kyla ända in i benmärgen

För en timme sen kom ja hem från konfa övernattningen. I mitt tält sov de flesta inte mer än två timmar inatt, och  Albin s.k eldvakten strejkade vid 5 så i 3 timmar har man legat och frusit på ett hårt liggunderlag. Men ja antar att de är en part of the deal när man tältar? Ja men igår natt blev de traktordäcks åkning runt ett tiden. Sjukt kul när vi krockade, haha. Sen så blev de chilinötskrig, datelinjen, skitsnack, olika jag-har-aldrig-lekar, bus me håkan och massa mer. Sjukt kul kväll om man bortser från att vi va tvungen att sätta upp tälten och plocka ner dom. Imorse va man inte på bästa humör för städning, och jag fryser fortfarande och är trött som ett as. Tur att ja ska till älskling, jag sover så bra me honom! Imorn bli de träning i forshallen kl 10-12, jag känner inte hoppet för att kuta runt där som en idiot och jaga en boll som bara rullar iväg. MEN jag måste tvinga dit mig själv ändå. Hoppas thilde har ett par shorts som ja kan låna bara, annars blir de kris. Idag blev min familj en person mindre. De är sorgligt, men vi klarar de tillsammans. Jag kommer sakna dig, men håller hårt kvar minnena. <3

Nej,  nu skriker hårfönen mitt namn!


Konfa övernattning

Nu ha vi varit här i drygt fem timmar. Under den tiden ha vi hunnit rest två millitär tält, huggt massa ved, snacka skit och eldat skumtomtar, åkt traktordäck och käka kolbullar. Mesta dels av tiden ha spenderats med söta människor, men de finns ju undantag. Nu ha vi som ska sova i mitt tält krypit in och ska spela kort och käka godis. Bra natt tro jag ;) däremot se ja inte fram emot marsen imorn bitti kl 7 då vi ska upp och städa, riva tält osv. Nej nu ska de bli bättre tankar.

1 hour left

Av skolan, nu alltså. Dagen idag ha varit helt okej, men nu vill ja bara hem. Älskling kommer hit om en halvtimme, och vi slutar halv tre idag, så jag hänger kvar. Efter skolan ska jag packa till konfa övernattningen ikväll, de kommer bli kul tro ja :) Iallafall, ja ha nyss hållit ett föredrag om mitt totem - musiknoten. De gick väl sissodär me tanke på att jag inte ha skrivit fakta om musiken, utan hittade på allt eftersom. Way to go Moa ;/ Men men, ja skyller på att de är fredag och jag är trött. Plus att ja försov mig med 30 minuter imorse. Men de gick bra ändå, för mamma gjorde frukost åt mig och vi fick skjuts till skolan satt :) De är meningen att jag och Elin ska skriva en berättelse nu, men ingen av oss har någon fantasi kvar. Eller vi har massor, men inget som man kan lämna in till läraren.. Hm, jag ha ont i magen och de va bajs till lunch.

So long

I'LL GIVE YOU EVERYTHING I HAVE, THE GOOD, THE BAD

Jag älskar dig Johan Hedström.

it will hurt when it heals too

Nu är de såhär. Jag mår bra. Ja mår inte bäst, allting är inte helt perfekt just nu, men jag mår bra. Jag har inget att klaga över. Och det tycker jag inte att ni har heller. Jag vet att ni bara vill mitt bästa, men seriöst - nu börjar de gå överstyr. Jag förstår att ni vill hjälpa mig, men ni gör de inte på rätt sätt. De är mitt psykiska som spökar, mitt fysiska är inte problemet. Jag ser ut så här för jag vill de, och nu är de stopp. Längre än såhär ska ja inte gå, jag lovar. Nu har ja allt under kontroll. Men strax innan jul, gick ja igenom en skit jobbig grej. Och även fast de va en månad sen nu, ha jag inte kommit över de helt. Utan de läker fortfarande. Och nu håller en till jobbig grej på att hända i mitt liv, nått som kommer påverka mig negativt med. MEN, jag kommer klara de och allt annat med hjälp av er, min familj & pojkvän. Men grejen är den att ni inte letar efter orsaken till varför jag har ''slocknat'', ''försvunnit'', osv. Utan ni letar efter fel som ni kan tracka ner mig på som gör att ni känner er självsäkrare. För om ni brydde er om mig - inte mitt utseende - då hade ni frågat vad som händer i mitt liv. Ni hade frågat hur jag mår, inte hur min kropp mår. Sanningen är att jag är så sjukt utmattad. Både pyskiskt och fysiskt, och jag vet inte när de kommer bli bättre heller. Men jag lovar att jag har inte försvunnit, jag har bara tagit en paus ett tag. Alla har dåliga perioder mer eller mindre, och jag är i en svacka just nu. Men just för att de syns på mig, så bli de så stor uppståndelse. Men om ja inte hade förändrats såhär på utsidan, hade ingen av er brytt er eller behandlat mig som ni gör nu. Ta en titt under ytan, de är där problemen är. Men så vitt jag vet bryr ni er inte om de, så länge ni får klaga över min mat så är allt okej för er. Jag menar inte att ni är dålig, utan tack för att ni finns. Jag menar bara att de kan bli värre om ni fortsätter såhär.

operation 007

Fick precis sms av bex. Hemskt att läsa de som stod i det. Dumma doktorer, dumma morfin, dumma allt. Bex hjärtat, ja hoppas du bli frisk nu. och att du slutar spy, för de är äckligt och dina fina tänder kommer frätas sönder. De är hemskt att få läsa sånt där, att få veta hur illa du ha de just nu, hur dåligt en av mina bästa vänner mår - och inte kunna göra något åt de. Men du ska veta att ja finns här. Du kan inte prata i tlfn än, vi få inte ses på 3 veckor - men mina tröst sms finns här hela tiden. Jag älskar dig, och de känns i hjärtat hur ont du ha de just nu. Men ja har gett Gud mina böner, för att du ska bli frisk är de viktigaste just nu. Jag klarar mig inte utan dig, och ja hoppas din hörsel bli bra - och att diu bli bra. typiskt att de här hände dig. Du som är en av de underbaraste och godaste människorna på jorden, få stå ut me sånt här. Näe, life's unfair. Men ja ber för dig raring, och i'm here all along.

