sol i massor

Förlåt för dålig uppdatering den senaste tiden. Men de är bara så mycke som händer nu när sommarn kommer, att jag helt enkelt inte orka sitta här och skriva. :p Iaf, i måndags hade vi städdag på skolan. De va chill, jag hade HK och slutade kl 12. ;D Sen igår va de jobbdag, dagen på skolan gick otroligt sakta, men efter skolan gick tiden ovanligt fort :o Dagarna bara rinner iväg nu, och det är ju lite mer än en månad kvar av skolan, men jag tror de kommer gå så sjukt fort. Nu ha jag precis käka lunch och ska strax dra in till stan och träffa mams. Ikväll är de ju Greys, och de stod på kanal5 att dom gifter sig idag :o yeyeyeye, håller tummarna!

Imorn är de sista april, då slutar vi tidigare i skolan, så peliss följer mig hem då. På kvällen bli de hammarn probably, hoppas de är mycke folk ute. :) Sen sover nog älskling & peliss hos mig. Mysit.

Nej nu måsta jag kila, och sån tur för mig så är de sol ute! :]

I'M READY TO FACE THE SUMMER

Åja! De ha vart sjukt bra väder hela helgen. Kan de bli bättre? Igår satt jag ute och sola samtidigt som jag njöt av nya magnum tempation chocolate. Den va sjukt god! Sen va jag och mams hos johan för att fira fredde lite som fyllde 20 i fredags, sen handlade vi massa för vi hade en liten minigrillfest här igår! De va sjukt gott, sen fruktsallad och så till efterrätt! MUMSFILLIBABBA! :) Idag ha jag umgåtts med älskling bara, nu gick han för han skulle hem. Men de va mys att träffas lite :) Hela helgen ha vart bra, och jag är redo för sommarn nu.

Även att hela skolan ha städdag imorn. Jag är så inte pepp som man kan bli. ;/ De enda positiva är väl att vi få sluta tidigare.. Men på torsdag är de sista april! Vad ska alla hitta på? Jag och elin (kanske älskling) ska antagligen ner på hammarn och kika, de va ju massa folk där förra året och de va ju kul. men de känns som att ingen kommer va där den här gången? Uppdatera mig med era planer, en liten inbjudan hit och dit skulle inte va fel!

Nej nu ska jag ta tag i mitt liv och laga lite lunch!
Ciao

tillbaka från edsbyn

Hela edsbyn resan ha vart jätte rolig! jag berättar dag för dag, men har lite tid så ja skriver inte så detaljerat.

onsdag : jag kommer in till bollnäs runt halv ett tiden. Då möter anna-lena och fanny upp mig sen går vi på dollarstore :) efter det åkte vi hem till huset :) vi packade upp, jag fick min födelsedagspresent. Ett jättefint halsband och ett kort hon gjort själv - jätte glad blev jag! :) Sen åt vi och for in till byn igen för att bowla! Jag kom tvåa och fanny vann! Hon är grym, hon gjorde 5 strikes!!!! Efter de gick jag, fanny och a-l på bio. I taket lyser stjärnorna. Jag trodde den skulle va jätte bra. Den va okej, men allt förstördes när hon inte blev tillsammans med killen .. När vi kom hem kikade vi på film tror jag?

torsdag: vi tog en cykeltur in till byn. Jätte fint väder :) Sen åkte vi med anna-lena hem, och käkade kyckling! supergott. Kvällen spenderades med tv och filmtittande. Sjukt mysigt.

fredag: Vi åkte me a-l in till byn och cyklade hem. nu va de inte lika skönt längre, de va nämligen kraftig motvind hela vägen + massor av uppförsbackar. Snacka om att jag va nära tårarna när man trampade där. När vi kom hem så va båda helt slut och tjock i halsen, så vi la oss och titta på film. Sen spenderades kvällen med tacos, talang 2009 och film!

lördag: De va halvbra väder, solen sken men de blåste. Så vi cyklade en liten sväng sen tittade vi på film. Va ute och bolla lite, gick ut med deras vilda hundar och spelade spel. Fasiken, de märks att ja ha tur i kärlek och otur i spel. för fannsan vann hela tiden. Vi grillade med, skit gott! Sen for vi in till byn och hyrde film. Resten av kvällen spelae vi spel, tittade på två filmer, käka godis och körde fyrhjuling :)

söndag: vi drar ifrån edsbyn runt 9 på morgonen. jobbigt att åka bil men ja underhåller mig med tidningar och att lyssna på anna-lenas 80-tals pop som dånar i högtalarna. När vi kom till bispgården hakade älskling på iaf. Gud vad jag ha saknat han! Sen jag kommit  hem  ha ja duschat, och kolla på reprisen av dh och greys och myst med älskling. Nu sitter jag här och gruvar mig för skolan imorn  ;/ Jag vill inte!

