and i told you to be kind

Tjenispenis. Nu sitter jag och fannsan här och väntar på att våran äppelkaka ska bli klar i ungen!
Bion igår va grym! Värd att se ska jag säga! Skolan idag gick finfint, ploj var sjukt kul att se hur alla klädde ut sig :) Ikv få vi se va de blir, mer än GREYS SOM HAR SÄSONGSSTART <33333

ciao


oh, watcha say?

Good evening mates. Nu sitter jag här och är jätte snygg i pyjamas med handduksturban på huvudet. Jag ha nyss duscha, blev så svettig när jag & fannsan dansade zumba! haha, så roligt när man är två! Anyway, skoldagen gick fint. Fick reda på att jag hade 16/17 på asienprovet och 16/20 på mattedelen. :) Nöjd moehoe! Sen följde jag Ellinor hem, för första gången sen typ 6an ;s Sjukt jag vet. Men vi snackade mest hela tiden, drack GOTT te, (första gången jag tyckte te va gott, english breakfast med honung), åt sockerkaka, lagade FRIKADELLER med spaghetti, snackade lite till. De va sjukt kul, vi få inte tappa varann nu igen! :) <3

När jag kom hämtade vi upp fannsan, sen dansade vi. Nu ska fanny, robert & annalena bo här i en vecka framåt. Mys med den absolut bästa vännen i världen, fannsan lillasyster. <3

Nu ska ja läsa en tidning lite, sen blire nog film & sova.
Imorn ska jag ju till stan, bup, handla lite, och sen bio - flickan som lekte med elden! :d kommer bli mys!

ciao.

he's gonna get you what you want

God morgon. Nu ha porr farit hem, och jag sitter här lite innan jag ska börja på dagens ärenden. Det här är en söndag som kommer bestå av lite städa, plugg och bara ta de lugnt. Behövs, jag mår ju inte super idag ..

Inatt som ju porris här. Hur kul som helst! Jag har saknat dig så mycke! De kändes inte alls som att vi tagit paus från varandra, utan vi va lika tight, lika störd som vi va förut. Jag älskar dig pluto, kommer inte släppa dig. <33
Vi såg på film, flightplan. Jävla panikfilm, visste inte vart jag skulle ta vägen när jag såg den! :o Käka godis, snacka massor. Sen så åkte vi lite moppe, var ner på stora byn och träffa lite folk. Sen runt 12 kom Christopher&Jimmy hem till oss, så vi va me dom lite. Sen åkte vi alla ner på byn och leta efter Holgers moppe. Men inga resultat. Dom drog hem runt halv 2. Då gick jag och porr och la oss i sängen och titta på Skönheten&Odjuret. Fast jag somnade, så ja hann inte se hela :( Vi få ta de nästa gång! Haha. Nä men hur kul kväll som helst!

Lite pics från igår, :)




vi åkte moppe och tjuvtog kort på folk ;)


smygtagning :p

tack för kvällen porris. <3



though I have regrets,
I'll learn to forget, and just keep moving on.
Cause when the whole thing is gone, I have to be strong.

man must dance

God morgon. Eller ja, jag vaknade runt halv 9. Sen dess ha ja bara lega i sängen å käkat frulle, samtidigt som de blev massa tvtittande. En bra start på dagen :) Nu ha ja precis duscha & klätt på mig. Ska väl strax käka lunch, va de nu blir. Sen idag få porris höra av sig, så få vi se hur allt blir ikv :] Just ja, igår fick jag några anklagande oförväntade sms. Vad fan kom det ifrån? VEM fan går runt och sprider massa falska lögner om att jag snackat skit? Vem de än är, är jävligt falsk som inte ens kan säga det to my face att jag snackat skit. Nej just det, jag har ju inte de - så de är ju bara FET jävla lögn. Pfft, patetiskt att sprida rykten om andra bara för att göra livet lite roligare. Ta en dusch och skaffa dig ett liv, k00ling.

ready to face the day.



saknatdig.

a melody softly enters through my soul

God kväll alla fans! Nu ha jag precis kommit in från en liten prommis me johannyman :)) Vi träffa thilde, anlie & linn på bt också :] Skolan va soft. Hade asienprov, gick asbra känns de som (y) Också mötte vi upp alltförbyn gänget. Jag tycker synd om dom, de vi va typ 20 pers där .. Hoppas dom ha mer tur på föreställningen ikväll! :)
Imorn ska ja va me plutoporr. Så jäkla kul! Jag är hypaaad. De va år och dar sen vi va sist. :o Har saknat dig cocogirl.

