måndag

Ja, nu är äntligen måndagen överstökad. Imorn är de friluftsdag, så då är de musikal hela dagen. Skönt det, med tanke på att tisdagar är fetaste pluggdagen på veckan. Jag är så glad, de verka gå så bra för alla! *hosthost* nästan alla..

Och solen börjar titta fram coh smälta bort all äckelsnö. Våren är påväg, jag fyller år, jag och johan firar ettårsdag.
kan de bli bättre? <3

nu äre 90210!

åhnej, söndag igen ..

Jag avskyr söndagar. Okej visst, dom är skön hela dagen tills efter man har käka middag, för då inser man att de inte är länge tills skola, plugg och nya läxor. Okej så farligt är det inte, men de känns ändå riktigt segt med måndag.

De gick bra för älskling igår, men han gick inte vidare. Men men :) När han kom tillbaka tittade vi på film och mös, vi somnade runt tjugo över ett typ. Nu ha vi vaknat och tittat på gilmore girls och precis käka frukost. Klockan är kvart i tolv och jag skulle behöva åka in till stan och köpa hårinpackning. Men jag undrar om affärerna ens är öppen på söndagar? Ja få ta och kolla upp de dära.

parteyniight - not

Ja, jag hade ju planer att kolla på musikdirekt ikväll. Var pepp som fan. MEN när ja skulle köpa biljetten, säger dom att de blev slutsålt för en timme sen drygt. PISSSS. Så johan är och spela nu. MEdans jag sitter i lägenheten och tittar på the city. Voilken jävla lördagkväll. Okej visst, jag brukar inte direkt gå ut på lördagarna, utan bruka va me älskling elr någon annan - men när ja äntligen få chansen att gå ut och ha kul - så sabbas de. Typiskt my luck.

Ja, så nu i två timmar ska jag ; kolla på film, äta godis, gå en sväng runt frösön om mina ben orka bära mig, ringa någon rolig människa, hålla tummarna att de gå bra för älskling och co, deppa över denna lördagkväll.

Om vi ha tur kommer fredde och hämta oss så vi få åka hem ikväll iaf. Annars måste vi sova här i stan och ta 4 bussen hem imorn. Okej jag måste köpa en hårinpackning, men ändå. Hoppas han kan hämta oss.


Men först ska jag laga mat!

Hello Sunshines!

Nu är de heeeelg. :) Kvällen har bestått av .. duschning, hälsa på älskling, laga mat, let's dance. Snart ska jag gå och möta älskliing, han ska komma hit. Då blire film och smoothies! :] Nu hör jag att dom ska avgöra vem som vinner let's dance. Alltså jag hoppas på magnus för jag tycker laila är sån diiiva. Men samtidigt gjorde laila sista dansen bäst, satt ja vet inte riktigt hur de här kommer sluta .. jag uppdaterar imorn!

Idag ha jag och johan bakat. De gick ju som de gick. Kakorna faller sönder när man tar i dom och pappret sitter fast i botten så de går inte att käka de lilla som blev kvar av kakan heller ;s men dom vart go iaf, så man få kämpa! Imorn ska ju johan och nåra uppträda på musikdirekt. Så då drar jag in ti tha city och ska titta på dom helt själv. Så om nån fler ska dit - call me! I'd love som company. Lycka till grabbar!

Näe nu få min lilla prutt till pojkvän ta och va klar snart, jag är uttråkad.

snart va de helg

Jag har tråkigt och vill vara med älskliing.


älskade våffeldag

Japs. Idag är de våffeldagen. SJÄLVKLART har jag käka våfflor. Tre stycken med massa hemmagjord hallonsylt! :D

johanhedström, jag älskar dig mer än allt. inte länge kvar tills det bästa året har passerat. <3

prao dag 2

Förlåt att min blogg är världens tråkigaste att läsa nu den här veckan. Men nu när jag praoar hela dagarna ( 8 - 17 ) så händer de inget speciellt. Jag sitter vid datan, läser, pratar i telefon och har allmänt tråkigt. Men idag går jag bara halva dagen iaf, eftersom jag ska vara i stan kl 2. Så om 30 min äre lunch, sen åker jag och mams. Ikväll är det dans, och jag ska sova hos älskling! <3

Sen imorn är de ju våffeldagen! Den dagen är liksom gjord för mig. Jag älskar våfflor. Och vad är inte bättre än en dag då det är bestämt att man ska äta dem? :D våfflor med glass är de absolut bästa. Men eftersom jag inte är hemma imorn kommer de nog bli våfflor på nått fik här eller i stan, och då kommer man nog få grädde elr sylt. Men de funkar det med. Våfflor funkar faktiskt med vad som helst!