Jag älskar dig, bff.

Bullbakning

Dagen ha gått helt okej. Bakade rulltårta på hkn, den vart riktigt god faktiskt! Efter skolan gick ja ut på promenad me hunden, sen lagade jag mat. Fisk och bulgur, Fasiken va gott de blev :) sen nu är ja hos mormor, ska sova här. Vi håller på att baka bullar, väntar på att degen ska jäsa klart nu. :) imorn bli de konfa, va konstigt de kommer kännas att gå dit. Ha inte varit där sen mitten på december.. Aja, hoppas dom ha slut på alla pärlor iaf så man slipper lyssna på de. Nu se ja på ett program på ettan som offa tittar på. De handlar om kungar på 17-1800 talet. De är faktiskt lite intressant .. Näe, nu ska ja baka klart mina underbara kanelbullar! Ciao,

se upp i backen för malmberg attacken

Som sagt, åkte jag upp till backen. Ingen Ellinor och ingen Emma. Ingen Mirja eller Anneli där heller. Så efter tio minuter började ja känna mig lite lurad.. Så ja tänkte att ja skulle åka upp själv, men då kom Christopher och åkte ensam så ja åkte me han resten av kvällen. Eller ja, de 35 kvarstående minuterna. Jag är så trött och de va så kallt så jag for hem tio över sju. Ja vet att de va onödigt att åka dit för 50 min, men nu vet ja iaf att hammarstrandsbacken inte är nått för mig. Men när ja kom hem och ändå va påklädd så tänkte ja att ja kunde göra lite nytta ändå. Så jag drog på mig broddarna och gick ut och gick. I en kvart. Sen pallade ja inge mer så ja gick hem. Läste mammas tant tidning sen hoppade ja in i duschen. Och nu ska ja föna håret, kolla på disney channel och ringa älskling sen så bli de sängdags för mig. Herregud, ja kan ju inte va så här trött jämt? Mamma har iaf köpt keso, så nu är de ett plus med att kliva upp på mornarna och käka frukost, haha.

Imorn är de onsdag, bajs estetisk. Okej - jag gillar estetiska dagarna. Förutom slöjd och idrott. Idrott va mitt favoritämne förut, men nu gör vi bara tråkiga saker hela tiden, så man känner inte hoppet för att byta om, gå på lektionen och byta tillbaks. Varför är ja så skolless för? Vi hade ju nyss lov? Förhoppningsvis bli de bättre när dansen börja nästa vecka. Äntligen! Nu behöver vi inte dansa disco heller, utan nu är de Street Only! Jag längtar! Plus att de blir mer dagar att träffa älskling. Tihi. Men efter skolan är slut, va ska lilla jag göra då? Hrmf, plugga engelska.. Mer då? Ja vet inte, kanske sova hos mormor? Kanske va me någon ja ínte vart me på länge? Städa mitt rum? Näe nu börja tankarna gå ur kontroll. Jaja, de märks väl.

Förresten måste ja bara säga att jag har världens bästa pojkvän. I love you.

tudiloo,

fröken moa!

Ja, idag ha ja fått varit lärare. På två engelska lektioner! Lotta ha nämligen tappat rösten, så jag fick ta hennes plats. De gick riktigt bra, min klass är ju så snäll :] Sen resten av dagen ha gått bra med, förutom att ja frysit väldigt mycke eftersom de är minusgrader i skolan. Menmen. På livskunskapen så lekte vi kurragömma, Lotta och Eva gömde sig - vi elever letade. Haha, sjukt. Men jag och porr hittade dom! :) hiih. Idag ha vi med börjat me astronomi, intressant faktiskt! nu kanske NOn bli lite roligare framöver?

Efter skolan följde ja me annli hem iaf. De va mys, kolla på tv och ta igen oss lite granna. behövdes <3 Sen nu när ja kom hem pratade ja me älskling, trevligt.

Men nu ska ja kasta i mig korv och makaroner innan jag ska pallra arslet upp till backen och faktiskt åka! Folk har stor inverkan på mig .. . . . . . .

tv night

Kvällen blev inte alls som ja trodde den skulle bli. Älskling hann inte käka den goda maten vi lagat, och ingen bex blev de heller för hon mådde dåligt, så istället ha ja spela monopol me bror och tittat en sväng på cry baby. Den filmen dör aldrig. Sen nu ha ja precis hoppat ur duschen och tittar på SatC. Sen efter de bli de 90210 och lipstick jungle. En riktig myskväll me andra ord. Men de känns skönt att bara ha en lugn tv kväll utan att behöva tänka på nått. Imorn är de tisdag oxå, Fasiken. Jag hatar tisdagar, den jobbigaste dagen på hela veckan. Sen kommer inte älskling hem imorn heller, han som bruka va min hero som gör att ja tar mig igenom dagen. Men ja ska ju va me anneli, så hon få va min hero ist ;) Näe, nu börja de på tvn igen, hejsvejs.