Nej nu ska ja slänga mig framför tvn, ta tummen ur röven och måla naglarna & käka godis = fredagsmys.
Ha en fin fredag folks.


dagens låt; sway - the kooks.


I asked them to stop, but then I joined in

God eftermiddag! Nu sitter jag här, ha precis duschat efter lite styrketräning så ja ska strax laga pyttipanna :]]
Jag känner mig sjuk och är helt slut, så ikväll ska jag bara se lite film me bror. Full frys. Haha jag dör, så kul!
Idag satt jag & krillepille i caféterian. De gick som smort de ;D Christopher är ju inte så smidig, men allt löste sig när jag tog över och han insåg att det är kul att spela spel på datorn -.- Haha. Vi fick reda på att matteprovet flyttas tills imorn, men då ska vi tydligen välkomna hem alltförbyngänget, så de bli flyttat tills måndag ! yes. Men asien provet är imorn, men ja, lite plugg till så ska de nog gå bra :) Justja, idag på idrotten så hoppade jag, Moa N och Carro höjdhopp. Envisa som vi är försökte vi hoppa högre än vi är menad att göra, och Carro hoppa fel så foten knäcktes. DET SÅG SJUKT ONT UT. Det slutade med att hennes pappa kom och hämta henen, och nu är hon i stan på röntgen. Jag håller tummarna för att ingenting är brutet! <3 Nu kurrar de i min mage, så nu bli de pyttipanna & stekt ägg! MUMS! :)

Vännen, where did I go wrong? Sen när finns det inte plats för mig längre?


Tila Tequila - snyggaste jävla bruden i världen !!!

cause she will be loved ..

Hallå. ZUMBAn igår va sjuukt svår, men hur kul som helst!
Idag var inte alls en lika bra dag som igår. Idag är alla problem tillbaka i huvudet, och snurrar runt, runt, runt. Jag blir helt yr, vet varken ut eller in. Vilket märktes på vissa fronter .. Skärpning Moa, sköt dig nu!

På skolan hade vi IT-dag. De va chill, speciellt när vi satt i datasalen. Då fick vi göra ett word dokument med ett eget tema där vi skrev lite osv. Efter många om och men, slutade det med att jag tog Disneyland Paris! Åh, efter att läst lite om allt där och fått en inblick i magin, dör jag. JAG VILL OCKSÅ DIT. Även fast jag är 15 år och inte borde vilja åka dit, tror jag de skulle va grymt kul! Allså fatta? Dansa me Långben i Paris, kan de bli bättre?

När jag kom hem va ja me fannsan2bästalillasyster. :) Lite snack sen platta hon håret på mig, hon tyckte de såg så ''roligt ut att platta!'' Haha sötnos. Strax ska ja återgå till plugget. men seriöst, VEM FAN UPPFANN MATTE? Ja fattar ingenting. Ja kommer faila totalt i nian nu ........ Som vi sa på en lektion idag, jag ska bara sitta vid datorn en kvart! (läs: 1,5 timme)


(fattar ingenting, blir chockad när ja stöter på ett TILL tal som är mänskligt ömöjligt att räkna ut)

it's time to put you down

Shululu. Nu ska ja strax laga köttfärssås & spaghetti. Mums! Sen ikv ska jag å mams testa på att dansa ZUMBA. Haha tittiade en snabbis på hur de va igår, asså shit, ja undra om ja ha så flexibla höfter att ja klara av de? Jag uppdaterar! Skolan ha flytit på idag rätt bra. Förutom kroppkakor till lunch, not my style. Men men, de ha ju gått 3 veckor me acceptabel mat nu så va förväntade ja mig .. Blev klar på bilden, grym som jag är. Och jag å cajjo paxa Beethoven på musiken, så nu blire lite Beethoven lan framöver. Intressant gubbe. (y) Idrotten sprang vi på, grym som jag är, sprang ja alla tre varven me lite push från Emma. Söt lärare som ja hade, berömde han mig bra! haha. Imorn är de IT-dag på skolan = 3x90min datalektioner. TEARS OF JOY. Som att jag inte sitter vid datan nog -.- Torsdag = matteprov = jag inte hunnit till diagnosen = FAIL. Fredag = asienprov = jag inte tränat = moehoe i panik = FAIL. MEN, trots att allt inte varit annorlunda motför alla andra dar .. Ha jag tagit mig igenom dagen med ett leende på läpparna! Se där!


smile to the world, and the world will smile to you.


var bor du lilla råtta? i min hatt.

