spa spa, spa varje da'

Nejdå, jag går inte på SPA varje dag. Faktum är att jag har aldrig vart på spa i hela mitt liv :o Men faktiskt så fick ja presentkort 1500 på spakliniken i födelsedagspresent, så idag ska jag & mam ringa och boka våra behandlingar. JAG LÄNGTAR !!

Imorse var det ett helevete att ta sig upp ur sängen. Efter nattens bravader och korta sömn var jag helt slut. Idag ha vi haft show för 3-5 kullsta, järå & hansåker. De gick bra. Fast jag är så trött och stel så ja va inte direkt i teater form. Men de ska bättras på för kvällen, för då äre ju trots allt sista showen, the final shot! Nu jävlar lyfter vi centrum!

Ska kila på konfa om två timmar, tänkte ta och lägga mig och sova en stund innan. Eller vila iaf, så jag orkar med allt. Vi ska gå igenom avslutningen en gång till - yippiyey. Men jag få tänka att de är sista gången innan avslutningen, sen slipper man skiten. SKÖNT. Plus att jag är ledig imorn för musikalen, så då gör de inget om jag bli uppe sent ikv :) Älskling kommer ju också och tittar ikväll. PINSAMT, jag spelar ju en man i en av rollerna. Stackars Johan ..

Nu ha ja ätit upp lunchen, blev värsta buffén ju! Också hör jag hur de blåser ute, hugaligen. Jag kryper nog ner under täcket och flyger iväg ett tag.

Ciao sötisar,

tell my mother, tell my father - i've done the best i can

förlåt för dålig uppdatering. varit mycke i veckan. musikal hela veckan ! de ha vart helt sjukt. grymt kul! jag är så stolt över alla som är me i musikalen, dom är så grymma! världens bästa gäng alltså, och trots att jag inte gillade annie från början - vi ha gjort den så jävla bra! keep going, bara två shower kvar. nu sätter vi dom! (y)

hur mår jag då? jo tack jag har ont i halsen, annars är de bra. lite mycke bekymmer att tänka på, men jag tar mig igenom en dag i taget tack vare alla söta människor i min omgivning.

idag har jag haft konfa genrep. de är ju avslutning på söndag! men de kommer gå bra, tro ja. hoppas ja. :)



tudilooo.

never gonna let you take my world from me

Alltså, ingenting är sig likt. Kanske är de bra? Kanske är de här vad alla behöver, vad jag behöver, för att kunna börja mitt liv på riktigt? För att kunna skapa min identitet, vem jag är, kommer vara i resten av mitt liv? Förändringar kan lika gärna vara nått bra, som något dåligt. Allt som ha hänt nu på slutet, jag har inte sett nått ljus alls. Men efter regn kommer solsken, så jag försöker se de här som en stor kris bara. En svacka i mitt liv. För vad är ett liv utan dramatik, blod & tårar? Nej precis. Jag kan inte sätta ord på mina känslor, hur jag mår just nu. Det som hänger med mig vart jag än går, det som gör min jobbiga vardag ännu jobbigare, det som får mig att bli ett monster och såra dom jag älskar mest. Never gonna let you take my world from me. Nu ha de regna länge, och jag kan knappt bärga mig efter solsken!

Helgen ha vart grym. Spenderats me lillasyster och så. Vi ha haft de riktigt mys, de va längesen. Även skapat sommarplaner! Sommarn kommer bli bäst om allt går som planerat! Men om jag känner mig själv rätt kommer de bli många om och men innan planen faktiskt händer. Haha. Men jag ska ta en dag i taget. Nu är mitt mål att lyckas sova ända tills väckarklockan ringer imorn bitti. Ja, det är ett bra mål.


Och jag vill bara säga tack, tack till min bästa vän Elin Strömberg. Trots att hon har sina brister som alla andra, är de något speciellt som gör att hon alltid är lika fantastisk. Jag älskar dig, we'll make it through.

can't forget to breathe slow

Okej, nu va de pinsamt längesen ja skrev här. Så ja känner att eftersom ja äntligen ha tid kanske ja borde uppdatera mig lite.