Nej nu måste jag läsa igenom orden vi ha ordtest på nästa vecka. Yippiyey, det är ju så nödvändigt att veta vad HDHSJDHJDH står för.


Ny vecka, nya tag

Ja, efter en riktig ladda-upp-krafterna-helg så är de en ny vecka. I helgen har jag inte gjort ett dyft. I fredags blev de tv kväll ensam hemma, och i lördags blev de stugan! När jag kom hem igår så kom älskling. De va  mys :) Så igår kväll låg vi och kollade på scoobydoo och åt nutella. You gotta love life sometimes! ;]

Imorse ringde väckarklockan 06.35. Varför så tidigt? Jo, jag har nämligen prao. Och jag praoar hos min kära mamma i stugun, och dom åker klockan kvart över sju på morgonen, så jag hade inget annat val än att kliva upp då. Men jag måste erkänna att jag va lite avis när jag kom in för att säga hejdå till älskling och han låg där och sussade. Typisikt.

Ja, idag är nog allt jag kommer göra att sitta vid datan. Mamma jobbar ju med det så vad annars ska jag göra? Jag måste gå runt och kika lite runt jämställdigheten här på infocare också, men ja. Jag få fråga folk va dom tycker kanske!
Ikväll kommer jag hem runt 6 tiden. Då blir de nog bara middag och sen häng framför 90210. Det är så bra!

Jag hoppas att ni andra har lite intressantare praoplatser. Jag har ju försökt att hitta i hela östersund, men tydligen vill ingen ha lilla jag. Sån tur är har jag en söt mamma som är snäll och stå ut med mig i veckan! :]

snart äre lördag igen

Yes, för idag är de fredag! Alltså shit va de ha blåst idag. Helt jävla sjukt. Aja, dagen har gått finfint iaf. Jag fick höra en väldigt chockande sak idag, jag måste nog ta reda på lite fakta om det tror jag.. Anyway. Nu sitter jag här, lika mätt som självaste jultomten på julafton. Jag och mamma käka nyss fisk och klyftpotatis, sjukt jävla gott! :) Ikväll ska jag traska bort till porr och låna sista gossipgirl boken. Sen vet jag inte riktigt. Blir nog ensam tro ja . :o Första gången på länge.

Imorn ska jag och familjen till stugan iaf. Ska bli mys. :) Blir ev att sova där, annars ska ja va me peliss :]]

Och älskling är i Norge. Så de bli väldigt lite kontakt med han eftersom de är så dyrt för han bara att svara på ett sms ;/
Hoppas han har de kul iaf :)

Nu är de inte länge tills min födelsedag !! I can't wait.

little miss sunshine

Yes! Idag var de ju faktiskt sol när jag gick till skolan! Och även att de ha hållt hela dagen! Jag älskar våren! Inte nog med att all sol kommer fram så man får lite färg på kinderna, utan snön börjar även försvinna, min födelsedag's coming up, PÅSK ÄGG FYLLT ME KARRA, och massa lov! Yes, i love spring.

I tisdags va de dans i stan. De gick riktigt bra, fast våran danslärare va sjuk i lunginflammation, så vi fick ha nån supermodell till lärare. Hon lärde oss indian dans. ;o Sen när jag kom till älskling, överraskade han med massa kärlek och tacos! Hur mysigt som helst! Onsdagen spenderades på stan med mams. Jag köpte en blus, leggings, armband, hårnålar, present till älskling, och våffeljärn! Våffeldagen är ju på onsdag. VÅFFLOR MED GLASS. LÄTT SOM EN PLÄTT!
Idag har jag bara haft skola, sen konfa. Skolan gick skit snabbt idag faktiskt :o Sen ikväll va jag på sprickan en sväng. Dom hade matlagningstävling. De stod mellan Hanna och Andreas. Jag hejade på Hanna, men typiskt så vann fienden.