Good evening ladies and gentlemens. Nu ska ja å bror se på fullfrys innan de är dags för sängen. Somnade runt 12 igår vilket är waaaay to late för lilla jag, så ska försöka somna lite tidigare.
dagen ha rullat på as usual. Fick önska roller idag på dramat. Shit asså, ja hadfe ingen aning om va ja ska önska, så fannsan2 kom på en plan så ja haka på den! Får se om 2 veckor va jag bli ;) Sen ska ja ju dansa såklart! På tal om dans .. Idag efter skolan drog ja å pluto på dans på vildhussen. Streetdance med en brud från norge som lär ut på wendlas också. Hon va ju duktig, å som sagt dans är ju kul - men den där kursen va lite wierd. Hon vill att vi ska göra ormen/masken, lite breakmoves på armar me benen i luften osv .. Är de verkligen nånting för mig? Naah .. få fundera på de dära tro ja  ..


ha plattat håret idag för första gången sen julas :9


you just run away

Good morning sunshines! Ja vakna runt 9. Tidigt - ja vet. Men vi somnade ganska tidigt igår om ja inte minns fel? Anyway. De va mys igår me idol & lite så. Nu är auditions slut. Satan då. De som är roligast! Idag får vi se vad dagen bringar. Mams ska fara å hämta mimmi i svall som varit i turkiet en vecka. Lyx! Ja ska iaf spela lite billjard me brush nu.

ciao


i've become so helpless to your touch

God Kväll! Nu ha ja precis kommit in efter en liten blåsig sväng me mormor & hundarna. Ja ska sova här inatt, mys :) Va ett tag sen nu. Om en timme bli de väl idol. Elr så hoppa ja de och se '8 simple rules' på comedy central. Så sjukt kul! Idag fick vi böcker på engelskan. Och nån typ av läxa med, om jag inte hörde fel? ;s
Imorn är de fredag = fredagsmys (yyy)

åhay

i know how it feels, believe me, been there

Bää. Hej. Hallå. Whatever. Nu sitter jag här, tänkte skynda mig lite så ja hinner ligga på spikmattan en sväng innan ja ska somna. Så skönt! Först gör de ont, men sen bli de varmt å skönt. Klev upp halv 7 imorse för att va på bup i stan 9, så snacka om att ja är trötter! Kommer nog somna ;o Anyway, när ja kom dit gick allting bra. Jag & Tanterna var lite oense om hur saker ska hanteras osv, men ja - allt slutade bra. Å jag såg Johan & Bandet i tidningen också! :] Sen blev de handla lite, sen drog jag och mams på lunch. Efter de mötte jag Natalie å följde henne till JB. Där klippte hon mig. SHIT, RAKT KLIPPT, INTE V-FORMAT SOM JA BRUKA HA. HJÄLP, JA HA VÄRLDENS KORTASTE HÅR! Hon är hur duktig som helst, och hennes prov gick ut på att klippa rakt - MEN JA SKA INTE HA RAKT. Jag har just nu kort, lockigt hår. Som ett får ungefär. BÄ. (undra om de bli uppsatt imorn?)
Efter de gick ja å mötte mams & blivande bruden lotta på törners! Där fick ja en chock, LOTTA HA KLIPPT HUR KORT SOM HELST Å FÄRGA HÅRET ORANGE! Jag såg inte att de va hon, men sen så. Grymt som fan!
Efter lite skitsnack drog ja å mams å köpte lite ansiktsprodukter till moi, sen åkte vi hem. Skönt!

Nu ha ja nyss kika idol, så nu blire chillin på spikmattan, sen SÄNGEN <3
ciao

do you catch your breath, when i look at u?

tjolahopp. snabb inlägg, ska se halva idol strax.

dagen va chill. även att vi va 6 st i min esp grupp -.- nicke ha även bestämt att ja ska satsa på MVG i idrott? okej, liiite högre än mina planer men men .. efter skolkan kom thilde hit, snack i massvis. härligt, behövdes asså!
imorn är ja ledig för då äre stan. först bup, sen klippning! :) sen ska vi träffa lotta på fika. SOM ÄR BLIVANDE BRUD! GRATTIIIS TILL TUSEN !! En till nyhet! Johan å bandet ha kommit me i självaste dansbandskampen! vart i sthlm hela dan idag på presskonferens! SÅ KUL! :D GRATTIIS!


anyway, roligare än såhär blev de inte.





it's hard to breathe with a broken heart.

it's time to fly

Shululu. Dagen ha gått rätt fort. Hade drama på skolan. CP MANUS asså. Romeo & Julia, allt dom säger är ; ackackack. Fattar ingenting asså ;s Men men, de löser sig nog. hade utvecklingssamtal. gick finfint (y)

Har så jävla mycke ja skulle kunna skriva här, MEN folk skulle missuppfatta och ta allt fel, så ja skiter i de.

