerrå, men det ska bli kul. Bara man gå me rätt folk! :) Hoppas att det INTE regnar.


moi et bored. ( HAH ÄVEN, JAG FICK EN KOMMENTAR PÅ FRANSKA!! SÖTBAARN! )

i know you wanted to grow, as a person inside

Tjenamoss hammarstrand, jämtland, Sverige, Europa. Närå, så långt bort vet dom nog inte om att min lilla blogg existerar, än har jag inte fått nån kommentar på franska.

Åh, yogan igår var så skön! Hon pratade mest och vi testade lite poser och så, men ändå - i love it. Jag är helt fast. Jag tror verkligen att det här kan hjälpa mig att bli frisk i psyket. Jag längtar tills om två veckor igen !

Allså, ni anar inte vad jag jobbar på skolan. De är så jäkla mycket jobb hela tiden. Jag dör, det är så mycket nu, matte prov imorn. HJÄLP. + Att vi ha prao nästa vecka så då missar man massor. Stressss.
Just ja, idag hade skolan varit så duktig att beställt för LITE mat, så vi fick vänta typ 30 min medans de fixa annan mat sen igår .. HALLÅ? Sköt erat jobb för fan. Blir så less, vi är lika många som går på skolan varje dag? Hallå, do the math. Till och med IQbefriade folk som jag fattar det.

Annars har dagen varit bra, det finns faktiskt små söta människor på ao också, som livar upp vardagen lite :)
Jag kanske insåg det när Pernilla sköt bollen i huvet på mig under volleybollmatchen på idrotten .. ?
Nej, men positiv ska man va! Försöker intala lite ledsna vänner det nu. Visst, igår fick ja spasmer och hatade livet också, men sen kommer det små stunder då allt bara är så bra! Ta vara på dom.

Ikväll ska jag och mams zumba lite, haha, det är så kul! Sen ska jag läsa igenom lite tal från matten till provet imorn. Skönt att svenskaprovet är avklarat iaf. Lite lättare att andas.

ciao,

fly with me

Hallå, måndag igen. Anyway, nu ska ja strax fixa lite käk tills max kommer hem från basketträning & mams jobbet. Men innan de tänkte ja berätta lite om vad som hänt idag. Skolan va helt okej. Drygt som fan att lyssna på nån gammal alkoholist som berätta om sitt beroende och vägen till nykterhet. Visst, de va insprirerande, de kan ja inte förneka - men drygt. Timmen kändes låååång + att vi satt på trästolar så ja fick ont i lilla rumpen :(
Och på matten gjorde ja 4 tal. Grymt bra gjort moa! NOT. Ha b-prov på onsdag, måste gå igenom lite tekniker ikväll känner jag, eller imorn .. På elevensval fick vi läsa om ett helt nytt manus. Yes! Närå, men nu va de bättre roller, så vi fick önska om. :] När ja kom hem ringde jag till killen som äger resturangen ja ska praoa på nästa vecka. Han verka assoft, ;] plus att ja få lunch från resturangen = värstingmat varje dag. Kan va bra att få äta RIKTIG tillagad mat som man faktiskt tycker om att käka, inte som på skolan, för omväxlingensskull.
Lite plugg bli de ikväll, efter jag varit nere och testat på yoga som börjar idag! Håller tummarna på att ja gillar de (y) Har ju prov i satsdelar antingen imorn elr på torsdag. Ha inte bestämt mig än? Fan, prov överallt. Plus packa och fixa till nästa vecka osv = STRESS STRESS STRESS.

Men på onsdag är de nattorientering, då vill ja gå me söta folk & bara skratta!


saknar dig så mycket, hoppas du ha de bäst i paradiset syster!


jag saknar dig, men vi ses på söndag systeryster!

forgive me

Gaaaaaah, jag ska till motala om en vecka !!!!

SYSTER, DE KOMMER BLI GRYMT KUL!

when you can't hold on, hold on

Sa jag nånsin "tack" för att du stod ut med mina dumheter?
För att du älskade mig?
För att du lärde mig cykla?
För att du höll om mig?
För alla de där godnattsagorna?
För att du var stolt över mig?
För det, och miljoner andra saker -
tack, världens bästa pappa.


jag saknar dig, mer än ord kan beskriva. i need u.