Nej, nu tro jag jag ska käka lite cherrios! KÄRLEK :)

ljuvliga måndag

I normala fall är måndagar en utav de värsta dagarna för mig. Man är trött efter helgen, har två matte timmar på slutet av dagen, plus att man har HELA VECKAN framför sig. Nej för mig är måndagar downdays. Men inte idag! De började med att jag slog upp ögonen helt klar pigg klockan 07.15 imorse. Utan väckarklockan, som på beställning! Jag klev upp, gjorde allt jag skulle sen gick jag, mormor och hundarna till skolan. Okej, de snöade så de va väl inge bra - men man måste ju vara lite positiv! Hela dagen har gått bra, FÖRUTOM SKOLFOTOGRAFERINGEN. Jag hatar fotografen. Jag va nära tårarna när jag gick därifrån.Men jag hoppas bilden blir någorlunda bra iaf, åtminstone så man kan visa mormor och offa! Vi hade dans sista timmen med nån brud från luleå. De va riktigt kul, streetdance.

Imorn har jag dans med, och sen ska jag sova hos älskling.

Ska käka nu, so long suckers

well it's raining on a sunday .. not

Nej, för idag när jag vaknade och tittade ut genom fönstret var de stålande sol och +3 ute. Fler dagar som denna!
Inatt sov bex&porr hos mig. :) De va riktigt kul att umgås med er tjejor ! <3

Sen idag har jag bara vart på långprommis me vovven, städat lite, bara funnits och haft de bra. En slappdag, de behövdes.

Så, vad händer ikväll? jo jag ska ringa älskling en sväng, sen bli de nog gossipgirl ( trots att jag missat typ tusen avsnitt och ha noll koll på vad som händer. )


solong,

i'm fearless

Yey. Igår va en riktig myskväll. Runt 8 tiden åkte jag och älskling ner till de nya, uppfräschade rockhuset och kolla på film och hade de mys. Runt halv tolv åkte vi hem igen. Där blev de bråk med min  bror, men han är så jävla kaxig hela tiden så ja orka inte bry mig. Aja, så jag och pälsk gick ut och lekte me izzypizzy, sen fikade vi och la oss. Kollade på johnny bravo, de va grymt bra. Snygging där vettni. ;p Aja, jag vaknade kl kvart i 8 imorse av att min mamma ringde och bad mig låsa upp dörren nere, för nyckeln va inne. Just shoot me, tänkte jag, samtidigt som jag slet på mig mina smutsiga bakteriefyllda rosa fleecebyxor. Sen gick jag upp till älskling och lyckades somna en - två timmar, och de slutade med att vi vakna runt 10. Duschen ropade våra namn. Sen dess ha vi bara käka frukost, kollat på tv och viskat vackra ord till varann :) Nu har han åkt, och jag sitter här ensam.

Ikväll kommer bex & porr hit och sover, de ska bli mys! Men innan de ska jag och mams till Ida och gratta henne. :')¨

ciaobella.

forever and always

Yes, helg igen! Hela den här dagen ha gått bra. De börja med att jag slog upp ögonen då väckarn ringde, och va klar pigg. Sen på NOn fick ja reda på att jag klarade astronomi provet. Snacka om att jag vart glad då eller! Sen hade jag religion prov näst sista timmen, de gick ganska bra. Jag har en känsla av att jag kommer bli godkänd. Vi fick sluta kvart över idag. Härligt, tack Eva. Då gick jag och porr hem tillsammans, fast hon hoppa ju av hos sin sötmormor. Så nu när ja kom hem ha ja bara käka yoghurt med flingor och suttit här. Jag ska strax slå på Greys så jag hinner se de innan jag ska ner och möta åälskling vid bussen. :) Han ska sova här inatt vettni! ;) <3

Sen imorn bli de nog övernatt med bex&porr. De komma bli mys. :)

tjolong

It's been a while

Sen jag skrev sist. Så jag tänkte uppdatera er lite :) sport lovet va super bra. Va me flickorna, älskling, fira mams, plus att jag va i fjällen! De va jätte mysigt där, super fin stuga. Vi åkte i backarna en dag, för de andra dagarna blåste de så mycke ;/ men de gjorde ingenting, jag och älskling kunde underhålla oss ändå. :) vi bytte också ett tag, så han åkte bräda och jag skidor. De va svårt först, men sen gick de som på räls. Vi åkte till norge en sväng med. :) så nu ha jag varit i fyra länder! Yey. Vi spelade mycke kort, satt tid brasan, käka åre choklad och kolla på film. Resan va lyckad enligt mig! Men nu är de tillbaks till verkligheten. Jag ha precis haft astronomi prov, bajs. ;( och religion imorn. Aja, bara plugga på. Igår va ja i stan, på personlig styling på rut mfl. De va en söt tjej som hette åsa som va min stylist. Allt va jätte kul, och nu ha jag fått lite koll på kläder ;} jag köpte ett par jeans, en jeanskjol, en topp och en sjal. Sen hade jag inte råd med fler grejer, men jag ha definitivt gjort en lista på plagg som ska införskaffas! Efter de åkte jag tillbaka till lägenheten, myste med älskling. Sen åkte jag till stan och köpte födelsedagspresent till ida. När jag va klar så gick jag till törners och satte mig där med lite juice och 10e gossipgirl boken. Sen en timme efter de ringde mams, så då traskade ja mig iväg och mötte henne. Vi gick och käka på Tacobaren, sen gick vi på bio med älskling. Män som hatar kvinnor. Den är verkligen inte min typ av film, men att den va spännande kan jag inte förneka. Näe, idag är de konfa. Vilket jävla mörker. ;/

