u'll realize u're going to be alright

yfikad, två snygga b-rudar står och strippar för mig, älskling kommer hem idag och imorn är jag ledig för då äre ppparteeeeeeey = life's goooooood. + att jag blev godkänd på nationella är extra plus !


inspiration = zero

vad var det meningen att jag skulle skriva här nurå?


you spin my head right round



when you sitting around thinking about what you can’t change,
and worrying about all the wrong things – time's fly by, moving so fast.
- you better make it count cause you can't get it back.

you changed my life that day

Jag borde egentligen laga mat istället för att sitta här, men det håller inte. Jag gör det, snart ..... Ingen ork till något, eller, till jo - till allt. Jag vill bara hitta på något, bara dra och ha så sjukt kul ! Men nu är det inte lång till sommarlovet, till livet. Sen kära vänner, lämnar jag denna by. Förhoppningsvis till det bättre. Sen blir det stan imorn igen. Kul? Nä kan jag inte påstå. Men snart är skiten över + att jag kanske hinner ge älskling en puss om jag har tur? Och idag, hade vi tur med vädret.

söndagkvällar och en tom säng är inget för mig.

icke.


everytime i see ur eyes i become alive

Käk satt fint. Nu har älskling, björnligan och isa dragit hem till sitt, och jag väntar på lilla fridis här hemma. Helgen har vart nice men samtidigt åt helvete, men som vanligt går den alldeless för fort. WOP, nu taggar vi valborg!

i know that there's no doubt

Att vakna halv 10 imorse gjorde inte särskilt mycket. Hade två söta b-rudar på rummet och solen sken in bakom rullgardin. Vi har hunnit med en solig och varm(kall) promenad, och ellis har hunnit bli ännu mer sjuk. Krya på dig nuva. Själv undrar jag hur länge det kan ta för spenny att gå ca 200 m? En timme känns liiite för länge .. Efter det drar vi nog till fridaapppp och schteker (y)

jagsaknarminrobin.


happy birthday, världens bästa far

Ja, efter en heldag i sundsvall sitter jag här. Med tillskott i garderoben, ett märke för livet och minnen. Dagen har vart awesome, och tatueringskillen var awesome. Lillaspenny var awesome, mamma var awesome, och allt - var awesome. Kirrat skolavslutningsklänning så nu slipper man tänka på den skiten. Jag hoppas älskling har kul i vemdalen nu medans jag ska traska över till en sjukling som är på besök hos bergvall och mysa.



may you rest in peace.
jag saknar dig.

update

UPDATE. älskling kom! plus att jag har hittat en awesome blogg spenny, den borde du läsa.
mormormargit.blogspot.com


jag kom inte till skolan idag för att min hund var deprimerad .. han berättade för mig om jag lämnade han skulle hänga sin i sitt koppel.
hahahah

all i can say is, i love you

Sweeeeet, helg för mig nurå. Imorn blire svall & birsta med min lilla sjuttiofemc. Awesome.
Kanske blir till att skeda också? ähähä. Gaddning. Fint.

Nu sitter jag här duschad efter fotboll på idrotten...... Ensamt faktiskt. Väldigt ensamt.
Kommer du älskling, eller måste jag vänta en vecka till?
Nä vafan, SHAPE UP.

if i just knew the word to explain


hellre än minut med dig, än ett liv utan dig

Wop, en pizzabit av en äkta italienskpizzabagare. Sweet. Stekväder. Sweet. 20 min kvar av dödentisdag. Sweet. Järntisdag. Sweet.
Älskling långt bort, inte okej.
3 dar tiss tatuering & birsta, awesome. Två dar tiss jag får pussa på världens finaste, awesome. En vecka tiss valborg, awesome.

Ja, life's pretty awesome.


i hope you understand the words

Den här måndagen vart inte så sämst ändå. Okej, provet gick åt helvete men jag hann pussa på älskling, träffa nathalie & fika med b-rudar. :) awesome. Ikväll kommer lilla elinpelin hit sen så ska vi bege oss över till jennyspenny och ellis. (ja, smeknamn är min grej, mohaha)

mamma ringer: "vad gör du?" "inget". Men så skakar man loss på Haiti ;PppPp







ab imo pectore, älskling

everyday i see my dream. eller, iallafall från torsdagarna till söndagarna.