Back to black

Usch, sitter i skolan nu. Jag vill tillbaka till stockholm, ja vill tillbaka nu! Sån tur är ha vi bara en lektion kvar innan vi sluta, och då kommer älskling hit och möter mig. Sen ska vi gå och beställa klipptid - de behövs! Sen idag ska vi även laga mat. Jag är grym, så maten kommer bli god. De va meningen att ja skulle va me bex imorn, men hon kunde inte - så efter maten ska ja va me henne istället :) de bli inte så länge, ja måste fixa massa saker innan lipstick jungle börjar. Fan, skolan ta upp så mycke tid. :/ men oj, nu ha ja andra matte timmen för dagen. Adios.

It's been 3 hours and 31 minutes

Av bussresan hem. Nu är de bara en timme och tio minuter kvar tills vi anländer på sundsvalls busstation. Den här resan hem ha varit mycke drygare än resan dit, och i vanliga fall bruka de vara tvärtom. Menmen, nu ha ja kämpa länge så bara den här stunden kvar. Både jag och porr sitter och nördar musik. När vi kommer fram till svall ska mormor å mamma hämta oss, och förhoppningsvis ska vi käka innan vi beger oss hem till gamla hammarstrand. Nu vet ja inte vart vi är, i nån by ser de ut som. Aja, hejsvejs.

I'm coming home

Idag är de söndag. Visst, söndagar är alltid deprimerande, men idag är den extra depp just för att vi ska fara hem. Ja vill ju va kvar längre ju ;/ . . De enda bra me att vi åker hem, de är att ja få träffa älskling. Saknar ju honom. <3 Bussen går om drygt två timmar, så vi ska väl åka om en timme ungefär. De är tur att ulla och john skjutsa oss till bussen, för våra väskor är dubbelt så stor än när ja åkte hit. :p vi ha iaf ladda upp bussresan med godis, frukt å andra survival stuff. Så den kommer nog gå bra ;) kvällen igår va väldigt mysig. Okej vi hyrde världens sämsta film, annars va den mys :p haha. Näe, ska borsta gaddarna nuva. :} farväl mannar

Stockholm stad

Ha jag och mirja tagit över idag! Vi anlände vid elva tiden, och gav oss hemåt runt 5. Lyckad dag kan man säga! Vädret ha varit piss, och från början hittade ingen av oss nått utav de vi letade - då vart man lite less. Men de är ju alltid så att när man shoppa så är första köpet de drygaste, men när man väl ha köpt en sak - då gå allt annat som på räls. Så under dom där timmarna hann jag med att köpa - Ett par jeans från JC, En tröja från H&M, En tröja från Gina Tricot, Ett par lackleggings från VeroModa, Ett par skor från Ohio, En väska från Accent, Örhängen från Creole, En Mascara från Kicks, Present till älskling från Mique, och en present till Ulla&John från In&Finn. :) Dagen va jätte bra, armträning till tusen att bära alla de där kassarna ;o Just ja, vi hann även me en mysig fika på nått café nån stanns, och kinamat på kungshallen! Jag älskar stockholm!

Nu ikväll är jag och porr ensam hemma, så vi ska njuta av vår sista kväll me massa snask och hyra film :) Lyllo oss va?


Jag saknar dig älskling.
Seeya!

Utmattad & Hungrig

Nu sitter ja och porr i lägenheten hos ulla och john och fikar. Vi ha precis kommit hem från konserten, den va sjukt jävla grym! :) jag är glad att vi tog oss hela vägen och såg konserten. För när vi stod där ute och frös, blev nertrampad och öronen höll på att gå i kras av alla gälla tjejskrik - ville man vända och gå hem. Sen när vi väl kom in - fick man stå i ytterligare köer. Hela kvällen utom 2 timmar - bestod av väntan. Men om jag säger såhär, de va lätt värt de! :D imorn bli de stan och massa shopping, jag längtar efter att få bränna julkappspengarnapengarna ;D just ja, ikväll blev jag och mirja fotograferad med kenza, hon va lika fin som man trott :)

Chris brown

Nu stå jag och porr utanför ingången. Vi är verkligen inte först, de är hur mycke folk som helst. Men thats life. De är askallt, men lite värme få man pga folket. Nu börja alla knuffas, men bara två - tre timmar kvar :D !!

I'm diagnosed with love

Nu sitter jag och porr på bussen till älskade stockholm. Jag är så trött så ja fundera på att sova ett tag, men de gå ju inte - ja är så taggad inför konserten ikväll! De kommer bli så grymt :D Ja hoppas bara jag och mirja hinner dit innan allt för mycke folk har kommit dit.. Men de märks väl. Annars få vi krypa under alla :) inatt sov ja hos sussie i svall. De är så mysigt hos henne, och trots att vi bara hade de gos framför tvn så va de sjukt kul :} våra planer idag är att när vi kommer fram ska vi hem dit vi ska bo och lämna grejerna, fixa oss och fara. Aaaahh ja är i extas nu alltså :D äntligen är dagen här!

And off we go

Yes. Nu sitter jag och min kära vän mirja på bussen till sundsvall. Nu ha vi tagit första steget på våran sjukt roliga tripp som kommer ske den här helgen. Alltså de är redan sjukt kul nu!! :D ni borde va avis på mig.

totemdjur av kycklingnät?