en dag kvar

Tills jag följer med älskling till fjällen, och tills vi varit tillsammans 11 månader. Imorn kommer bli bäst. Resten av lovet kommer bli bäst.

Jag längtar!

GRATTIS MAMS.

Hipphipp, hurra! Min mamma fyller år idag! Grattis världens bästaste mamma. <3

Klockan nio ringde väckarn och då klev jag och älskling upp och gjorde frukost på sängen åt mams. :) Mysigt. Sen fick hon paket av mig. En te mugg och två teér. Sen dess ha vi bara fikat och nu va vi inne och kolla på liftkort i storlien. De kosta runt 550 kr för tre dagar. Herregud. Jag är inte gjord av pengar. ;/ Men de ska ja nog punga fram.

Igår hade jag och älskling bara mys framför tvn. Med tända ljus och så. (:

Idag ska vi fika massa födelsedagsfika, sen runt 2 drar vi in till stan. Där ska vi gå ut och käka osv. Trevlig dag. Sen ska jag till älskling och sova där, och sen imorn måste ja hem och packa igen. För på torsdag drar vi! :D

Nu ska jag fräscha upp mig.

Todiloodi.


girlsweekend

Ja, de blev två härliga kvällar me bex&peliss! De behövdes verkligen, ha vart skit kul å jätte mysigt hela tiden. :)  <3

lördag: Flicksen arrived at 18.20 typ. Då lagade vi tacos, sjukt gott. Sen gick vi upp och tog masssssa kort me bexs systemkamera, hade deep talk i 4 timmar och käka godis. :) De behövdes! Runt ett gick vi ut en 10 min typ, sen blev de för kallt. Sen blev de klädpoker för full rulle! Gissa vem som vann? (H) Japp, jag. Vem annars liksom? Mohaha. Runt 3 tiden bestämde vi oss för att färga mitt hår. Eller ja - slinga. Orange blev färgen. Men mitt hår suger, så de syns inte ;( Sen klippte vi bex, de syns inte så mycke heller, men men :) SEN kom den drastiska förändringen att jag klippte lugg på peliss! Shit alltså. Hur jävla snyggt som helst! Att hon inte jämt haft så?! Alla varrt nöjda och glada, och cirka halv 6 började vi krypa till kojs.

söndag: Vi vaknade halv tio, frukost och massa snack. Sen for vi till bex pap. Där kolla vi på tv, sen lagade vi mat. kebab och strips. :)) Sen locka vi håren, kika på film, snackade massor, basta, käka OSTKROKAR <3 ( :o ), spela kort, och ja. Alla va lite utslagen efetr bara 4 tyimmars sömn natten innan, så de blev en ganska tidig kväll runt 1 tiden.

måndag: Jag vaknade av att ja grät och drömt en mardröm kl tio i sex imorse. Jag ringde mamma direkt, för att höra att hon fortfarande levde. Vilket hon gjorde. <3 Somnade om, vaknade runt halv tio. Då låg vi ett tag, sen blev de frukost. Efter frukosten ha vi bara kolla på tv.


Nu ha ja kommit hem och nyss käka tacos (y) Ska väl strax kasta mig in i duschen och ta bort svettlukten från kroppen. Älskling kommer sen ikväll iaf, hoppas jag. Ja hade egentligen tänkt att åka i backen me peliss idag, men till våran förvåning upptäckte vi att de va snöstorm ute - så nej tack. Inte ens gratis liftkort drar dit mig i de här vädret.

Just ja, ja ska baka kladdkaka med! Mams fyller ju år imorgon, :D <3

RSS 2.0