let the trip begin

Yes, kändes underbart att vakna imorse här i motala hos syskonen =) Fint väder är de ute också, så vi få se om de bli stan elr varamon idag ;) Anyway, tågresan gick bra igår, om man bortser från huvudvärken och en avdomnad arm. HAHA. Sen när vi kom till linköping kom syster sassi å hämtade oss. Sen drog vi till syster mirja å då hade hon gjort kycklingsallad. Asgott! :) Så vi åkte och kolla lite ställen och fick lite guide, sen så drog vi för ett kvällsdopp. MEN, de va så kallt så max va den enda som palla bada ;p haha. Hårding. Efter de blev de typ film å mys hos mirja efetrsom sassi skulle jobba nu på morgonen. MEn hon kommer hit snart, och då ska väl vi väcka max och se va vi ska hitta på idag! Allt jag vet är att  de här kjommer bli en grym vecka! OCh nu ha ja bättre saker att göra på min semester än att sitta här. Så ..

SO LONG SUCKERS:

MOTALA

Ja, om 1,5 timmar drar jag söderut, nämligen till mina storasystrar i motala! jag och bror åker dit i en vecka nu. De ska bli så jävla kul och så skönt att göra nått nytt! Hela dagarna kommer va kul, inte en lugn stund! Nej, men ja ha inte tid att sitta här. Ska springa ner och käka en riktig stor frulle och packa matsäcken till tåget. Så,

peace out, vi hörs!

one more day

Tjosan! Nu sitter jag och pälsk här och ska strax ut och sola ( tror jag? ). Crousingen va riktigt kul igår, och de va jätte roligt att få träffa alla folk man inte sett på sommarlovet! :) Vi kom dit vid 8 tiden och gick hem vid 1 tiden. Även fast de va mycke folk kvar då kände jag och älskling att vi hade gjort vårat, och att de va bäst att sluta på topp. Men jag hann med mycke under kvällen, och träffa massor av nya människor!
Imorse råkade jag få damp och väcka älskling när jag vaknade. Sen när vi kollade på klockan :05.53. YES. Haha, Johan vart lite bitter av att j väckte han så tidigt, för jag ha inte satt in myggfönstret på mitt rum än, så de va hur varmt som helst här inne. Så ja, de va svårt att somna om. Men efter många vrid och vänd så somande vi om, och vaknade halv 11 ist. Nu ha vi käkat frukost, (jag älskar frukost) och pratat lite. Vi funderar på vad vi ska göra idag eftersom att jag åker imorn och är borta en vecka vill vi ta vara på dagen lite extra! Nått förslag?


haha, älskling va på lyset igår och ville va cool med tims glajjer!

back on track

Hallå! Efter en dag i dödafallet med Johans familj och släkt, lite fika hemma hos Johan, en mjukglass på kiosken som va specialöppen idag, en 10 mintuers svettrunda med dogsen, och nu en skön dusch - är jag redo för kvällen! Blir dock inge dricka för min del, hähäh. Nej men i dödafallet gick allt jäätebra. Vi kollade lite omkring där på broarna, sen åt vi lunch där med. Johans tremänning hade också med sig en kompis/pojkvän från australien, och de lät som att dom skulle skaffa lägenhet där. Gud va kul! :) Jag fick glädjerus när jag såg att kiosken va öppen så vi kunde handla mjukglass. Jag och johan köpte en liten bägare, jag med strössel och han utan. Men på nått vänster så behövde jag bara betala 10 spänn medans johan fullt pris, 15. HAHA, TJI PÅ DEN! Nu vet jag vars jag ska handla glass i framtiden! Annars ha de varit runt 30 grader hela dagen, och inte verka de vilja bli svalare mot kvällen heller. Så vi få nog se vad de blir för klädsel, :p
Just ja, va precis in och kollade på yran artisterna, vilka dagar alla va osv. Jag ska gå på fredagen, så de sög ju att Lady Gaga mfl va  på lördagen .. Men men, jag få va där för umgänget då, ist för att häcka framför scenen hela kvällen ;ppp

Nej, men nu ska jag torka håret och höra vars mamsen är. Sen bli de mat, fixa och crousing. See you there!

the day with the big D

Tjenamoss! Nu är dagen äntligen här. Crousingen, som typ alla i hammarstrand går runt och längtar efter året om. Dagen då alla träffas, då alla mår bra, dagen då vi inser varför vi älskar att bo i Hammarstrand. Aja, nu ska jag inte bli så nostalgisk av mig, utan jag menade bara att ikväll kommer bli en bra kväll hoppas jag :]

Jag och älskling vaknade 9 imorse. Yey. Så den här dagen ha gått ganska sakta. Vi ha varit ute och solat lite, och nu sitter vi här och väntar på hans mam som ska hämta oss. Sen beger vi oss till bgården en sväng för att träffa nå släktingar! Hela dagen kommer va grymt varm, så ta vara på den!