Ja, de är precis va vi ska göra på skolan nu. Jag skriver om vargen, varför jag och vargen är lika. Okej, vi ha väl inte så många likheter, men de va de bästa jag kom på.. Resten av dagen ser ja inte fram emot. NO-prov, plusengelska och vargskapning av kycklignät. Näe, bajs dag.

Tur att den bli bättre så fort jag kommer hem, då ska ja packa de sista och duscha - sen bär de av till svall me porr! Första steget på våran fantastiska helg! Jag är så himla exalterad, kan knappt bärga mig!!

Imorse vakna ja halv 7. Bajs, en hel halvtimme innan klockan ringde. Inte va de av en bra anledning heller. Näe, älskling sov hos mig inatt - så jag har legat på samma sida av kroppen hela natten - så jag har skavt upp min höft. Ont som fanken gör de :/

Nu måste ja fortsätta skriva. Fanskap.

So long kamrater

Counting all the assholes in the room, well i'm definitely not alone.

Nej verkligen inte. Jävla arlsen, varför gör ni såhär? Varför gör ni de så svårt för mig? Eller snarare sagt, svårare än vad de redan är. Allt ni vill ha är uppmärksamhet. Att alla ska bry sig om Er, tänka på Er. Men så kommer de inte bli. Inte om ni fortsätter såhär iallfall. Ingen bryr sig om de, alla tar hand om sig själv. Man ska inte behöva ta hand om er, ni är inte 7 år. Nej, väx upp och visa att ni faktiskt är värdiga att gå runt med huvudet högt.


One more day

Tills sundsvall, stockholm, hovet och chris brown! Jag längtar sönder! Äntligen är dagen strax här. Som jag har gått och drömt, önskat att tiden kunnat gå fortare - och nu är dagen här. Jag & Porr kommer ha så sjukt kul, men va inte avis - vi kan ragga lite chris åt alla så de räcker och bli över ;) Näe, äntligen!!

Nu kom ja nyss hem från nyman. Ha varit där i nån timme me bex, elin, jimmy, tony, andré och brian. Och nyman såklart :D Jäklarns va fint han bodde. När jag skulle gå så skulle de andra käka, Nyman hade lagat kyckling och ris. Bannemig va gott de luktade! :)

Igår sov pälsk här. De va mys. Vi åt chips och massa godis och kikade på tre filmer ungefär. Jävla nerds vi är :p Ikväll kommer han sen igen, myyyyyys. :]]
Näe, nu ska  ja packa för den roligaste helgen med porr! :D


- Sån jävla frustration.

ciao

now it's all over

Ja, nu är helgen slut. Nedrans bananer, den har varit jätte bra - men nu är den över. Ja känner mig lite smådepp, men samtidigt är ja bara lycklig att den är över. För nu är det endast 4 dagar tills jag och porris sitter på bussen till sundsvall, och bara fem dagar tills vi sitter på bussen till sthlm - tills vi ser finaste Chris Brown live !! Jag kan knappt bärga mig, de kommer bli så sjukt kul! Den långa bussresan kommer inte va några problem, för jag och porr har aldrig tråkigt :) Och fatta konserten, de kommer kännas så mäktigt att stå där längst fram ( jag och mirja SKA stå först! ) och skrika med till låtarna. Vilken kick. Sen shoppa sönder stockholms gator på lördagen. Vilken helg de här kommer bli!

Men nu ska jag berätta va jag gjort den här helgen. Den som varit, alltså.
I fredags hoppade jag av bussen i bispgården runt 18.00 tiden. Där mötte älskling mig på spark, och skjutsade hem mig till han. Där när ja kom in hade alla börja käka redan, så ja skyndade mig att börja äta jag med för att inte vara efterbliven. Dom hade beställt pizza, till mig med! Mmmmmmm <3 Sen när alla va mättna och belåtna, kollade jag och pälsk på film hela kvällen sen. Ovanligt - inte. Men de va mysit ändå :)
Sen lördag: Börja med att vi vakna runt tio, far och gör ett ärende, sen när vi kommer hem käka vi frukost. Sen runt 12 bär de av till torget för att vara med Jessica medans älskling är med några boys. Jess och jag kollade på film, spelade nått svårt panikspel och hade de allmänt trevligt :) Banne mig va fint de är i hennes nya hus! Vid 14.15 åker jag och älskling hem igen, sen drar vi och Åke till backen för att hämta peter :) Johans mamma jobbade i caféterian där så vi fikade och hade de mysigt tills stängdags. Sen när vi kommer hem är jag & äskling så frusna att vi tar och bastar! Peter med. Så skönt! Jag vet inte varför man inte basta oftare, men de där behövdes iaf. Efter de blev de tacos! Favoriten numero uno. Kan aldrig få nog av de. Resten av kvällen bestod av vattenpipa, femkort, singingbee spelande, film & mys. En riktigt bra lördag med andra ord.
Och vad har du gjort idag då Moa? Jo, de ska ja säga dig. Idag drog ja upp arslet ur sängen redan klockan nio, för att hinna äta och smälta frukosten och piggna till lite innan träningen i forshallen kl 10. Jag var grymt nervös att jag skulle bli utanför, damlaget har ju sina kretsar, men de gick riktigt bra! Allt utom kondisen då, men de kommer väl ;p Sen va träningen klar 12 så då hämtade älskling upp mig. Så resten av dagen ha bestått av en promenad upp till backen, filmtittande, mat, och besök hos Johans mormor och morfar. De va kul att få hälsa på dom :)

Imorn ska jag följa med Thildedenvilde hem, så då bli de inget bloggande. (men eftersom ja knappt bloggat på en vecka har väl alla glömt bort att min blogg existerar, så ni saknar mig nog inte. Haha)

Hejdå.

why do you always fight?