SUNSHINE

Igår kväll var jag med bexkex. De va ett bra tag sen, och ärligt talat kan jag märka att vi glidit ifrån varann. Vi har inte lika mycket att prata om, vi är stela omkring varann och kan inte komma på något att göra. Förut var det aldrig så. Då kom vi alltid på sjuka saker att göra, vi kunde börja asgarva åt de tråkigaste sakerna ever, och vi kunde sitta och snacka i timmar non-stop. Men tiderna förändras, och folk förändras. Synd att de blev med min bästa vän bara. Men sommarn är alltid bäst för bex och min vänskap, så vi kanske kan glida tillbaks till dess. Lets hope.

Det vi gjorde igår kväll var att åka moppe, kolla på filmen Australia och dricka jordgubbssmoothie. Filmen var rörande, och just eftersom den var spännande så blev de inte drygt att sitta och kolla i 2 h 40 min. Efter de låg vi och snacka ett tag, sen somnade vi. Vi slog upp ögonen runt halv elva idag, de va de längsta jag sovit sen jullovet. Shit alltså. Vi gick ner och åt frukost, sen for vi ner på hammarn och lämnade tillbaka filmen och drog på ica och köpte lypsyl till mig eftersom min valde att gå i konkurs igår. Sen bex åkte hem har jag åkt upp med hennes telefon till henne (som hon trodde hon tappat ute, fast den låg i min mammas rum), varit på återvinningen, handlat, käka lunch, promenixa i solen och städat lite. Om en timme ska vi upp till mormor och offa och grilla! Kommer bli så gott, första grillningen på hela sommarn! Synd bara att solen gått i moln .. Men men, det ska inte få stoppa oss! Ikväll kommer älskling, det ska bli mys. Vi måste ju vara me varann så mycke som möjligt nu, eftersom jag åker till Edsbyn på onsdag och inte kommer hem förrän på söndag.

Nu vill jag ha sommar, jordgubbar och en utomlandsresa tack.



Nu ha ja precis kommit hem från mormor. Gud, de va sjukt gott med grillat! Jag skulle kunna äta de varje dag om nån lagade de till mig. <3 Nu sitter jag och väntar på att älskling ska komma hit. Han är seg. Ikväll bli de bara film&mys skulle jag tro, om inte han ha nått annat roligt inplanerat (:

the day after

Hallå. Nu ha ja precis vaknat och käka frukost. Något som gjorde mig väldigt lycklig nu på morgonkvisten va att när jag kom ner, såg jag att de va sol, vindstilla och 16+. Kan de bli bättre? Ja de klart, de hade vart bättre om systrarna hade stannat längre, men jag är glad att dom kom hit - trots den lilla tiden. Det ha varit sjukt kul att träffas, och skönt att få snacka me dom. <3 Till sommarn då jävlar!

Igår va de ju min födelsedag. Den va riktigt bra. De börja med att mams, max, sassi och mirja kom in med frukost på sängen och sjungde för mig :) Älskling vakna också då. Så då fick ja lite paket och så :) Sen gjorde alla iordning sig och sånt, åsså kom farmor och co på besök! Då fikade vi och så. När dom drog gjorde vi lunch, kyckling och wok. Så jäkla gott! Efter de gick vi ner på byn en sväng, sen kom morfar hannu & morbror pär på fika! Och Ida tittade in en sväng med. Sen när dom gav sig hemåt, hade mams gömt våra påskägg. Så då stack vi ut och leta dom! Riktigt kul, jag tror aldrig jag kommer växa ifrån det. När vi hittade dom satte vi oss i solen och njöt. Johans familj kom på besök, mormor och offa också. Sen käkade vi, lax och rotfrukter. Typ godaste maten i världen :) Sen efterrätt gino. Dom var där typ hela kvällen, så allt bestod av snack och umgänge. Senare kollade vi på ''jag vet va du gjorde förra lördan'', shit vilket sjukt program! När de va klart, spelade vi balloon spelet jag fick. De va riktigt sjukt med hur kul som helst! Tyvärr vann inte mitt lag, men bättre lycka nästa gång! Sen lagade vi fattiga riddare och gick och la oss. Hela min födelsedag va riktigt bra, och presenterna likaså! Jag fick:

Ett armband
En pyjamas
Massa pengar
Presentkort på hm&bikbok
Lotter
En parfym - heiress
Ett spel
Två tröjor
En kjol
En heldag med mamma på birsta me shopping för 1000 kr
Ett presentkort på spakliniken värde 1500 ! Jag och mams ska dit, DE KOMMER BLI SÅ BRA :D
Blommor

Åh vad jag är nöjd! :) Idag ska jag och syster umgås innan hon far, också ska vi upp till mormor och käka kolbullar! Mohaha. livet leker.

hipp hipp, hurra - på min födelsedag !

Igår blev det allt annat än jag trott. Sitta och gassa i solen hela dagen, gå ut på promenix me systrarna och sen va de finmiddag! På gästlistan stod: Lena, Tom Henrik, Sofia och Anita!  :) De va asgott, potatisgratäng och älgkött! När vi va klar och hade plockat undan var alla lite bakom flötet, så alla begav sig till familjen palm! Väl där nere var de himla kul. Vi drack och skrattade i massor, innan vi sytrax före tolvslaget begav oss hem till mig igen. Eller, jag mirja och sofia gick hem hit, de andra drog på pizzan och partade! haha. Vitt vin, korttagning, massa skratt och dans bestod resten av kvällen av :) Riktigt lyckad kväll!

Nu på morgon kom familjen upp och sjöng för mig :) Mysigt. Frukost på sängen och paket :) Jag berättar sen ikv vad jag fått och hur resten av dagen varit. :) CIAO.


the last day as fjortiz

Jap, sorligt nog är de min sista dag som fjortiz idag. Så jag tänkte att jag skulle leva ut den rejält. Azzåh, fett jobbit att vakna 7 liksom. Tiep mys me sistahs här nuva (a. Fett me tagga till kvällen, då pälsk kmr hihi tiep puss ;*

Okej. Seriöst. Jag suger på fjortizlanguage. Jag kan det seriöst inte .. Men anyway. Igår kom systrar, de va så jävla skönt att ses igen! Saknat sönder dom ju. Vi gjorde inte så mycke mer än att snacka massor, åka och hälsa på mormor&offa och snacka lite till. Imorse vakna jag kvart över sju och kunde inte somna om. Döden alltså. Jag vet inte va de är, för ett år sen sov jag konstant till 12 - 1 tiden på dagarna, nu kan jag inte sova längre än till 9 ;s Så då klev jag upp, tittade på tyra banks show och top model 4 repris och nu ha ja precis käka frukost. Alla ligger och sover, och jag sitter här och är avis.
Ikväll kommer älskling förhoppningsvis, och alla syskon kanske ska sova i stugan tills imorn! :) Men vi få se hur de bli, inte säker än. Men en sak som är säker är att det är påskmiddag här ikv, med tom henrik och lena på gästlistan. De bli bra, tror jag. Under resten av dagen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, men nu först ska jag gå in på lite webshopping och tråna efter söta sommarkläder.

Have a nice day.


skärtorsdagen

Glad påsk på er allihopa!

Idag är de skärtorsdag, vilket betyder musikalträning hela dagen för oss som är med, och resten av skolan får åka och pimpla. Dagen ha vart soft som fan, även att vi slutade kl 12.45 :) Sofie och Mattias kom förbi på skolan med, de va sjukt kul att träffa dom och snacka ett tag! Aja, en bra sista skoldag .. OCH NU ÄR DE OFFICIELLT PÅSKLOV! I'M LOVIN IT.

Ikväll kommer systrarna med, jag läääääängtar!