Vi hörs ikv.
CIAO

so tired of tears

Ja, usch på tårar och smärta. Idag blev de mycket sånt, både med MJs död och annat. Men nu är de över, livet leker och i'm back on track! När älskling kom hem från jobbet gick vi ner och köpte glass. Så gott i den här värmen! Sen så åkte vi hem och grillade. Vilken god dag de vart idag =) Runt 8 åkte vi ner på byn och tittade på biltävlingen. Ja, bilarna va snygga men annars va de inte så mycke. Johans pappa spelade också, men de va typ 20min bara. Och sen när vi kom hem för ett tag sen skärde vi upp massa melon och jordgubbar som vi käkat när vi kollade på film :) MYS! Nu ha jag själv precis ätit min stora last flingor med mjölk, och älskling ligger här bredvid mig och är söt. Så jag ska slå på vänner igen och joina han! Men först kanske vi ska hämta myggdörren , de är ganska varmt här ... Aja, imorn bli de nog bara att sola hela dagen, för sen är de CROUSING!!!!!!

michael jackson har dött .

What? Jag blev ika förvånad igår kväll som jag är nu. Man läser det överallt, "popstjärnan dog torsdagnatt av en hjärtattack i hemmet, amulansen försökte återliva och jackson hamnade i koma. Efter någon timme kunde personalen konfirmera informationen av den tragiska händelsen." Alltså, va? Kungen av pop, död? Jag har aldrig lyssnat på honom, men det är ändå tragiskt när något sånt här händer. Rest in peace, du blir just nu hyllad världen över.

Ja, imorse sov jag längre än jag gjort på hela sommarlovet - moa malmberg sov enda tills klockan 12 ! Shit, va stolt jag blir över mig själv! Idag är de finväder igen, jag bli så glad! Happyhappyhappy moments! Jag hoppas det är finväder i Motala nästa vecka med, för fan vad sommar det kommer va! Nu ha jag precis suttit ute och käka frulle, och jag ska strax börja packa väskan och slänga kläder som behövs tvättas osv, så allt är klart tills måndag! Jag ska även hjälpa brur med hans packning, och se till att han klipper klart gräsmattan idag, för sen ska han till solle och bowla. Lyckos! Ikväll tror jag att jag och älskling ska gå på pizzan och käka, de va längesen :) Men ja, Ellinor vill ses på badet också, men jag vet inte om jag hinner eftersom jag vaknade så sent. Vi får se! Igår kväll var iaf jag och älskling till stugan för att bada hundarna. Då passade vi på att bada själv också. OCh tro de eller ej, de va varmare i sjön där än i poolen på kh! Joy, nu vet jag vars jag ska bada i sommar ;] Där träffa jag isafisa också, de va kul! Imorn är de crousing, alla är så pepp, de kommer bli grymt!

min poppe


rip

summerjoy

Tjolahopp! Efter lite gräsklippning så hittade jag en vän att fara och bada med, nämligen Christopher! Efter jag käkat lunch så gick ja och skulle möta han, eller snarare sagt - han skulle hämta upp mig me moppen. Men pengarna tog slut på chrilles tlfn så vi missa varann hela tiden. Haha. Men efter 30 min typ hitta han mig då jag stod å snacka me bex, så då drog vi till badet! Där låg vi mest å stekte, för både ja och Christopher är badkrukor. Haha. Så efter två timmar där skjutsade han hem mig, och nu sitter jag här. Måste klippa klart gräset men den vägrar starta, så vi få se hur de bli me de. Sen kommer pälsk me bussen, då bli de kyckling till middag och mys!
 Men nu ska jag umgås me bror lite, de va ett tag sen!


christopher å hans fräsiga glajjer


lite färg ha ja fått idag :)