Idioter, så jävla omogna ni är - allihopa. skäms på er.

Jag är så jävla arg, förstår ni inte att oskyldiga människor såras?

Idag sista skoldagen den här veckan. :) Ha nyss kollat på estetare från Sollefteå på centrum, de sög. Men ikväll ska ja till älskling me 17.20 bussen :) MYS <3

what have we become?

De va ett tag sen ja skrev nu, men ja ha inte haft tillgång till en dator på sistone. I måndags sov ja hos mormor, och igår kom älskling på skolan ju! Ja visste att han skulle komma, men trodde aldrig han skulle komma så tidigt. Skolan sög verkligen, men sen när ja såg han sitta där sken hela jag upp! Tänk va en enda människa kan göra <3 ja sen hade vi mys hela kvällen, vi såg på film, gosa i massor, och åt godis :) men dock sov ja inte mycke inatt, 4,5 timmar för att vara exakt. De känns nu att ja bara vill sova, men först ska ja duscha och sen ha ja skitläxor att göra :/ .. See ya! Jag är ledsen att de blev såhär.

söndag

Ja idag är de söndag, den jobbigaste dagen på hela veckan. Då menar jag inte fysisk jobbig eller så, för man är ju ledig så man gör ju vad man vill. Näe utan ja menar att de är dagen innan måndag. Dagen innan en helt ny skolvecka, med nya läxor, nytt arbete och nya prov. Näe söndag är bra fram tills kvällen, då blir de bara deprimerande. Men min söndag ha varit bra hittills. Jag och älskling vaknade vid halv elva av att klockan ringde, så då låg vi och mös ett tag. Sen klev vi upp, gjorde frukost och titta på saltkråkan :) Gud va ja älskar dom filmerna, så mysiga! Men nu tog filmen precis slut, så jag undrar va vi ska hitta på? Just ja, ja ha lovat att snagga Johan nu igen, han tycker hans hår blivit så långt? De tycker inte jag, men men. Hans önskan är min lag, haha :p Mams kommer och hämta mig mellan ett - två tiden. Så då tänkte ja skriva och fråga om de är nå folk på sprickhuset, så kanske man ska dit och hjälpa till. Annars bli de väl bara att ta de lugnt och packa, eftersom ja ska sova hos mormor imorn :] Sen ikväll hade ja även tänkt att gå ut och gå en sväng, om vädret tillåter dvs. Fast solen skiner ju nu så hoppas på att de inte blir så kallt!

Tack och hej, Johan jag älskar dig

idag är de lördag igen!

Yesss. :] Inatt sov pälsk hos mig, de va riktigt mys! Vi tittade en sväng på let's dance, fast mest för att se blondinbella dansa, och hon var ju riktigt duktig! I framtiden skulle ja med vilja va me i programet, sjukt kul att få dansa alla olika stilar! :) Men ja, vi ska inte börja planera nått nu :p Ja men sen åkte vi spark ( älskling skjutsa mig (a) ) ner på time och köpte dricka&godis :)) Så då vart de myskväll me massa godis, mys & harry potter. Sen såg vi även lite av nyaste Indiana Jones, men jag var så trött så ja slockna efter 20 min typ. Idag vakna vi runt halv tolv, och sen dess har vi bara hjälpt mams med att städa bort julgranen, alla tomtar osv. Fast sen när hon skulle börja dammsuga osv åkte vi hem till bgården istället, hihi. Så nu sitter ja här i köket och lyssnar på Johan och hans pappas intressanta samtal om byns alla människor :p haha.
Näe ikväll bli de myspys för ja och älskling ska fira våran niomånadersdag på riktigt ikv, och vi ska ladda hem en film som verka ganska kul, minns inte va den heter men skriver sen ;p

Nu ska ja skaffa mig ett liv.

Ajöss

we belong together

Skola idag. Pjuh, äntligen helg. Skolan gick väl bra, men det var så seeeegt eftersom jag visste att älskling skulle komma när ju slutade, så jag längtade så mycke så dagen gick segt. Men nu är den över iaf :] När jag och pälsk kom hem så kollade vi på en film som hette ''Picture Perfect'', den var väl inte så värst bra menmen .. Sen har jag bara varit uppe hos mormor och hälsat på en sväng eftersom älskling är och repar. Men han kommer snart, så undra vad vi ska hitta på då? ;D Och imorn ska vi städa ut julgranen, ta bort alla tomtar osvosv. Tråkigt, men samtidigt bra. För jag är less på julen - rejält. Sen när vi är klar ska vi till älsk och sova där, myspys :)) Men sen på söndag hade jag planerat att vid något tillfälle komma och hjälpa gänget som är borta på sprickhuset och målar och grejar. De bli nog bra :)

Stupid me, stupid me.