ciao

there's something 'bout the way u are

Guten morgen. Ja. Igår kväll runt 8 fick ja sms av Chirstopher som skrev å fråga om jag ville följa han, Diana & Johanna till Johannas stuga. Visst tänkte jag. Så dom kom och hämta mig, och där blev de lite dricka, kortspel, guitarhero och sen vart de till å bada tunna! Mys! Först va de bara 35 grader och elden slockna så då vart de kallt. Sen kom Christopger till undsättning å tände på igen. Sen kom Johanna och blev hjälte när hon fixa så allt funkade riktigt. 10 min senare var de 44 grader. SHIT, då klev vi upp. Runt halv 1 kom mom och hämta mig. Haha de va världens mysko dansk där. Vilken 'man' säger ja bara :o HAHA.
Tack folks för kvällen, hur kul som helst :)

Imorse kom bror in och väckte mig halv 11. HAha även, typ första gången han väckte mig :o Så vi satt å snacka lite i min säng, sen blev de lite biljard och frulle. Nu sitter jag här, ska strax duscha osvosv .. Dagen kommer nog bestå av some chillin. Sen ikv skulle mom komma me spikmatta. Melike :9

men nu ska ja lägga in lite musik på mp3n, behöver lite update. Synd att man inte kan ta alla låtar från spotify dit.. Borde uppfinna de, gratis ;o


tunnan vi bada i. mys, me ljusslingor å allt.

ciao

skinny love

Dagen ha gått relativt fort faktiskt. Men bäst va ju imorse faktiskt.
Nyss käka ja middag. Då hade mams varit duktig å gjort sin egen kycklinggryta me wokgrönsaker å nudlar. Duktigtjej. :)

Anyway. Sen blev de lite bråk mig & bror emellan. Tro det eller ej, men jag är GRYMT LEDSEN över att allt handlat om mig det här året. Jag förstår att du känner dig ensam, knuffad åt sidan. Men saken är den, jag har inte valt att bli sjuk. Samma sak som när du blir förkyld, eller när du får cancer - det är ingenting man väljer. Visst kan man göra allt man kan och har makt till för att de inte ska hända, men i slutändan så kan vem som helst drabbas. Men trust me, jag försöker allt jag kan för att bli frisk. För att allt ska bli som vanligt igen. Och ja har gjort grymt stora framsteg, de vet du också. Jag anklagar inte dig för att vara självisk, utan jag fattar att du också behöver uppmärksamhet. Men du ska veta att jag klandrar mig själv, HATAR mig själv every single day för allt jag utsätter mina nära&kära för. Så tro inte att jag bara gå runt och fjantar mig när jag säger att jag inte orkar mer. Att jag inte bryr mig längre, inte finner nån mening i att vara jag längre. För sanningen svider, här är ett bevis.


what would you say if I told u it hurts?

Igår kväll såg vi SEVEN POUNDS. Sjukt känslofylld film asså, satt typ å tjöt när den va slut. Anyway, mys & bekymmersfri kväll. More of those please.

turn my life around

Tjenixen folks. Nu sitter jag här, nyäten å go. Ha nyss vart ner på affärn me mamma. Den duktiga kassörskan skrev in tre papayas ist för en mango, så de blev lite mer pengar än tänkt. HÖHÖ. Gammal och grå, dags för pension snart?

Skolan gick snabbt idag. Plugga till prov, engelska, slöjd. Slöjden hade vi Åke! Nu fattar man verkligen att han kommer sluta. Ja vill inte! Ja vill inte gå på träslöjden å se linken låsa upp. NEJ ÅKE!! :( Lektionen va slapp iaf. Vi gick igenom regler, sen snacka vi lite om allt möjligt, sen rada vi upp bräder nere i källarn sen wops hade de gått två timmar och sista lektionen me bästa träslöjdslärare. Fy satan. Anyway, sen när de va dags för nästa lektion visa de sig att vi va ledig. HA. YEY. OCH IMORN ÄR DE FREDAG. Den här veckan ha gått fort ;o men imorn är de fredag, å då få ja besök (a)

Prov imorn! Nu jävlar va många rätt ja ska ha! Ska strax ut me vovven, sen bli de lite plugga. beeezt.


ciao

i don't know where my smile went. can i have one of yours?

helluu. nu ha ja precis nyss satt mig här - trots de fina vädret. men till mitt försvar tog ja nyss vovven ner på affärn å köpte juice. så lite sol fick ja allt. varmt som fanken! skolan gick bra idag. lite allmän seg men what the heck, vilken dag är inte liksom? ja gjorde 16 tal på matten. JA JAG ÄR STOLT! Matte är de svåraste, drygaste å hemskaste ämne av alla! men ja, de här kan nog gå ändå! igår firade vi ju mom. Me tårta och god mat :) Hon vart jätte glad. Och faktiskt så de va riktigt mys å sova där! Så längesen nuju! Även att offa väckte mig igår kväll å gav mig en supertandborste! haha gull. Ikv är jag hundvakt. Mams ska på ljusparty :p De är ju sommaren me göran ikv, men den såg ja förra veckan! Haha ;p Tixmongot. så kul! Idag kom syster hem från Grekland oxå! Hoppas hon haft de sjukt bra! :D ska prata m,e henne nån dag så hon få berätta :)

nej nu ska ja kika lite innan ja ska laga mat. ciao påer


grattis mormor!