Kom precis hem nu från lite bus med älskling, flickor och co. S w e e t. Men i värsta fall dröjer det nu 11 dagar tiss jag träffar min robin. 11 dagar. Det är för länge, en minut är för länge. Hur ska detta sluta?

Om 5 dagar pappa, hyllar jag dig med en tatuering. För du var den bästa pappan, den bästa jag kunnat fått.


Om 9,5 timmar är det skola.
S Å O V Ä R T.

if you fall hard, i fall harder

Söndag. Nä, det känns inte bra nu. Ont i magen som ett svin, älskling och björnligan (ähähä) har åkt nu. Tusen dar tiss vi ses igen. Tusen långa dar. Helgen har vart awesome as usual, och skolan lär bli lika oawesome as usual.

Nä, nu försvann orken.
älskling likaså.


sometimes i remember when you taught me how to lie

Bättre dag. Okej, nationella i matte - ingen kommentar. Matlagningstävlingen - ingen kommentar. Springning på idrotten - verkligen ingen kommentar. MEN, jag vaknade upp breve världens finaste imorse, och nu är det heeelg.
PLUS DET ÄR PRECIS EN VECKA TISS GADDNING.
Tycker bara att spennybög ska krya på sig, your piece is missing.

Jag och sötsoffe snackar om alla fbgrupper nu, i brist på annat. Fifan, jag hjärta fbgrupper.
hörde jag fredagsmys btw?

Farsan ringer: "var är du?" "hemma", så är man i en vulkan ;PpPpppP



i want you to be there when i fall to pieces

jo men jag orkar ju inte riktigt, sämre dag. spenny krya på dig.

jagsaknardigälskling.


you gave me my smile back

Pluggpluggpluggstanälsklingmötehemmat. He he händelserik dag. Nä men det gör inte så mycket för syster sov hos mig inatt (vilket var asgos & behövdes), jag hann pussa på världens finaste pojke och sen ikväll blire järnkväll med b-rudar. Sweet.

Annars kommer det ett speciellt besök ikväll, så nu håller vi tummarna.
Och ja, jag längtar som fäääään tills gaddningen !


love is just a word, until someone comes along and gives it meaning

Dagen idag som började med att jag låg i sängen 15 min extra för att tänka efter om det var skola idag elr om jag bara inbillade mig, (vilket till sin besvikelse blev att mina inbillningar var sanna) har bara blitt mer och mer awesome. Drog hem från skolan i huvudvärk, men den försvann efter alla mina äventyr. Fick ett sms med tid för tatuering (VÄRLDENS BÄSTA FÖDELSEDAGSPRESENT SOM SKER PÅ PAPIS FÖDELSEDAG), sprang för att berätta för jb, promenad i solen och bara schtek med en fin människa. Nu saknas bara älskling som är typ tusen mil bort i ösd.

- MEN, fick även en tankeställare på posten........


hej jag har världens bästa mamma

Förlåt mamma att jag blev arg för att du inte gav mig nån födelsedagspresent. Förlåt.

men .. TUSEN TACK FÖR MIN FÖRSENADE FÖDELSEDAGSPRESENT DEN 23 APRIL, TATUERING.

JAG ÄLSKAR DIG




sweet 16

Ohyez. Idag är det jag som fyller 16. Grattis Moa. Dagen har vart fin, och hela helgen har varit Awesome med stort A. Idag har vi bara ätit massa kladdkaka, varit på middag hos mormor, stekt i solen med älskling och massa sötfolk.
Ja, helt perfekt.

Nått som inte är perfekt är skolan imorn och nationella i matte, hä hä. Men vad gör det om 100 år?


jag har ju dom bästaste vännerna i världen !

amen 16 nurååååååå

hähähähä

jag kan bara säga en sak, gårkvällen var kkräääzy.

pics latero

fröken bergvall

Hej! Brunnetkissie sitter här och är allmänt chef. Vi plockar och springer runt som yra hönor hemma hos @Mosis och håller på att fixa i ordning inför kvällen. nukörvi


i want to be everything you need

Mitt liv känns komplett igen. Fröken Bergvall har kommit hem från lappland, och lämnat vintern där verkar det som. Och förlåt min böna att jag har en fin pojkvän som inte lämnar mig förrän 2 på dagen så frukosten blir lite sen. You'll get used to it.