So long!


back to reality

GRATTIS FRIDA PÅ 15 ÅRS DAGEN :) <3

Gud va hemskt de va imorse när väckarklockan ringde tio över sju. Jag snoozade typ fyra gånger, och kände verkligen att jag bara sovit fem timmar inatt. Näe, jag skulle vänt på dygnet redan på slutet av lovet. Men sån tur är så är de fredag imorn, och sen helg kära helg. Första skoldagen va värre än vad jag trodde. Den första lektionen vi hade var matte, den andra också för den delen. Alltså seriöst, matte? De är de värsta man kan starta med efter lovet. Men med nöda och näppe tog ja mig igenom dom där hemska timmarna. Sen har vi bara haft vanliga lektioner som är helt okej i vanliga fall, men idag var det en jävla plåga att höra från alla håll och kanter ''Moa, kommer du? Lektionen börjar.'' Jag är så otroligt trött, och de bli verkligen tidig kväll för mig. Sen så var de pannkaka till lunch, jag åt en pannkaka - innan magen upptäckte att de va mjölk i den. Så i tre timmar har jag gått runt och krampat för att jag inte hade laktos tabletterna med mig som kunde dämpa allt. Nej, så smart är jag. Men de ska ja tänka på iaf, att jag måste ha me mig dom. Man vet aldrig vad för lunch som bjuds på i skolan.

Så allt jag kan säga om dagen är : Dumma väckarklocka. Dumma matte. Dumma skola. Dumma pannkaka. Dumma kramp. Dumma trötthet. Dumma mig.

Om en halv timme ska älskling ringa, och tur är de - han är de enda bra idag. <3

vad är puffa?

Alltså på facebook? Jag har precis tagit tag i mitt liv eftersom jag kände mig lite efterbliven att vara den enda som inte hade någon facebook, så jag skaffade en - precis nu. Jag har redan 8 vänner ( yeey ), men jag förstår inte sådär super mycke. Vad menas med att ''puffa'' nån? Jag hittar bara gästböcker där folk skrivet till varann, kan man inte skriva privat? Vad är meningen med alltihop? Haha, gud va dryg jag känner mig. Men seriöst, jag fattar ingenting.
MEN BLI VÄN MED MIG ÄNDÅ VETTJA :]

Nu har jag precis suttit och läst världens längsta tidning, seriöst - den var typ över hundra sidor. Men den va intressant iaf! Sen har jag varit duktig och hjälpt Magnus me maten, och förhoppningsvis har älskling tid att prata me mig snart me :) Men fanskap, låtarna jag vill ha går inte att hitta! Nån som är bra på att tanka ner? (a)

ÅH NEJ, En viss Johan Nyman påminde mig precis om skolan - alltså om mindre än 15 timmar är vi back on track - tillbaka i skolan. Jag vill inte! Jag är inte redo för stressade morgonar, massa läxor som ligger och skriker mitt namn från väskan, och få höra lärarnas tjat om att de är vi som tjänar på att göra läxorna (som om vi inte visste de redan?), samtidigt som halva klassen sitter och skriker och kastar sudd. Nejdu, skolan får gärna vänta en vecka eller två.


I said BRRR, it's cold in here

När väckar klockan ringde imorse på 10 vart man ju allt annat än glad, speciellt när de stod ''Gå ut med Izzy'' på skärmen. Men ja hade ju lovat mams så de var bara att kämpa sig upp ur sängen, kasta på sig kläder och gå ut med hon. Sen råkade jag väcka Elin med, så vi gick ner och åt frukost istället för att fortsätta sova. Efter frukosten bar de av ut i kylan mot time för att lämna tillbaka filmen vi hyrde igår. Det var sjukt kallt och de kändes som att vi inte kom nån vart, som att vi gick en evighetspromenad, typ. Men sen när vi väl kom hem igen - gud va skönt de va. Jag kastade mig framför värmen som sprutade ut ur kamin i vardagsrummet. Men ja visste att de inte va över. Utan vi va tvungen att gå ut och offra livet igen, men nu gick de bra. De va inte lika kallt - eller okej de va de visst - men de gick snabbare att gå den här gången. Så nu är allting jätte bra, jag har precis tittat på DH, och ska strax hoppa in i duschen. Ikväll ha ja inga mer planer än att samla krafterna för skolan imorn, suck.


så här har jag sett ut hela lovet. osminkad & mjukiskläder.


no he can't read my pokerface

Är me pelinnpappiljott nuva :) Trevligt, de va längesen det bara va du och jag. Hittills har vi bara hunnit gått ner på time och hyrt filmen dumpad, sen har vi tittat på tv, pratat massor och sett filmen vi hyrde. Den visar verkligen att alla läker sina sår på olika sett, och att man faktiskt finner kärlek igen. Så hang in there. Den va också jätte rolig, fast inte min nya favoritfilm om man säger så :p Nu vet jag faktiskt inte va vi ska hitta på, men om jag känner mig och Elin rätt - så kommer vi hitta på nått inom kort ;) Ja har också pratat me älskling nyss, stackarn börjar skolan imorn. :( Själv har jag ju en dag underbart jullov kvar. Fast jaa, dagen innan skolan känns bara som en helt vanlig deprimerande söndag. Då man fixar allt inför skolan dagen efter, och börjar ta det lugnt för att orka med allt lärarna har att komma med. Ja du, sista lovdagen är inte så bra.

Nä, nu ska vi hitta på nått va, tjolong

laktosfri

Nu ha ja precis kommit hem från kyrkspelningen. Dom va jätte bra, men hela alltet va väldigt drygt. Inte nog med att ja vantrivs i kyrkor och hatar psalmer, utan jag åt vanlig fil till frukost så eftersom jag är laktos intollerant så mådde inte min mage speciellt bra :/ Nu har jag kommit hem till älskling iaf, ska väl lägga mig och vila strax. Fasiken, varför åt jag fil när jag vet att de inte är bra för mig? Men men, man lär sig av sina misstag, antar jag.