Grattis världens bästa mormor på födelsedagen! Hoppas att den blev någorlunda bra nu me mig och bror sover här, presenter och besök :)

dagen idag ha vart allt annat än bra. eller ja, ja ha inte så mycke att klaga på - men den ha vart seg som fan !
MEN, nu är den över! och imorn är de bara onsdag, sen torsdag å fredag rinner oftast iväg. nu ha ja nyss käka potatisgratäng å kälknul. godaste maten ja vet! sen snart bli de nutellatårta som ja bakat (h) k00lt. Ska strax fortsätta plugga till asienprovet. Asså shiiiiiiiiiiiit, ja pallar inte. MEN bara tre dar kvar, sen är de över!

Just ja, nästa onsdag efter mötet i stan ska ja dra på JB å sitta modell åt Natalie som ska göra klipprov! Askul, då ska hon klippa mig som provet då :D ja ha inte klippt mig på ett halvår drygt, så de behövs!

nej nu ska ja plugga lite innan vi ska fika lite.

c i a o

somewhere only we know

Häj! Ha inte hunnit skirva nått idag, för ja ha inte suttit vid datan nått sen ja kom hem. Ja satt ju på skolan en sväng, men ja hade inge intressant att blogga om då. När ja kom hem va mom här å baka kakor tiss hennes födelsedag imorn! :) Sen idag ha ja duscha, laga mat, fördrivit tiden me lite allmänna saker :] Nu ha ja nyss bakat nutellatårta till mom imorn =) den vart inte så vacker asså .. men vafan, allt blandas i magen! på tal om magen, mensverk. herregud, de ha blitt mycke värre på sistone ;o nu laddar ja ner seterra för att kunna träna på asienprovet som är på fredag. hjälp! ja kan ingenting. afrika och europa va aslätt, men asien vägrar fastna! va är de här? idag sista timmen såg vi konsert på centrum. ett tribute band till led zepplin. HAHA kan ja bara säga. asså han va ju duktig på å sjunga osv, men vilka kläder! OCH FÖR ATT INTE TALA OM ''DANSEN''. Jag och peliss satt å dog där bak! Haha. Anyway, imorn måste ja kliva upp halv sju redan! mam ska på morgonmöte så hon ska va där sju. så då måste ja gå ut me vovven halv sju. KLÄDER KLÄDER KLÄDER säger ja bara. bror ha sagt att han ska följa, men vi få väl se hur de bli me den saken imorn när han säger ; ja tänker inte kliva upp nu, är du dum i huvet eller?  ja, som sagt - vi få se hur de bli me den saken! men nu är äntligen måndag över. JAG HATAR MÅNDAGAR. Då vet man att man ha HEEEELA veckan framför sig. Fast imorn är inte heller så nice. TYP hela veckan framför sig, + friidrott på idrotten. yippiyey. NOT.

nu ska kolla lite snabbt här, sen ska ja lägga mig framför tvn me lite mysfika å en värmekudde på magen!

ciao



LISTA SNODD AV EHLINN.BLOGG.SE

Tre frågor om förhållanden
är du singel? - aa
tror du på kärlek vid första ögonkastet? - jo fan
har du varit kär i någon? - ja

Tio frågor om dig själv
namn? - Moa Malmberg
när fyller du år? - 11 april.
några piercingar? - ears
har du på dig just nu? - underkläder, tofflor & mjukiskläder
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - mys & glada miner av nära&kära
vad tycker du mest om hos dig själv? - att ja är grym på engelska
vad är du bra på? - engelska
vem älskar du mest på denna jorden - mamma
sover du hellre själv än tillsammans med någon? - beror på med vem


10 frågor om dina vänner
vem vet allt om dig? - de är bara jag som vet allt. men mest vet nog johan
vem är den roligaste av dina vänner? - peliss
vem är snyggast av dina vänner? - alla är snygg.
vem är mest partyprisse? - peliss elr anlie
vem är den du helst har filmkväll med? johanhedström
vem av dina vänner är mest "evil"? - va?