Men nu ska ja dammsuga mitt rum, sen cykla upp till mormor en sväng. Ciao

anders-olof musical

Jaop. Idag var de friluftsdag, och eftersom jag är me i musikalen (h) så hade jag de. De börja flyta på lite grann faktiskt, vilket är skönt. Jag är polis och har typ 10 repliker, men pinsamt nog kan jag dom inte än ...... MOA SKÄRPNING.
Okejdå. Näe men först hade jag utv samtal halv nio. Allt såg bra ut fast jag ha missa massa av slöjden, så ja ska få ha slöjd me sjuorna på torsdagar (h) hur cool känner ja mig inte nu då, på en skala från 1 - 10? haha. Sen bar de av till centrum. Då körde vi på nån timme, sen blev de lunch. Men jag gick hem då, käkade och fixa lite - sen drog mams och jag in till stan. De gick riktigt bra där faktiskt. För en gångs skull va allt skönt att sitta där. När vi kom hem kastade jag in en lasagne i micron och käka. Sen efter de har jag bara suttit här, duschat och träffat porr en sväng. Imorn är de musikal hela dagen oxå, fast vi slutar ju 1 typ sån tur är. Så då ska jag och porris traska bort och träffa kära sofie & bark! Ska bli så sjukt kul att träffa sötan, + hennes pojkvän :] Sen så äre ju looooooooov. Och systrarna mina kommer imorn kväll med, kommer bli så jäkla skönt att få träffas igen! + att min födelsedag kommer va bäst för att alla är här. Dreamlife <3

Nej nu ska jag ringa älskling och se på lite tv innan john blund kommer för att ta igen timmarna han inte fick inatt.

ajökens

hälsovecka dag 2

Och på schemat står : promenad, livskunskap, rörelser (core för min del), livsstilsboken och diskussion om de här två dagarna :) Igår va dagen skit soft, och den kommer nog bli de idag också. Fast de är skinkgratäng till lunch, jag hatar skinka så jag kommer svcälta ihjäl, för jag kan inte ta en slev sallad och va mätt sen .. Och efter skolan bär de av till stan för dans! Men min danslärare har uppvisning, så vi kommer få ha en vikarie idag. Undra om vi kommer få lära oss nått annat då? Efter dansen brukar ja sova hos älskling, men de kan jag inte inatt för jag har utvsamtal imorn ..... Men förhoppningsvis följer baby me mig hem ist (:

Nu ska jag käka frukost och sen kila iväg till skolan!

Skeppohoy


ett år.

Jap, idag, femte april, tvåtusennio, har jag och min älskade pojkvän johan hedström varit tillsammans i ett år.
Det är sjukt svårt att fatta att det redan gått ett år. Tiden har gått så otroligt fort. MEn jag ångrar inte en sekund med dig älskling, de bästa jag haft. (L) du är den underbaraste i världen, den som gör mig lyckligast i världen.

Gårdagen va bra! Hela dagen bestod av att fira älskling, käka massa gott som kladdkaka, påksgodis, toffifee, tacos & ben&jerrys glass. Sjukt gott. Jag älskar födelsedagar. Älskling vart nöjd över sina presenter, :) Idag fick han med present av mig, jätte söt sak. :] Hos amanda igår va de roligt. Kastade pil, spelade twister, tårta, yatzy och umgås helt enkelt. De blev som roligast när jag skulle gå. Typiskt.
 
Dagen idag, trodde jag skulle bli den bästa nånsin. Jag menar, ettårsdag med min drömprins. MEn den har inte alls vart så bra som jag hoppats på ..

Hälsoveckan börjar imorn. De kommer bli najs med noll lektioner. Satt go for this week! PLus att syskonen kommer ju på torsdaG! JAG LÄNGTAR IHJÄL MIG <3<3<3<

GRATTIS ÄLSKLING PÅ 17 ÅRSDAGEN!

Ha den äran idag, på din födelsedag - ha den äran kära Johan, ha den äran idag! Ja det är sant, min äklskling blir 17 år idag! :D Blev väckt imorse av att hans pappa och bror kom upp med fika och tårta på sängen, sen när hans mamma kommer hem bli de en annan tårta, sen ikv blir de en tredje. OMG säger kjag. Jag gillar inte nån av dom, dumma älskling som ha sån dplig smak :p men grattis morfar! Han fyller med år idag, så jag hoppas på godare tårta där ;p

Älskling fick en jättesöt perkolator av mig, och en ipod av hans föräldrar. Vi få se va dagen honom bringar. :) Hoppas du få en toppendag, med mig!