Alla har skrivit nånting om det nya året, nytt år - nya krafter osv. Så jag tänkte att jag också skulle göra de.
Jag själv och alla omkring mig, har känslan av att 2009 kommer bli ett riktigt bra år. Kanske är det för att året inleddes så bra? Annars kan det vara för att man mår bättre nu och kan släppa alla problem man gick runt och bar på förra året? Eller kanske för att modet är så sjukt snyggt i år? För mig är det alltihopa. Ja, 2009 ska bli ett bra år. Jag har redan börjat planera massa saker jag ska göra i år, och de här gången är jag säker på att de mesta kommer att hända. Och det här året har jag ju älskling vid min sida, inte bara från april - utan hela året. Jag kan inte säga nått dåligt och de kommande året, utan allt känns så bra. 2009, hör ni hur bra de låter?

Ikväll ska Elinbabe sova hos mig. Det kommer bli mys, näst sista dagen på lovet. Jag tycker så synd om Johan som börjar skolan redan imorgon, när jag själv har turen att börja på torsdag. Tur att vi bara går i skolan två dagar den här veckan, mer än så är ja inte redo för, haha.

there was something in the air that night

jap, nio-månaders-kvällen med älskling va så mysig igår. jag kan inte fatta att vi snart varit tillsammans i ett helt år! de är så sjukt länge, men tiden går fort när man har roligt antar jag! :)

om en halv timme ska jag och familjen hedström till kyrkan och titta på älskling, jocke, jocke och anna när dom spela! jag sa till älskling att ja inte skulle komma, så han bli nog överraskad! hihi. näe, trött är jag. vi somnade inte förrän 4, och vaknade klockan 10. inge bra alltså.

nu tro ja vi ska åka. byebye

9 månader idag.

precis idag, är det exakt nio månader sen jag fick min drömprins. sen jag fick känna äkta kärlek för första gången. jag kan inte förklara känslan, hur det kändes när du blev min. den femte april, tvåtusenåtta. den bästa dagen i hela mitt liv, de bästa nio månaderna i hela mitt liv. och fler ska de bli. johan andreas hedström, jag älskar dig mest i hela världen. du får mig att känna som ingen annan fått, jag kan inte förklara hur lycklig du gör mig. jag kan inte tänka mig ett liv utan dig, utan din närhet, din värme, dina tröstande ord och ditt vackra leende. du är underbarast i världen, och du är anledningen varför jag är så lycklig idag. nio underbara fantastiska månader, och fler ska de bli. johan, jag vill dela resten av mitt liv med dig.
jag älskar dig.



idag vakna ja å porris runt ett tiden - FÖR sent kan ja säga. så vi klev upp å käka frukost osv, sen så trotsade vi kylan och gick till mig. där kastade ja mig in i duschen, sen kom älskling och fredde å hämtade upp oss. efter de bar de iväg till bispgården! så idag ha jag å älskling bara kollat på film, myst och ätit älsklings goda hamburgare! :) vi tittade på The Dark Knight, den va okej. fast inte så bra som ja trott, men den va helt okej. sen nu ska vi försöka se Yes Man, men den funka inte ;/ aja. imorn bli de antingen å titta på pälsks spelning, eller att ha sovmorgon .. hmmm..

see ya later alligator

FOREVER

ikväll är de porrrrrrrr som gäller! sjukt kul att va me dig sötnos, längesen nuva!

hittills ha vi ätit massa gino me glass hemma hos mig, asgott! sen så ha vi trotsa kylan å gott hit upp ti mirja, å nu ska ja skriva en sak som ni kommer bli så grymt avensjuk på.

OM TRE JÄVLA VECKOR SKA JAG Å PORRIS TILL STOCKHOLM, HOVET OCH TITTA PÅ SNYGGASTE CHRIS BROWN. OCH INTE NOG ME DE SKA VI SHOPPPPPA SÖNDER STOCKHOLMS GATOR! ( okej, så mycke pengar ha vi inte men ni fatta va ja mena ). VET NI? JA LÄNGTAR IHJÄL JU! DE KOMMA BLI SÅ SJUKT JÄVLA KUL! :D Som vi ha gått runt å längtat, å nu är de snart dags!  i just löööööv my life!

sen ikv ska ja å porr beställa buss biljetter till och från sthlm, åsså ska vi planera lite närmre. sen ska vi väl se film, snacka massa skit & äta varma vackor. perfect sunday!

hoy oboy


dedicated to my other half, Elin Strömberg.

Jag vet att vi glidit ifrån varandra, jag ville aldrig att de skulle bli såhär. Men vi båda vet varför, och jag är ledsen för det. Jag hoppas och ber på mina bara knän, att vi kan gå tillbaka till förut. Då de va hoe&pelinn. The best of times. <3 Jag älskar dig, du är en av mina närmsta, en av mina bästa. Och jag vill aldrig förlora dig. Tänk på våran framtid, alla planer vi ha lagt upp för vårat liv. Jag kan inte göra alla dom sakerna, utan dig. Elin, we have to be strong, we have to carry on - together.