Efter en mysig natt med min fina, en behövlig träff med jb och lite käk så taggar jag filmkväll med några flickor ikväll en sväng. Sen ännu mer mys med älskling, och imorn smäller det.


i can finally breathe again

Frulle - check. Älskling kom ÄNTLIGEN hem från stan igår, så det blev till att sova hos han inatt. M y s. Och vad som händer idag vet jag inte riktigt. Livet känns inte riktigt 100 när fröken Bergvall inte är hemma ......
Annars då? Jo jag borde ta tag i mitt liv och fixa mitt överblonderade hår så det ser lite acceptabelt ut, en dusch hade ju inte heller suttit fel. extrafresh.

Men hörde jag FERRE HOS MIG ELLER?
SWEET 16.


det blev film ikväll med lite söta människor. inte fel, inte fel alls.

och ja, det var min syster som var med på håkans bar idag.

http://www.kanal5play.se/program/play/hakansbar-s01e04 17:15


kära gud. gör så att det går en buss från stan till hammarn fast det är röddag - jag behöver ha hem älskling.

amen.

baby don't worry, you are my only

Nu har mirja dragit hem, men innan hjälpte hon mig att städa lite. Tackhjärtat. Har precis tittat på nya thailand bilder från syster - k o m h e m.
Idag är det måndag, så ingen söndagsdepression här inte. Men, vad ska man göra?


see you at the bitter end

Invigt solglajjorna och skinnjackan idag. Kanske blir pluto ikväll, hoppas det. För idag är det söndag, och trots att livet är så perfekt just nu - känns allting bara fel.
Jag känns fel.

Nä, skärp till mig !

i hope that you would do this for me

Gårdagen var nice. Eller, kvällen var nice. Det blev till att umgås med massa folk, vara barnvakt, drog på hotellet och sen slutade de att sova med älskling uppe i kullsta. Awesome. Och fick höra världens finaste grej också. Lovely. 
Inte awesome att min spennyjenny har dragit och inte kommer hem förrän på torsdag .......... Men på fredag då kör vi! (hoppasjag)


bildavidawiktorsson@fb


she's living in a sky with diamonds

Precis kommit hem igen. Gårkvällen var ju awesome som alla andra dagar med mina imba människor omkring mig. Middag hemma, sen blev det mirja, ellinor & jenny. Godset, utfärd, och sen avslut hemma hos fröken spenny i hennes lovely sofa as usual. Ja, ni är då bäst.

Idag blir det antingen fjäl(?) med älskling och peder eller barnvakt med jenny&frugan. Det löser sig.

glad påsk världen

fyra b-rudar i behov av bus och alkohol en kväll som denna. nu kör vi

ohyes.

life's taking a good turn

Glad påsk ! Idag är det långfredag = supa gärnet har jag hört? Lät inte helt fel för mig, men vi får nog se hur det blir med den saken, he he. Dra över till min fina Jenny ska jag iallafall, också äre middag här först. Påskägg blev det inga, utan det slutade med en stor godisskål här hemma iaf (stor menar jag 4 påskpåsar.......) MEN, då blir jag ju söt iaf. Inatt sov min R hos mig, mys. Nu är bara frågan hur man ska hinna med alla fina planer. Men, inget bekymmer mer ett äventyr!

och nej, jag är inte alls avensjuk på min bror som har en platt 32tums tv till dataskärm framför sängen.
NEJ INTE ALLS.

i can make you dance all night

Hemkommen från min fina jb. Och jag har inte spytt än! Nog är hon frisk allt.
Har städat hela dagen, och burit upp alla vintersaker, osvosv. SLIT. Men jag får väl min belöning med tacos och robin sen ikväll :) Mirja och Ellinor var AWESOME idag och badade isvak. Not jealous. Not at all. Hähähä.

, jag fick ett osynligt påskägg med osynliga godisar av erika också. sweeeeet

if you fall hard, i fall harder

Godmorgon världen. Vet inte riktigt varför jag vaknade så tidigt idag, men det är nog behövligt för tydligen ska övervånigen städas och alla vintersaker ut. Kulliv. Tur att bror är hemma och hjälper, eller då han fått liv igen runt 2 tiden .. Kanske ska förbi min fina vän Jennyspenny också och se film elr nått, nu när hon slutat spy. :) Också kommer älskling hem ikväll så då blir det mys. B e h ö v s  v e r k l i g e n  n u .

and it kicks so hard, break my bones.
cuts so deep, it hits my soul.

RSS 2.0