Nu ska ja strax börja på maten tiss mams&max kommer hem. Idag ha jag bara tränat, pluggat svenska tiss provet i veckan, duscha & sett på tv. Slapp söndag devillsäga. Ikväll bli de att se på mitt älskade priviliged, näst sista avsnittet ikväll ju :o Hur ska jag klara mig? Fast de förstås, Grey's Anatomy och Desperate Housewifes ha ju börjat så .. :p haha, tvnörd jag vet. Just ja, imonr få vi reda på musikalrollerna. Fanny, hoppas våra planer gå i verket nudå! (y)

50 frågor om allt och inget

1. Hur mycket pengar har du på din mobil? - 191,05 kr
2. Har du fått en kyss den närmsta veckan? - jo
3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? - pupplurv
4. Hur lång är du? 168 heeela centimeter
5. Vilken är den senaste filmen du sett? - flickan som lekte med elden
6. Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen:- ah okej ;) typ vila ;) puss
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? - skicka sms
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? - nä
9. När såg du senast din mamma?- två tre timmar sen
10. Icke godkänt i något ämne? - nä
11. Mvg i något? - engelska (h)
12. När vaknade du idag? - havl 10
14. Vilken plats föredrar du minst? - b u p elr a o.
15. Vart tror du att du befinner dig om tio år? - utomlands !
16. Hur stor är din säng? - 1,40
17. Vad sover du i? - olika, mest stor tshirt å trosor
18. Hur många kuddar har du i sängen? - 2
19. Var har du bott/bor? - hammarstrand
20. Tycker du om kinamat? - ja, mums !
21. Tycker du om kaffe? - nej fy
22. Vad dricker du helst till frukost? - juice !
23. Kan du spela poker? - kläd poker ;d
24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig? - nä. vet du nån?
25. Vill du ha barn? - ja nån gång om mååååånga år
26. Kan du några andra språk än svenska? - engelska och nån fras på franska :p
27. Har du någonsin åkt ambulans? - nä
28. Föredrar du havet eller en bassäng? - havet tro ja, ja gillar vågor ;)
29. Vad spenderar du helst pengar på? - resor, kläder
30. Äger du dyrbara smycken? - hah bero på vad som är dyrt?
31. Kan du rulla med tungan? - bero på va man mena?
32. Vem är den roligaste människan du känner? - alla olika tilfällen
33. Vad har du för ringsignal? - gritz - my life be like
34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? - aa
36. Kan du byta olja på bilen? - haha nä, hur gör man de?
37. Vilken var den senaste boken du läste? - minns inte :o
38. Dansar du i bilen? - hhh aa
39. När var du i kyrkan senast? - skolavslutningen tro jag?
40. Hur många hål har du i öronen? - 3
41. Har du någon piercing? - a i öronen
42. Har du någon tatuering? - nä
43. Har du provat droger? - nä
44. Röka eller snusa? - inget?
46. Vad är ditt mobil nummer? - fråga? :)
47. Vad ska du göra ikväll? - tvv.
48. Har du några syskon? - aa, 3 st :)
49. Vad ska du göra på sommarlovet 2010? - JAG SKA LEVA.
50. Har du en sjukdom? - mjo


i never wanna feel like I did that day

God morgon.
Vaknade runt halv 10 av att dörren stod helt öppen och folk skramlade med tallrikar osv i köket. Nu ha family nr 2 åkt hem, efter en sjukt kul vecka! Tack för allt. Veckan ha vart fyllt med skratt, tårar, massa mys & ja, de bästa!
Men förhoppningsvis ses vi om en månad, i edsbyn! Ja håller tummarna!

Igår bestod av lite ballongspel, - jag&fannsan vann (h) - lördagsmys & skratt. Perfekt avslut.

Veckan som kommer ha ju lite att bjuda på. Ska till tandläkarn på onsdag. Wish me luck, med tanke på allt gott som jag käkat i veckan. Sen är de nattorientering på kvällen, hoppas ja hittar några söta roliga folk att gå med, då blir hela promenaden mycke mer spännande! ;] Sen ha ja två prov. Shitshitshit. Hur ska de gå? PLUGG IKVÄLL.

Just ja, imorse fick ja reda på att de snöat/snöade. Hallå, bara jag som tycker det är liite mysko? Förra året kom snön i december, den kan ju inte komma i oktober nu? Nej, vänta till november är du snäll. Jag har inte ens nån vinterjacka än? Imorn måste jag lämna in praolappen, men jag vet ju inte hur de blir om jag ska till motala elr vara i östersund. Får ringa syster och kolla sen idag!

haha lillamy toffsen <3

Fanny Backlund - Hur tackar man någon för obeskrivbar kärlek? För tryggheten i att jag helt kan anförtro mitt liv åt dig, och för vissheten att du är en av de två eller tre människor som jag verkligen kan lita på, den som bryr sig om, den som förstår och utan förbehåll hjälper mig i livet. Tack, lillasyster. Jag älskar dig.



lillasysterpupplurv plattade mitt hår



Nu måste jag duscha innan jag utger en risk för omgivningens hälsa.