32 grader :o

När ja gick ner i köket  för typ 30 min sen coch tittade på termometern, stod de 32.4  grader! :o Happytimes! Så nu ha ja precis suttit ute i solen och ätit frukost. Nu ska ja strax kleta på mig lite spf och gå ut och pressa lite. Mamma ville att ja skulle klippa gräset när ja ändå ska va ute, men de är så jobbit! aja, behövde bara klippa hälften för lillebror skulle klippa resten :) Sen idag ska ja springa ner på harmoni och köpa i.d. smink. Yes, de är dags. Sen måste ja göra ett ärende på banken och efterlysa mitt beställda bankkort som inte kommit än? Väldans problem eftersom ja ska till motala på måndag och behövder kortet där. Jaja. Älskling ha farit till stan nu och ska spela på expo norr marknaden. Jag vill också dit, men ha inte råd eftersom ja ska bort på måndag. Nedrans också. Men ja få ha så kul här hemma med att vara hundvakt och klippa gräset! Om jag har tur kanske nån hör av sig och vill bada en sväng? :p Nemen, nu sjönk de til 25 grader? ;o Dags att ut och sola nurå!


sommarens första dopp!

Nu är jag stolt och nu är de officiellt sommar! Har både käka första mjukglassen och tagit sommarens första dopp. SOMMARLOVET ÄR HÄÄÄÄR!

Runt halv 1 kom fannsanbanan hit sen drog vi ner till badet. Doppade oss, och de va inte kallt faktiskt. Eller ja, inte från början iaf. Vi gick upp och sola när vattentemperaturen svek oss, men så gjorde solen det också. De vart moln, sol, moln, sol osvosv. Men vi hann me tvåå dopp och två stekningar innan vi drog hem vid halv 4 :) Skön dag me lillsyrran!

Nu sitter jag här och väntar på älöskling som slutar jobbet strax. När han kommer ska vi ut me dogsen, dom ha inte fått gått nått idag ........... Ja, sen ikväll vet ja att mammas kompis kommer på besök, sen få vi se vad som händer! Kanske vi ska grilla nu när de är så fint ute? :)

koppelhällan!


systrar, i alla lägen.

unwritten

God morgon sverige!

Gud vad glad man blir av den låten, och nu ha de blivit dags att nöta ut den igen! Hann aldrig blogga igår. Så jag skriver idag ist. Allt gick bra i stan, jag och mams köpte även nya laktostabletter, så igår blev de sommarens första mjukglass! ÄNTLIGEN. Så sjukt gott! Sen när vi kom hem kom älskling hit. Då cyklade vi ner på badet och skulle ta sommarens första dopp, men då hade de stängt :/ Vi gick och kände i älven utifall vi kunde bada där, men där va de ju iskallt så icke! Så vi åkte hem, kollade på film och åt jordgubbar med mjölk :)

Nu begav sig älskling på jobbet och råkade väcka mig till på köpet -.- Men men, jag får fördriva tiden på nått sätt. Senare idag bli de väl bara att sola om inte nån hör av sig till nått annat? Jag tänkte kolla om fanny vill dra och bada kanske ..  :)

Min älskling är McFlurry DAIM. Vilken är eran? :]


yeah, yeah, yeah

Hej, vilken underbar da' de e, då man kan vara som man e, å bara leva tillsammans (8)

Nej, men vakna havl 11, åt frukost, la mig ute på en filt och läste. Solen gick imoln, och nu sitter jag här. Ska gå ner och kolla om solen tittar fram igen, annars så få ja hitta på nått annat! Älskling kommer hem på lunchen snart, så kanske ska fräscha upp mig lite tills dess, hähäh. Sen måste ja väl klä på mig, ska ju ti stan halv 3. SUCK, orkar inte. Aja, tur att vi inte ha tusen ärenden idag då, så kanske jag kommer hem vid 7 halv 8 iaf. Ja, men roligare än såhär bli de inte idag.

Ciaoooo.


''häng med och bada''

Tjenispenis.

Idag blev ja väckt 09.58 av mina lovely dogs som stod nere i hallen och gorma. När jag gick ner för att kolla va dom skällde på, visa de sig vara precis vad jag trodde - ingenting. Så jag släppte ut dom, sen gick jag och la mig framför tvn. Men klockan 10 en måndag morgon är de inte så bra på tvn, så jag gick och käka frukost ist. När ja va klar me de hoppa ja in i duschen. Sen gick ja och satte mig här, men insåg att de va döfint väder ute, så ja gick ut och la mig med en bok och sola. Låg väl 2-3 timmar och stekte, skönt! Sen resten av dagen ha ja bara suttit vid datan, följt me mams på prommis me dogsen, sen nu hamna jag här. Ska väl kolla om de är nått bra på tvn elr nåt. Nyman vill dock att ja ska hänga me ner på koppelhällan och bada, men ja är lite badkruka av mig och eftersom de är ganska kallt ute så bli min tvekan ännu större. JAG VET ATT JAG ÄR VÄRLDENS TRÅKIGASTE MÄNNISKA, JAG MENA - DE ÄR JU SOMMARLOV FOR GODS SAKE. Men ja, moehoe är inte roligare än så här när hon inte är riktigt pepp på nått. Men vem vet, de kanske ändras me tiden?