2 cool 4 school

nerrråå, ja är inte för cool för skolan. men däremot känner ja hur nojig ja börja bli för att de bara är 4 dar kvar av lovet.. ja ha hunnit me mycke, men inte hunnit vara me alla ja hade planera. och ändå är alla dagar fram till skolan uppbokade, så fanken också. men tur att vi bara gå två dar sen är de helg igen. pjuh! längre än så hade ja inte palla nu första veckan. vi ha haft lov 3 veckor snart, och hur kommer de sig att de känns som en? :/ Nä, loven går alldeless för fort tycker jag! eller?

nu ha älskling gått å repa, så undra när han kommer hem? ja ska följa me mams på affärn, men de verka de en väldigt lång tid innan hon är klar. så va ska ja göra de närmsta tre timmarna? ja skulle gärna vilja va me porris en stund, ha inte vart me henne på lovet än. men - de bli bara tre timmar, för sen är de mat och älskling kanske sover här igen å massa.. nej men va krångligt de vart ;s ja kanske ska kolla om han ska sova här? annars kanske ja kan va me porr ändå? aa, så gör jag.

och kära gud, ge mig pengar så ja kan beställa ur hms nya vårkatalog. i want it aaaaaaaall !!! amen.

hejhoppgummisnopp

good morning beautiful

gomorron gomorron.

ja å älskling vaknade för 40 min sen, de va mysit att vakna upp me älskling en morron som denna, först hade ja drömt en jätte hemsk mardröm å sen så är de -26 grader ute så de va iskallt i hela mitt rum. näe, tack älskling <3

sen idag vet ja faktiskt inte va ja ska hitta på .. kanske fara till mormor en sväng medans pälsk repar? de va ju ett tag sen. nämen nu vet ja inte va ja prata om. ja är fortfarande uppjagad efter mardrömmen.

skriver mer sen , för nu ska jag å pälsk kika mer på OC å sen äta frukost :)

pjuh!

nu efter mycke slit så ha ja äntligen fixa mina egna bilder på headern ! är inte helt nöjd än, men nu fatta ja ju iaf hur man gör ;) tack vare http://www.designadinblogg.se/, sjukt bra sida! ja ha titta runt på lite andra bloggar nu, å de förvånar mig att alla är så himla duktig på att designa sin blogg! ja ha noll ideér för min egen, men alla andra ha fått till sina jätte bra! bajs också.

hrmf .. nu är klockan kvart i sju, och äskling ha inte kommit än? va är de frågan om då, är hans bror sen från svall? ja håller tummarna att han kommer snart iaf, ja ha tråkigt å fryser :(

ja men medans ja suttit här dom här två timmarna, så ha ja hunnit fundera ganska mycke faktiskt. jag tror ja vill bli brunett! eller snarare sagt, ja VILL bli brunett. men ja är en sån där typisk person som tänker '' åh nej, tänk om de bli fel! '', eller '' tänk om ja inte kan få tillbaka min gamla hårfärg igen`? ''. ja vet att ja borde inte tänka så, för om ja inte skulle gilla de är de ju bara att färga tillbaka. jaa, försöka färga tillbaka iaf. näe, ja kommer nog va blond föralltid. nedrans bananer.

nä, nu är ja törstig igen. va är de me mig idag?
ciao

bira bira bira, bärs bärs bärs

idag är man lite sliten, blåmärke i pannan å sträckt benet. ajaj ;// ja å bex va i gulldalen me tony, hoffa, andre, andreas å nyman igår kväll. de va trevligt :) gutiar hero, neger å president, promenix i snön å bärs. yey. ja är inte överförtjust i öl själv, så inge för mig inte. goodgirl. men när vi skulle hem snubbla ja i hallen så mitt huve spetsades av ett hörn på ett bord - ajaj. därav blåmärket. och sen på hemvägen va de så halt att ja ramla å sträckte benet. - typiskt mig. menmen, kvällen va mestadels kul iaf. fast lite saker hade ju kunnat vare bättre  . . . .. . . . . .

imorse vakna ja runt 11 tiden av att boysen förde sånt liv utanför dörren å att bex satt å plingplonka me hennes tlfn hela tin :p men de va lika bra att ja vakna då. :) sen så blev de frukost, å sen parlamentet nyårsspecial! haha, grabbarna ha sämst humor xD men ja. sen ha ja å bex suttit i kafeterian i backen å titta på alla skeva typer som åker i 15 minusgrader. ;s aja, :) sen ha ja bara duschat, å nu ska ja väl strax hjälpa mams me maten. sen kommer älskling hit <3

and it kicks so hard, breaks your bones. cuts so deep, it hits your soul. tears your skin, and makes your blood flow.
it's better that you know, that love is hard.


jag har världens bästa pojkvän

han är helt enkelt den underbaraste, finaste och bästaste människan i hela världen. <3 jag älskar dig mest johan andreas hedström! femte april tvåtusenåtta - bästa dagen i mitt liv. <3


bex strax. kvällen kommer nog bli väldigt skooooooj ;) <3

hörs sen

johanhedströmhjärtahjärtahjärta

GOD FORTSÄTTNING PÅ TVÅTUSENNIO :D

Hade ni en bra nyår? Ja hade de. Ja, elin, thilde å älskling va uppe hos joel, de va treevligt :) vi kom dit runt halv tio - tio, och for hem i taxi som mams beställt runt 2 tiden. Från pålgård hem till mig kostade de 153 kr ;ooooooooo shit va dyrt! Jaja, kvällen va rolig, trots både tårar, slagsmål ? och massa skratt. Helt klart en bra början på de nya året. :)
Sen när vi kom hem, fikade vi åsså sov thilde, elin å älskling hos mig, de va myspys :) vi vakna runt 11 imorse, å hela dan ha vi inte gjort nå speciellt eftersom alla är rätt slitna dagen efter nyår :p men nu är ja hos älskling, vi ha precis ätit lax :) smarrriigt. sen så ska vi baka chokladbollar å se på twilight - äntligen!

En jätte bra början på 2009.



johan hedström, jag älskar dig - föralltid.

happy new year

nu är de 2009.

skriver mer sen

RSS 2.0