So long,


i got soul but i'm not a soldier

Helluu, good evening, tjenixen. Nu sitter jag här och väntar på att maten ska bli klar, kyckling&ris, som blev försenad me typ 40 minuter. Höhö, planerad family jag har :) Fannsan verka också ganska uttråkad, så ja ska underhålla henne strax :) Men först en lista ;

lördagsmys [v. 

Fyra frågor om förhållanden
är du singel? - yä
tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Ja :)))
hur många har du varit kär i? - 1
är du kär just nu? - .-.

Tio frågor om dig själv
namn? - Moa
när fyller du år? - 11 april 
några piercingar? - yes, i öronen
vad har du på dig just nu? - leggings, tunika, udnerkläder, tjocksockar & cardigan
vilken årstid är bäst? -SOMMAR
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - vakna med nån söööt människa & ligga å mysa ¨på nån strand med frukost i solen :)
vad tycker du mest om hos dig själv? - förstående
vad är du bra på? - HAAHHAHA att dansa som en tupp :]]
vem älskar du mest på denna jorden - mami
sover du hellre själv än tillsammans med någon?- haha beror på vem jag måste sova med


10 frågor om dina vänner
vem vet allt om dig? - fannsaan.
vem är den roligaste av dina vänner? - haha alla är olika
vem är snyggast av dina vänner? - men gud, alla är snygg
vem är mest partyprisse? - paarteeyparty. de beror på om man mena supa varje helg, eller festa. det är skillnad.
vem är den du helst har filmkväll med? - fannsnsan2
vem av dina vänner är mest "evil"? - evil?


10 Frågor om din familj

vem står dig närmast? - morsaan
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - nej, pappa är lite svår att få tag i . .. 
vem är farligast i din familj? - hahahah spike
vem ser roligast ut i din familj? - spike, han är rakad och har bara hår på ryggen som en tuppkam!
vem är coolast? - jag
har ni något husdjur? - 1 cat 2 dogz
vem har du mest gemensamt med? - mirjapirja systeryster
vem står för underhållningen? - haha olika
vem sover du oftast med? - moi
roligaste kvällen med familjemedlem? - många, ikv tex :)


10 frågor om idag

vad har du gjort? - rensa garderob, myst me systyer!
har du varit glad idag? - aa ;)
har du varit ledsen idag? -  nä, bara tjurig
har du gjort något bra idag? - aa, rensa garderoben!
vad ska du göra nu? - käka middag!
har du gjort något dåligt idag? - ja,
vad har du ätit idag? -  frulle, tacos ( lunch ), godis  & nu blire kyckling&ris!
har du duschat idag? -  nix, jag är väl fräsch
är du trött nu? - litttt
vad händer imon? - deppa över söndag
Går du i skolan? -  aa
Har du varit i skolan idag? - nejfan !


ANNAT
H
ur mår du just nu?  fint (y)
Har du piercat dig? - nä, bara i öronen


TELEFON/MOBIL
V
em ringde dig senast? - minns inte
Vem ringde du senast? - annalena
Vem sms:a till dig senast? - daniel :p
Vem sms:a du till senast? - daniel (y)


ÖVRIGT
Är du hungrig nu? - nä,
Vad är klockan nu just nu? - 18:18
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? den här & en blogg


FAMILJ
Hur länge sen var det du träffa din morsa? - 15 min
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - 7 år


ÖVRIGT
G
illar du punk? - bero på
Har du sminkat dig idag? - niix
Isåfall, vad för smink? - 
Vad har du på dig för kalsonger just nu? - ja ha söta trosor på mig :)
Hur ser de ut? - ha inga kalsonger sa ja ju (:


MUSIK
Lyssnar du på musik just nu? - aa
så fall, vilken låt för tillfället? - the killers - all these things i've done
Vilken sorts musik gillar du? - riktig musik man kan relatera till, bero på humör


KLÄDER
H
ar du fler än 4 tröjor? - aa, fast ja rensa garderoben idag!
Har du fler än 3 jeans? - aa
Har du fler än 5 t-shirtar? - jo
Har du en vita kalsonger? - nä
Har du en svarta kalsonger? - nä