Klockan 12 tar ja bussen till hammarn. Sen runt två ska jag gå ner på sprickan på Amandas avskedsfest. Sorligt :( När jag äe klar där, sska jag max och mams åka till bispgårdne igen, först ska vi svänga in til morfar och fira honom, sen åker vi tillbaks till p'älsk och sen sover jag här. :) De kommer bli en bra dag.

Plus att imorn är de min och johans ettårsdag! Shit, jag kan inte fatta att de gått ett år. De bästa året - jag älskar dig (L)

En sak som jag är förbannad över dock, är att blondinbellas blogg utsatts för hackning typ, värsta sabotaget. SÅ den går inte att gå in på nu. Fyfan va arg jag blir. VArför måste folk förstöra? Har dom verkligen så tråkigt liv att dom inte kan komma på något annat att göra? Freaks.

nolltvånollfyranollnio

Yes. Nu ha ja precis käkat middag och kommit hem från konfan. Där fick vi se nån film om Jesus korsfästelse. Den sög, jag hatar plågeri. Anyway, dagen idag har gått bra. Det är drygt att bygga broar på NOn, men hellre de än jobba kanske. Även fast emelie och john fryser ut mig >< Idag var de ungspannkaka till lunch. Jag vet inte varför, men jag får alltid ont i magen efter jag ätit ungspannkaka. Det är stört, men tyvärr sant. Idag fick vi reda på lite grejjer vi ska göra på hälsoveckan nästa vecka. Soft, inga lektioner. Det är två promenader, rörelser på idrotten, konsert (indisk pop), föreläsning om sömnen, frukost på skolan osv. Alla verka skit pepp för frukosten på skolan? Hallå, ni vet hur maten är - varför tror ni de är så bra med frukosten? Jag tror att det kommer finnas fil + kellogs frosties, ägg, skinka, ost, massa limpa, och juice. Just ja, jag glömde te/kaffe. Okej, hemma har jag godare yoghurt, god müsli, gott bröd och gott pålägg. Varför ska jag då äta på skolan bland massa elever som beter sig som lejon för dom är hungrig för dom sket i frukosten hemma. Okej nu är jag neggopeggo, det kan säkert vara mysigt att käka frukost på skolan. Men jag äter hemma ändå för säkerhetsskull.
Ikväll måste jag träna engelska glosor. Det var längesen jag hade en läxa jag va tvungen att faktiskt träna till! Jaja, det går säkert bra. Sen blir de nog tv, ringa älskling osv.
Imorn ska jag till älskling och sova där. Han fyller ju år på lördag! Blir 17 och ett år närmre körkort ju! :) Sen åker jag hem på dagen och går på amandas avskedsfest. Buhu, de kommer bli så sorgligt :( Jag kommer sakna tjejen enormt, en riktig ängel är vad hon är. <3 Sen när jag vart där ett tag ska jag och mams fara till bgården igen, där ska jag fira min morfar för han fyller med år. Sen åker jag tillbaka till pälsk och fortsätter fira hans bday. :) Sen på söndag, har vi ju varit tillsammans ett år! Alltså herregud. Det här har varit de bästa året nånsin, och det har gått så fort. Men ni vet vad dom säger, tiden går fort när man har roligt! <3 Jag älskar dig, Johan Hedström.

Den här helgen kommer va bäst.

onsdag

Igår var de friluftsdag på skolan. Då hade jag musikal. De gick bra, fast jag va inte där hela tiden. För hela åttan ska ju på studiebesök hos barnmorskan, och igår va de min grupp som va där. De gick bra, man blev typ informerad med shit man redan visste. Men vi fick kondomer och glidmedel! Jennys kommentar: "Wow, de här är ju bättre än min födelsedag!" HAHAHAHA FATTA GARVET.
Sen åkte vi in till stan efter skolan och hade daaans. De gick bra, vi ha kommit hem bit nu . Yey us!
Efter dansen skiljdes jag och porr åt, jag for till älskling. Käka pyttipanna, kolla på DH,duscha och gos. :)

Nu vaknade ja för ca 45 min sen. Och älskling sover så sött bredvid mig :') Fast de är slut på den fröjden om 13 min då hans väckarklocka sätter igång och tjuter ..
Sen ska jag in till stan och leta en hemlig sak till helgen (a) Va de är få ni reda på då!

solong,

RSS 2.0