Imorn bli de staaaaaaan en kortis mitt på dan. SUCK, vill inte. Men ja, när ja kommer hem därifrån får ja träffa älskling iaf, han jobbar nu i veckan så han sover hos mig då :) Goooos habibabi. Sen nu är de ju bara en vecka tills jag och brushan drar till syskonen i Motala. Gash, jag längtar! Men först ... CROUSING !!!!!!


love, love, love, sex and sunshine.

sunshine

NEJ, NU ÄR DE SOL UTE OCH JAG SITTER HÄR. WTF?

sol, älskling & stugan

Så har mitt senaste dygn spenderats. Igår runt 6 tiden åkte jag och älskling till stugan och sov där. De va jätte mysigt. Vi gick till badstranden och mös, lekte me hunden, gick till stugan och såg på film och åt massa gott :] Så skönt att bara va där helt ensam, bara jag och min prins. Vi blev väckt av vovven imorse kl 8. Yey. Så jag gav han mat, släppte ut han och kröp ner breve älskling i 1,5 timmar till. Sen blev vi väckt igen halv 10. Kolla ut genom fönstret, och solen sken och inte ett moln på himlen. Så jävla underbart. Då blev de frulle, sen gick vi ner till badstrand och la oss å sola. Fast de blåste, så man fick ha kläderna på -.- Efter ett tag gick vi hem igen och käka lunch. Rostbiff & potatissallad, lovely! Sen gick vi ner och la oss på våran brygga och sola. Hur skönt som helst, de stekte på. Runt halv 5 åkte vi hem igen, sen nu ha ja precis sett på tv lite. Och håller på att ladda upp lite pics på bdb. Ja hoppas de bli lika bra imorn, för då bli de sola för hela slanten! Så jävla skönt att sommarn äntligen kommer, fan de känns som att sommarlovet rinner förbi och jag missar de pga skitvädret. Nej, nu äre slut me de!


bepps va glad för värmen
jordgubbar för full rulle
älskling ville ut på äventyr

midsommar -09, ett minne föralltid

Guten morgen! Eller ja, själv vaknade jag klockan 5 imorse så för mig är de inte morgon längre. Igår var helt sjuk. Börja med att när jag och johan kom dit festen skulle hålla till så hade inge folk kommit än. Tydligen skulle alla gäster komma runt 3-4 tiden, vi var där 1 -.- Men vi hittade andra sätt att underhålla oss på! Sen när alla folk börja komma blev de fest. De blev först sillunch, sen blev de middag och grillning. Och de hade fri dricka i baren och en stor eka full med öl och cider. Ja, de va populärt. Anyway, ja läre känna johans vänner från stan också, de va små rara pojkar! :) Hela kvällen gick överstyr, och det blev hur kallt som helst, även fast jag hade jeansleggings, två tröjor och skinnjackan. De hela sluta med att jag åkte hem vid 10. Men jag ångrar de inte, synd bara att ja inte hann se när älskling och co röjde scenen. Imorse vaknade jag av att mams kom hem och väckte mig, haha jävla partyprincess. Sen så kunde jag inte somna om, så då läste ja lite, kolla på tv, tvinga i mig lite frukost, somna en timme, åt en rejäl frukost, kolla på tv och gjorde kaffe åt mams. Sen så nu ha jag pratat med älskling också, han va påväg hem från festen. Vi skulle ju åka till stugan nu på morgonen och sova där tills imorn, men de vart ändrade planer så vi åker dit efter maten. MYS kommer de bli :) Nu sitter jag här, lite sliten, ska strax äta lunch. Men solen skiner ute, och jag kan inte sluta le!

Jag älskar dig Johan Hedström, i alla väder - med eller utan kläder ;)

yes man,

Hela tiden med älskling ha vart jätte mys sen han kom hem :) Nu är vi hemma hos han och ska hämta lite grejer eftersom imorn är de midsommar - pch då drar vi till stugan och sover där själva! Kommer bli jääätte mys :] <3 Snart ska vi käka plankstek också, johan säger att de är asgott. Själv har jag aldrig smakat, men jag hoppas han har rätt!