KÄRLEK
Är du kär just nu?-  nä
Har du kysst någon idag? - nä
Har du ett förhållande? - nä
När går gränsen vid otrohet? - ja de är en ganska självklar linje om man är tillsammans.
Är du romantisk? - hah nja ..
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - nej fan, inte är ja nån tjuv heller ;o
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - ja
Hur länge var ditt kortaste? - minns icke
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - olika
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - nopp, obekväm situation
Är du en bra pojk/flickvän? - hope so :)
Vem sov du senast bredvid ? - fannylillasyster <3
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? öh ingen ha sagt "jag tycker om dig mer än som vän" ?
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - typ 29-30 elr nått..
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - haha nä
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - ingen aning
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? - dumpat
Vad gillar du för stil på tjejen/killen - olika för person


happyland

Hejhejhallåå. :) Hittills ha jag & fannsan käka frulle, och rensa min garderob sen vikt in allt. TUSEN TACK SYSTER. Skulle aldrig klarat de själv. De blev halva garderoben som rök .. buhuhu. :( Fannysiss ha ju vunnit en teckningstävling så kl 14 är de final på vildhussen. Undra om vi ska dit elr om vi skippa de? Sjukt grymt iaf! :)
Sen ikväll bli de bara massvis me mys, för imorn sticker familj nr 2 igen :( Den här veckan ha vart bäst, jag vull inte bli ensam igen :( Snyft. Igår va vi på teater på centrum, men den sög så vi drog i pausen. Då stack vi till chrillestopher och va där två timmar. Fannsan stannade en timme till och ja drog hem och såg idol (resultatet). YES, mina favoriter ERIK, Tove & Mariette gick vidare! (y)

Någon som vet om det är nått bra på tv ikväll? :]

lördagsmys!


fredagsmys

Hej! Äntligen en fredag skoldag klar. Allt gick bra idag, trots att ja & lillasyster knappt sover på nätterna ha ja ändå fullt me energi till skolan! :) På sexualkunskapen fick vi se på massa porr & porrsnack. Höhö, sex på film är inte riktigt my style .. Anyway, snart ska ja dra bort fannsan från datan och hitta på nått. Sen ikväll bli de tacos me hela familjen (jag,mamma,fannsan,max,annalena,robban). Så mysigt, älska stunder som de här! Sen efter de ska jag och fanny ner på centrum å se på teater! Hoppas den är bra! :D Sen få vi se om vi är ute en stund elr drar hem och myser :] På tal om mys, storasyster ha kutat runt som en galning idag för att hitta praoplats åt mig så jag kan bo hos henne nere i motala en vecka! Jag håller tummarna. Annars kommer inte vi ses förrän kanske april nästa år, eftersom hon ska resa. Och jag menar, juli - april. De är FÖÖÖR lång tid.



truth is, everybody is going to hurt you. you just need to find the ones worth suffuring for.

i have to find you, tell you i need you

Hallå. Ska strax slita lillasyster från andra datan och tvinga henne hitta på nått :) antingen baka vi en till äppelpaj, den ighår va ju himmelsk! Eller bli de lite billjard? Äsch då, dagen är lång!
Jag har lite ont i huvet. Har haft det ända sen orienteringen på idrotten. Va så sjukt kallt, har ilningar i hela skallen ;s Men ja, annars händer inte så mycke. Imorn äre teater på centrum. Ska bli kul, få ju gå gratis :99


Fanny Backlund. Världens bästa lillasyster i hela världen. Jag kan inte beskriva med ord hur mycket jag älskar dig. Du är den som alltid får mig att le, den som får mig att se livet med positiva ögon. Ingen, då menar jag ingen, får mig att må som du gör. Du är den viktigaste jag har, den jag aldrig någonsin kommer släppa, kommer låta försvinna. Jag klarar mig inte utan dig, du är den bästa jag har. Bästavän, lillasyster, barndomsvän. Jag kommer alltid finnas här för dig, för DIG gör jag allt. Jag ger dig mitt sista andetag, mitt liv. Du är så mycket mer än guld.
Vad som än händer, kan du alltid komma till mig. Du har en speciell plats i mitt hjärta, du är och kommer alltid vara nummer 1 för mig. Du kan skjuta mig, döda mig, eller helt enkelt lämna mig. Men en sak är säker, jag kommer ALDRIG lämna dig. Jag kommer aldrig försvinna ifrån dig, sluta älska dig. För du är, och kommer alltid vara min livskraft. Fanny Backlund & Moa Malmberg. Idag, imorgon - i all framtid.


the best thing.


RSS 2.0