10 Frågor om din familj
vem står dig närmast? - mamma
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - har bara en
vem är farligast i din familj? - haha izzyfan
vem ser roligast ut i din familj? - haha ingen ser speciellt rolig ut. jag, på morronen
vem är coolast? - spike ftw
har ni något husdjur? - aa, tre
vem har du mest gemensamt med? - mirja
vem står för underhållningen? - max elr izzy
vem sover du oftast med? - mig själv
roligaste kvällen med familjemedlem? - vet inte, händer inte så ofta


10 frågor om idag
vad har du gjort? - idag ha ja gått i skolan, yey
har du varit glad idag? - nån gång ha ja väl skrattat
har du varit ledsen idag? - mh
har du gjort något bra idag? - ja, ha ladda ner seterra x]
vad ska du göra nu? - kolla bdb, facebook å plugga seterra
har du gjort något dåligt idag? - ja
vad har du ätit idag? - massvis
vad händer imorn?- skola :[
går du i skolan? - Jo ...
Har du varit i skolan idag? - ja, jag ha ju de.


ANNAT
Hur mår du just nu? - åt helvete
Har du piercat dig? - aa i öronen


TELEFON/MOBIL
Vem ringde dig senast? - mamma
Vem ringde du senast? - mamma
Vem sms:a till dig senast? - daniel 
Vem sms:a du till senast? - daniel


ÖVRIGT
Är du hungrig nu? - Nix
Vad är klockan nu just nu? - 20:14
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - bdb, blogg


FAMILJ
Hur länge sen var det du träffa din morsa? - 20 min
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - 7 år


ÖVRIGT
Gillar du punk? kansmke?
Har du sminkat dig idag? - aa
Isåfall, vad för smink? - mascara, puder
Vad har du på dig för trosor just nu? - ett par röda
Hur ser dem ut? röda
Vad har du för bh/topp på dig just nu? - en vanlig

Hur ser den ut?
-vit me svart spets

MUSIK
Lyssnar du på musik just nu? - aa
I så fall, vilken låt för tillfället? - hollywood whore - papa roach
Vad gillar du för musik? - massvis

KLÄDER
Har du fler än 4 linnen? - aa
Har du fler än 3 jeans? - Jo
Har du fler än 5 tröjor? - yes
Har du röda-trosor? - aa
Har du en vit bh/topp? - aa
Har du en svart bh/topp? - aa


SMINK OCH HÅR
Använder du mascara? - aa
Använder du Wax? nix
Använder du ögonskugga? - nep.
Använder du kajal? - aa
Använder du hårspray? - nä
Använder du volymspray? - nä
Andänder du mousse? - nope
Använder du deodorant? - ja, everyday!
Använder du skinspray? - nmej
Använder du parfym? - aa ibland
Använder du läppglans/läppstift? - lypsyl?
Använder du brunkräm? - nä
Använder du rouge? - ibland
Noppar du ögonbrynen? -aa.
Uppsatt hår eller hängande? - hängande
Plattar/lockar du håret varje dag? - noppps
Duschar du varje dag? - nä
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? - nej, palla ;s


KÄRLEK
Är du kär just nu? - gandalf
Har du kysst någon idag? - nä
Har du ett förhållande? - nä
När går gränsen vid otrohet? - puss
Är du romantisk? - nä, not really
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - jo.
Vad hette din första flickvän/pojkvän? - riktiga, johan
Hur länge höll det? -  1 år och 3 månader
Hur länge var ditt kortaste? -
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - ja bor på hammarn, förhållande
Har du varit tillsammans med två samtidigt? nä
Är du en bra pojk/flickvän? - no idea.
Vem sov du senast bredvid ? - mig själv
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhållande med? - aa
När fick du din första kyss? - riktiga kyss eör puss? isf typ 10/11
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - öh kanske 25 26?
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - hahaha nej fan heller!
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - kanske.
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? - dumpat ..
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? - dangerous


i would walk a thousand miles

assååå, ja ha fet söndagsfeeling nu i hela kroppen. precis sett priviliged, sen så sitter ja här nu, ska strax fika lite å ta fram kläder tiss imorn (sånt jag ALDRIG hinner samma morgon ). fryser om händerna å ha mensverk ;o no good combo. mams baka kakor för första gången i hela sitt liv asså, vet inte va som flygit i hon :o de luktar hur gott som helst iaf! ska dra ner å kika va hon håller på me för fuffens strax! men först ska ja kolla igenom bdb. SHIT va alla ladda upp hela tiden. :o själv suger ja på att ta bilder, måste bli bättre så ja ha nått att visa här på bloggen! skärpning. men nu får ni ingen bild, för ja måste nämligen ta å göra nått åt mitt s.k hår. de bara faller av hur mycke hår som helst. ja svär, hela dan ha ja gått å plocka hår som ja tappa. ja vet inte va de bero på? kan de vara för att ja ALDRIG gör inpackningar, å ALDRIG klipper mig? verka lurt allså. men förhoppningsvis få ja klippa mig snart då natalie ha tid. kom igen, mitt hår ser inte bra ut nu asså.