Förlåt att jag inte bloggat  något, men jag kommer hålla mig låg lite tills min header är omgjord, en lite somrigare variant! Lite mer pics kommer också läggas upp ;]

Hoppas ni få en kunglig midsommar, i know i will.

Ciao,

morning glory

Guten morgen!

Själv blev jag väckt halv nio av att izzy (hunden) stod ute och gormskällde. Yey, så jag fick kliva upp och gå ut till hundgården och hämta in hon. Sen var de omöjligt att somna om, så jag la mig och titta på Sabrina som gick på 5an sen blev de frullerulle. Nu ha ja halvt fräschat upp mig lite. Ska kolla klart allt här, sen ska jag kila ner på affärn för att handla lite. Resten av dan blir ganska chill, inga planer.

Igår kom jag och fannsan till Johan runt 7 tiden. Då blev de film, kort, lite lekar osv. Va massa folk där, men de va kul. Blev mycke skratt, men sen när klockan blev runt halv elva drog tony, andré och anneli, så då gick jag och fannyhun hem med. Men de va kul, må göras om :)

Imorn ska jag och älskling till stan och köpa lite kläder till han, me love shopping, och nu äntligen kan jag va me och bestämma vad han ska handla, känns bäst så (a) hehe. Själv sitteer jag här och tittar runt på kläder, jag ha hittat snyggaste kläderna och matchande skorna. Nu drömmer jag mig bort till ett varmt land, en lång strand, den snygga klänningen och dom matchande skorna + världens hetaste bränna. Hang in there Moa, en dag är de din tur.

just another monday

Yes, de här har varit en typisk måndag. Lite halvseg. Men sen ikväll ska ja möta upp systeryster ( http://fannsanbanan.blogg.se ) och bege oss till lille Johan (http://ennyman.blogg.se) för lite movienight. De va massa folk som skulle dit, de bli nog kul :] Idag har jag förresten bakat kakor åt mormor som hon ska ha på nått kalas, gud vad jag är duktig! Inte vart dom förstörd heller :') Sen så nu ska jag vispa ihop lite pannkakssmet, för när mams kommer hem blire pancakes till middag - längesen elr vadå! Näe, roligare än såhär blir de inte.


see ya later alligator.

svar på frågestunden

de blev inte så många frågor, men jag är glad för dom som blev :) här kommer svaren


Hur känner du inför att snart börja gymnasium och lämna lilla hammarn?:)
Jag känner ju lite stress nu på sommarlovet, för de är ju trots allt till hösten jag måste bestämma mig för vilken linje jag ska välja. Men samtidigt känns de så roligt att få testa något nytt, att få träffa nya människor. Jag längtar! :)


Vill du va smal & är du räd för att bli fet?
Självklart vill väl ingen ha gäddhäng över hela kroppen. Alla ser smal så olika. Jag strävar mer efter att vara en sund, vältränad slank tjej. Jag tycker det är mycke finare än ben som sticker ut överallt. Och nej, jag är inte rädd för att bli fet. För jag har inte dom anlagen för att kunna bli fet. Endast om jag blev gravid då, men alla lägger ju på sig då :p


Har du tänkt på ngt gymnasium? :)
Ja jag har tänkt ganska mycket på de dära.. Dans eller frisör lutar det åt!


Börjar din sjukdom bli bättre?
Jag har stått och trampat väldigt länge på samma ställe nu, men sån tur är så börjar det röra på sig framåt nu - så ja, sakta men säkert blir jag bättre =)


Struts eller Lama?
HAHA, lilla vän, du känner väl mig. Älskar att dansa, och hatar folk som går och spottar överallt - så STRUTS :)


Vad värderar du i livet?
Oj, vilken komplicerad fråga. Jag värderar ju allt jag har, att jag har ett tak över huvudet, en familj, mat på bordet varje dag och kläder på kroppen. Men eftersom jag haft de hela livet så har de blivit en självklarhet. Så om man utesluter det är de ju mina nära och kära som alltid stöttar mig, och alla underbara stunder med folk jag tycker om :]



Vad ska du gå för gymmnasium? :)
Jag har inte riktigt bestämt mig än, men de lutar mot frisör eller dans. Men media text skulle också vara roligt!