måndag imorn. YEY. när ja kommer hem från skolan ska ja baka tårta åt mom iaf :] ja vill oxå fylla år, ha nyår, jul - NÅNTING. make som action bara. allt är så dött, de märks att de börja gå mot vinter. JAG ÄR ALLERGISK MOT VINTER. hur fan ska detta sluta?

i hope u'll turn my tears to roses

guten morgen. eller ja, klockan är halv 3 å ja vakna 8 imorse så morgon är de kanske inte längre.. ? anyway.
idag ha inte så mycke spännande hänt. ha egentligen ingenting att skriva om faktiskt. fick bara nått bloggryck om att skriva nånting onödigt som alla storbloggare skriver om tusen ggr om dan som alla verka fastna för? just ja, ja ha prov på asien på fredag. SUCK! så måste plugga idag .. jåååbit. men ´men, bit ihop. nått kulare - på tisdag fyller mom år! shit, hon beter sig och ser mycke yngre ut än va hon är asså! men ja, då blire middag å nutellatårta där :] sen kanske ja ska överraska hon lite, men jaa, min blogg är hennes startsida på datan,  så hon läser min blogg emellanåt så ja ska inte avslöja nått!

en sak ja ha funderat på är .. förut för nått år sen, tyckte jag att de bara såg trashigt ut me slitna håliga jeans. nu tycker ja att såna i stuprörsmodell är de snyggaste du kan ha på dig just nu! så ja undrar .. är ja ensam om de elr välkomnar vi vintern me bara ben å en rejäl förkylning?


mina lööövly jeans

''vi glider fram''

tjenispenis everyone. nu sitter ja här en liten snabbis för some update innan ja springer tibax under täcket igen. ha nämligen vart ute idag me folks! :D
runt halv åtta fick ja sms av fannsna2; disser fucker. VA? tänkte jag. sen få ja sms av albatross att dom vill ha ut mig. så ja drar till rampen. där är alba, christopher, fannsan2 å limpan ;] hääh fina smeknamn. anyway, så då va vi där ´tills nio. under tiden hann vi köra moppe, krascha moppe, sladda moppe, daniel å co kom, köra charader å dansa. JUSTJA, Å HA KRIG PÅ AXLARNA! ja satt på chistophers axlar, fb på johans. åsså brottades jag å fannsan. AS LÄSKIGT vi typ höll på å ramla hela tin, men de va kul som fan! :d runt 9 drog vi ner till time allihop. där blev de mest snack. sen kom flickorna å så. ja träffa dom typ 20 min sen blev kl 22 å ja frös ihjäl. så nu när ja kom hem drog ja ihop lite gottis å gick upp till sängen. FUCK va ja fryser ;o ska bege mig till värmen nuva. MEN TACK FÖR EN GRYM KVÄLL! (h) will keep it bigtime.

ciao

saturday night live

bara för att ..

TJEJER SVARA PÅ DETTA INOM 40 MINUTER,
ANNARS KOMMER DIN PAPPA DÖ IMORGON! ( för sent men men .. )

Kärleken.
Har du hittat den rätta killen? - u never know
Har du en kille just nu? - nja
Om du har/hade, skulle du tillåta honom ta på dig? - sjklart
På rumpan? - ofc
På brösten? - ja visst
Kyssa dig på halsen? - me like
Kyssa dig på munnen? - alltid
Kyssa dig på kinden? - every day
Gillar du någon? - va?
Har du vart ihop med någon för inte så längesedan? - aa
Vem var du ihop med senast? - johan
Vad heter personen du gillar? mamma
 

DU.
Går du i skolan? - ao
Har du någon gång skolkat? - ja
Har du varit i skolan idag? - nix, it's saturday vafan
Hur mår du just nu ? - mixed volume
Har du mer än 2 bh:ar/toppar? ja
Har du piercat dig? - ja
I så fall, vart? - ears pierced

TELEFON/MOBIL.
Vem ringde du senast? - mamma
Vem ringde dig senast? - mom
vem smsa:a till dig senast? - thilde
Vem sms:a du till senast? - thilde

ÖVRIGT.
Är du hungrig just nu? - nä
Vad är klockan nu? - 12.09
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - bloggen, bdb