Ska du göra något speciellt i sommar? :))
Ja, jag ska till mina systrar i motala och bo där en vecka. Sen ska jag antagligen på yran nån dag. Sen i augusti ska jag ju på dansläger! :D



Sol elelr regn??
Sol. Jag mår så mycket bättre när det är ljust ute, och att sola i naturlig sol är bland det bästa jag vet. Så sol!



Jag vet inte vad jag ska frågaa. låta mej tänka lite kanske? :D
Haha fannsanbejb, tänk på!



Tack för alla frågor, jag älskar att svara på sånt här! :)

Imorse var jag och lämnade in fotot på banken till mitt leg. Så nu får jag de snart, gud va skönt! Sen har jag precis duschat, ska käka lunch och sen gå ut med vovven. Jag är ensam hemma och hundvakt tills mams kommer hem från jobbet. Hähä. Ikväll blir de kanske fannyhun, och om de blir de så kanske vi drar över till lilla newman och kikar på film med hans filurvänner! Skulle helst vilja vara ute och loda, men de är ju så dåligt väder :/

bara för att ..

jag har typ 5 besökare om dagen, kan jag ha en frågestund. grym jag är!

fråga på!



jag svarar på alla imorn när jag vaknar :')

it's raining on a sunday - you're sure right, keith urban

Jävla bajs. Jag vaknade halv elva, och försökte somna om. Men tydligen spöregnade de ute, så jag hörde regnet i stuprännan - och blev pissnödig. Så då va den sovmorgonen förstörd. Jag gick ner och gjorde ordning frukost, tog med upp i sängen och slog på gilmore girls på 5an. Käkade och tittade klart på de, sen tog jag upp boken jag håller på att läsa nu. Sjukt kul alltså! Läste ett bra tag, tittade på klockan och såg att den va halv ett. Oops. Gick ner med frukostbrickan, och nu satte jag mig här. Tänkte duscha, äcklig som jag är. Men jag orkar helt enkelt inte just nu, ska ändå inte ut för de spöregnar fortfarande och är 8+ ute. Bananbajs, jag kommer va fast här idag. Framför tvn, datorn, tvn, skafferiet, datorn, tvn, datorn, skafferiet, boken. Vad less jag blir, ska de här kallas sommarlov?

Och jag är sjukt avis på min kära vän jenny (http://bergvalljenny.blogg.se) som ska till kroatien om två veckor. Life's unfair. Men jag är glad att de är hon som ska dit, för hon förtjänar de. och då blir inte avensjukan så stor (a)

Jag tittade på Tyra Banks show förut idag med. Då handlade de om internet beroende. De var en tjej, som hade sin dator, tlfn, kamera osv med sig överallt hon gick. TILL OCH MED I DUSCHEN (!?). Seriöst, jag fattar inte. Sen var de en tjej som satt 6 timmar om dagen och läste kändisbloggar. Okej visst, jag följer typ 1000 bloggar jag med - men jag skulle aldrig sluta leva för att få läsa om dom. Sure, deras liv är intressanta till 110%, men kom ihåg ditt eget. De blir vad du gör de till liksom? Aa, det är sjukt iaf hur man kan förlora sig själv. Hon i princip lever andras liv - genom att bara hänga med dom hela dagarna. Crazy.

Fanskap, jag måste borsta tänderna.

i fell alseep like a princess, i woke up like a ghost

Ja, precis. Jag kom hem runt 01.15 igår, och somnade runt halv tre. Idag vaknade ja runt halv tio, men tog mig itne ur sängen förrän 12. Märks att de va längesen ja röjde ;o

Men iaf, tillbaks till igår. Kvällen började med att ja mötte upp Karro&Ellinor runt 8 tiden. Vi drog ner till bt, lite folk - lite feeling. Så, vi går bort till kiosken, där träffar jag fler folk b.la. thilde&jessica. Jag snackade me jessica ett bra tag, riktigt skönt att få höras igen. Saknat dig sötnos. Sen skulle alla iväg till koppelhällan så då tiggde ja sjkjuts och åkte me jessica, thilde och våran chaufför lillis! :) riktigt mysigt. Nere vi kh va de fler folk, vi va där ett tag, och jag och thilde hade deeptalk i bilen. Vi sitter och kramas och POFF, bilen skakar till. Vi tittar upp, och de visa sig att nån körde in i lillis bil. HAHA, vi grava sönder ju. Men stackars lillis, tur att han inte såg (a) hahah. Vi åkte bil ett tag, sen drog ja till bt. Kvällen spenderades där och vid centrumplan. Hela kvällen va kul med massa reunions av gamla vänner och mycket skratt.
Fler av dessa kvällar! :)

Nu ska jag gå ner på affärn och köpa lite gott till kvällen. Blir filmmys med mig själv, är som ett vandrande spöke idag.