FAMILJ.
Hur länge sen var det du träffa din mamma? - typ 10 min sen
Hur länge sen var det du träffa din pappa? - 7 år sen

ÖVRIGT.
Gillar du punk-stilen? - jarrå
Har du sminkat dig idag? - nep
I så fall, vad för smink? - nada
Vad har du på dig för trosor just nu? - svarta
Hur ser dem ut? - svarta me nån söt liten fjäril på
Vad har du för bh/topp på dig just nu? - en rosa me hängande guldhjärta
Hur ser den ut? - rosa

MUSIK.
Lyssnar du på musik just nu? - nä
I så fall, vilken låt för till? - ingen, ska strax dra
Vad gillar du för musik? - masssvis

KLÄDER.
Har du fler än 4 linnen? - aa de kan man säga
Har du fler än 3 jeans? - jap
Har du fler än 5 tröjor? - yes
Har du någon märkes väska? - tro inte deva 
Har du ReStErÖdS-trosor? - nä?
Har du en vit bh/topp? - aa
Har du en svart bh/topp? - nä
Har du märkes jeans? - ja
Har du märkes tröja? - nä
Var brukar du handla kläder? - typ gina, cubus, bikbok, mfl

SMINK & HÅR.
Använder du mascara? - aa
Andväder du WaX? - nä
Använder du ögonskugga?- nix
Använder du kajal? - aa
Använder du hårspray? - nä
Använder du volymspray? - nä
Andänder du mouse? - nope
Använder du deodorant? - självklart
Använder du skiinspray? - nä?
Använder du parfym? - a om ja inte duschat på morron så ja ha lotion
Använder du ögonfransböjare? - aa alltid
Använder du täckstift? - nä
Använder du läppglans/läppstift? - nä, lypsyl?
Andänder du brunkräm? - nix
Använder du rouge? - ibland
Noppar du ögonbrynen? - aa, vill inte se ut som en vilde
Uppsatt hår eller hängande? - hängande
Plattar/lockar du håret varje dag? - nej fan
Smörjer du in hela kroppen varje dag? - oftast
Målar du naglarna (händerna)? - aa NAGLARNA. vem fan måla händerna? ;s


welcome to the real world now

tjollahopp. dagen ha vart chill. första riktiga skoldagen me lektioner enligt schema idag. de va faktiskt soft, dagen flöt på snabbt! :] de spöregna när skolan sluta (och när den börja) så ja fick skjuts imorse av mom, sen skjuts av peliss på moppen hem  :P haha en aning blöt blev man ju :p när ja kom hem blev de fika, tv, tv tv. sen nu ha ja käkat och nyss varit nere å snacka me ida som kom hit för att säga hejdå - för imorn kl 8 drar hon till vackra varma turkiet! om jag är avis? NEJ FAN, ja vill inte ha svininfluensan. Och att de är sol, turkar, god mat och problemfritt är ingenting jag tänker på. nejnej, som sagt -  jag är INTE avensjuk :( Men men. nu ikv eftersom de regna blir de film å så bara :) hoppas på bättre väder imorn ! Fick sms av syster nyss, hon är på bättringsvägen från svininfluensan! så skönt att höra! <3 andra syster är i grekland å njuter, hoppas hon slösar på handspriten!
anyway, veckan ha vart bra, ha blitt bättre i förkylningen =) nu ha ja inge mer att säga än ; jag längtar tills julafton, och inte minst till NYÅR. Ett nytt år, nya möjligheter! Att få stryka de här skitåret ur min lilla berättelse.

movietajm, ciao

maybe we can start a new phase

hej folks. nu ha ja nyss busa me vovven ute lite. ha målat caféterian idag, så slutade vid 1 :) fulaste färgen ja svär, den är typ vit-grå-blå. sjukhus/kullstaskolan blandning, missfärgad vit, ja, ni fattar. anyway. igår målade vi grundfärgen på fixaskolan dag. de va soft, lätt att ja hade bästa jobbet! sen igår kväll gick ja å christopher ut me vovven, sen åkte vi till johannyman å grilla hos han :) julia&malin va också där, mys. runt halv nio åkte ja hem, sen blev de bara att ta de lugnt liten egen tid, sen halv elva hade jag däckat. vakna upp pigg å alert imorse. så nu sitter jag här och väntar på brosh. :] imorn är de fredag = HELG. yesyesyes. även att ja fick reda på att vi ha prov för asien på fredag. nonono. men men, ja få öööva. asien är den världsdel ja kan minst om, typ. men ja, nu blire fika sen brothertime.

pussåkramskumbanan.

RSS 2.0