Next stop : CROUSING.

SOMMARLOV

Det finns ingen bättre känsla än sommarlovskänslan. Så fri.

Nu ha jag kommit hem från skolavlsuntingen. Det var jääte fint, och alla var hur fin klädd som helst! :) Elin J och Bex&Thilde sjöng, man blir ju tårögd. Ni är alla så jävla grym! Jag har även fått mina betyg:
VG I ALLT - MVG I ENGELSKA.
I'm fucking awesome!

Sen blev de lunch med mormor&offa. grillat, smaskigt. ikväll blir de tacos - melove.

Men nu ska jag och bror ner och ta id-kort.

bye, ses ikväll suckers

seasons come and go, summer turns to snow

Ja, de verka lurt om de inte ska ta och bli vinter igen. Det är juni, och de är 10+ här, regn & svart himmel. Jag förstår inte, vart tog solen, värmen och torkan vägen? En sak jag vet är att jag vill ha riktig sommar nu. Och trots att de ska va kallt och regnigt imorn tänker jag inte ändra kläder tills skolavslutningen. Då fryser jag hellre sönder. :)

Idag hade vi fotboll på hammarvallen. Segt så innibomben, för det var kallt, myggigt och tråkigt. Blev knappt några mål. Men jag tycker ändå de som spelade va duktig och är värd en applåd :) Innan de hade vi prisutdelning för femkampen. Grenarna vann 8b, cheerleadingen vann 7b och klädseln vann 9b. Alla B, de är bara för att Iréne va överdomare och hon har alltid varit mentor åt b:are. MEN GRATTIS POJKAR OCH FLICKOR, NI FÖRTJÄNADE DET SÄKERT :] Sen har vi haft fika och tosse stod och snacka nått låååååångt halv-hackigt tal om att vi är snart vuxna och jadijadi . . MEN NU ÄR DEN AVKLARAD. SISTA JÄVLA SKOLDAGEN I ÅTTAN ÄR KLAR. I feel great! Förutom att de känns inte som sommarlov pga väderguden tors raseri ;/ damnit.

Ikväll blir de nog att samla krafter tills imorn, jag menar - det är ju ansträngande att sitta still i kyrkan i 1 timme och lyssna på våran ''kära'' rektors snack om året som varit. Men efteråt, då jävlar. Ska inte vädret, folket eller mina betyg få förstöra sommarlovslyckan! Sen imorn kväll lär de väl bli utgång som de andra åren. Men vädret är piss, så jag får väl se hur lång kvällen blir och vilka som kommer. Hoppas de blir bra iaf, annars tar vi en ny laddning på crousingen den 27e!

´femkamp för hela slanten

Ja, springningen imorse gick galant. Jag sprang i 16 minuter och kom tillbaka förlamad och blod i käften. Stolt över mig.

Femkampen idag gick åt helvete. Min klass är nog den sportlösaste på denna jord. De är ju pinsamt :o MEN, vi va grym på att klä ut oss! haha. http://m-oehoe.bilddagboken.se. Imorn få vi reda på vilka som vann hejjaklacken, utklädnad &  sport. Hähä, vi tar nog hem sporten .. ... Not.

Nu när jag kom hem ha jag käkat, klippt lite gräs, dammsugit och ska strax äta mat. :) Sen ikv vet ja inte vad som händer mer än ugly betty & dh. Jag älskar tirsdagar. Tisdagar = movienight.

Nej, nu ska jag ta mig ikragen och gå ner och käka den underbara maträtten spaghetti & köttfärssås :)

so long


you aint what you got

Tack för alla peppande kommentarer i förra inlägget, blir skit glad <3

Nu ska jag strax slita på mig gympadojjorna och gå ner till hammarvallen för en liten springtur. Nicke har damp så jag och elin måste göra de här bara för att vi är dom enda i åttan som inte sprungit än. ÄVEN att betygen redan är satta och vi inte ha nån idrottslektion? Men aja, whatthefuck.

Sen idag ha vi utklädnad & femkamp på skolan. Visst, de kommer bli kul med utklädnad och se va alla klasser ha gjort, men femkampen är jag lite skeptisk till. Jag vill inte hoppa läng och höjd osv. Men om de är typ dragkamp count me in!

Sen eftersom solen lyser idag fick jag order av mamma att om jag fick sluta tidigare, skulle jag kippa gräset idag. Yey me -.- Men men, får ju gå på SPA imorn, så snacka värt! Jag längtar ihjäl mig, kommer va en ny fräsch moe när jag är klar!

Nej nu vart de här ett väldigt onödigt inlägg.

Toodles.

tired of myself

Nu är jag så jävla less, idag har nån äckelunge på anders-olof fitt skolan snott min lillebror glasögon. Seriöst, HANS GLASÖGON? Om  ni vill jävlas så ta hans kallingar elr nått, för att ta hans glasögon - sabbar ni hans framtid. Han behöver sina glasögon för att hans syn inte ska bli sämre, så fatta vad ni gör när ni håller på såhär? Plus att dom är dyrare än vad ni tror, D&G glasögon med specialglas kostar inte som ett par solbriller på h&m om ni tror de! Fyfan vad lågt, ni måste verkligen va rutten rakt igenom. Patetiska, det är de rätta ordet, Patetiska är vad ni är.


Jag är så trött på mig själv. Varför jag? Varför fick jag det här, varför blev jag såhär? Varför straffas min familj såhär? Har vi inte gått igenom tillräckligt redan? Visst, jag kan ställa mig  hur många frågor som helst, men jag kommer aldrig få något svar. Jag måste göra mina egna svar, skapa min egen historia. Jag är trött på mig själv. På att alltid vara den som är osäker, den som håller igen sina drömmar. Den som inte tror på sig själv, den som alltid ser svart före vitt. Jag är trött på att alltid klanka ner på mig själv, jämföra mig med andra, trött på att alltid motstå möjligheter för att jag är rädd för vad andra ska tycka. Rädd för att misslyckas, rädd för att inte vara lika bra som alla andra. Jag har varit såhär den större delen av mitt liv, men det är dags för en förändring. Jag ska kämpa, jag ska inte låta något ta mitt liv ifrån mig, livet är för kort. Så från och med nu, ska jag ge allt. Jag ska vara stark, jag ska göra min mamma&pappa stolt. Jag ska bli jag, Moa Malmberg - a fucking rockstar.
Jag tar sakta små steg framåt, för att en dag kunna säga : Jag är stolt över mig själv, jag är den jag helst vill vara.

Dröm som om du levde föralltid, lev som om du skulle dö imorgon.


never gonna let you take my world from me

OMG, Jag har typ vart världens bästa dotter och elev idag! Först på skolan var jag faktiskt med på idrotten, ombytt och allt! Nicke vart förvånad kan man säga. Sen så gjorde jag klart TRE JÄVLA BILDUPPGIFTER på en lektion, så nu har jag gjort allt på hela bildlistan. TROTS ATT JAG VARIT BORTA FRÅN ESP 60 % den här terminen. Sen på slöjden gjorde jag klart min låda, ännnntligen. Och när jag kom hem stod det ett berg med disk på diskbänken, och jag vart så deprimerad av att tänka på stackars mamma som skulle måsta diska när hon kom hem - så jag tog mig i kragen och diskade alltihop! Sen har jag lagat mat och gått och handlat åt mams. Alltså fattar ni vilken sensation? Och inte bara det - JAG HAR STÄDAT MITT RUM. MOA MALMBERG, BE PROUD. Men sen när mams kom hem från jobbet hade hon som tack köpt jordgubbar åt mig, thihi då va allt så jävla värt!

Imorn är de vanlig dag, men sen sista lektionen drar jag och min wunderbara klass till håsjögården för övernattning. Jag är så lycklig att vi ha normala mentorer som fattar att man kan inte tälta den här tiden på året! Speciellt när de är 10+ på dagarna ;o Jag hoppas de blir kul iaf, :) Sen på fredag blir det att dra in till stan och titta på Ida som tar studenten! Shit vad kul, jag längtar tills det blir min tur att springa ut där på trappen, och bara släppa allt i glädjen av "Jag klarade det".
Vilken lycka.

Nej, trots mycke downs lately, så kan jag fortfarande le och vara glad. Kanske är det ett tecken på att allt börjar bli bra? Att all skit jag gått igenom nu behövdes för att de skulle kunna komma bättre tider? Vad vet jag, allt jag vet är att sommarn är här och jag är mer än tacksam för allt den har att bringa.

RSS 2.0