Varför jag är hemma såhär tidigt? Jo, för ja ha världens verk så ja klarade inte av att va kvar på skolan. Men duktig som ja är har ja tagit me mig de vi skulle göra på de här lektionerna. :) Idag fick ja reda på mitt matteprov, 19/20 (y) Engelska provet va lika bra de med, 122,5 / 128. Jag är riktigt stolt över mig själv! I skolan funkar allt skitbra, synd bara att de är så jävulskt drygt att vara där bland alla siffror&bokstäver. Varför kunde inte skolan va lite mer regnbåge med hästar&elefanter? Det skulle få minst hälften av eleverna att se skolan från den ljusa sidan. Men nu ska ja inte klaga, jag har ju trots allt bara 7 normala skoldagar kvar. Hela nästa vecka är de ju musikal. OMGOMGOMGOMG. Jag kommer dö, jag klarar de inte. Jag behöver ett support-team på minst 10 pers som stå där bakom kulisserna och peppar mig. Nån frivillig?
På tal om skolan är de ju bara imorn vi går sen är vi ledig resten av veckan. Lovely. Jag ska till stugan jag, de ska bli mys!

Idag när ja cykla till skolan, trots kylan, kom jag och tänka på en sak. Nyss va de faktiskt snö, herregud va tiden har gått fort de sista månaderna. Nyss va de snö, folk grämde sig för att gå ut och hämta posten, och att ta sig till skolan levande va ett lika stort helvete som att åka skridskor på idrotten. Men nu, nu är alla ute, man känner dofter av grillat och nyklippt gräs och ser småbarnen va ute och hoppa studsmatta. Ja, sommarn har tagit oss med storm, och det bästa av allt - den har knappt börjat!

Konfalägret i helgen va så sjukt roligt. Vi gjorde allt från bibelstudier till blåmärken&bulor. De minnen jag har därifrån kommer ja inte glömma i första taget, och den nya kontakten med alla människor - snacka värt. De var hur fint som helst på Gålsjöbruk, och trots att rummen va hur unfashion som helst, så va de riktigt mysiga. Och för att inte tala om frukostbuffén! Nu verkar min kungliga frukost här hemma som en fis i universum. Jag tycker att alla borde konfirmera sig. Inte för att man tror på gud eller vill lära sig om jesus och hans bravader - utan för gemenskapen. För alla minnen, alla ögonblick man aldrig trodde man skulle få uppleva. Nu låter jag säkert hur töntig som helst, men det är faktiskt sant.

Det blir mycke olika saker jag skriver om i de här inlägget. Just eftersom ja ha skrivet så lite på sistone. Mycke ha hänt mellan mig & mina vänner, ovänner, bekanta. Man märker att de är nu folk bildas, det är nu dom väljer personlighet för resten av livet. Det är nu jag märker vilka mina riktiga vänner är. Alla förändringar ha inte vart bra, nej långt ifrån. Men på nått sätt, är jag ändå glad att de händer. Att äntligen få veta vem någon är, och inte behöva oroa sig för att den ska förändras. Trots att man kan räkna mina vänner på en hand just nu - är jag ändå glad att de är er jag har. Tack. <3

Nej men gud va dramatiskt det här blev, nu ska jag nog ta mig nått gott att äta och kolla på lite tv. Ciao,

ju-ju-ju-just dance.

Yeps. Idag är de sista dagen för dansen. Sen dröjer de enda tills höst igen innan man få shaka rumpan i dawes danslokaler. Men inte ska jag sörja, för jag kan dansa hur mycket jag vill nu i sommar, då man är ledig dagarna i enda!
I fredags åkte vi med Jimmy in efter skolan. Han va riktigt snäll somskjutsa oss (: Genrepet gick bra, men vi kollade inte på hela,trots att vi hade velat. Men jimmy stod och väntade utanför då vi dansat så då for var och en hem till sitt. Jag drog till frösön och käkade middag. Sen blev de data&tvmys hela kvällen.
Igår mötte jag upp porr på stan. Vi gick runt och klolla på kläder och käka glass! Härligt väder! Sen for vi ut till lillänge med hennes mam & co, och köpte skor. Jag är lite pank så jag köpte inga,men porr köpte två par superfina! Jag drog hem igentill frösön och åt lunch, sen mötte jag upp porr i stan igen för att bege oss tillfolkets hus. Där hade vi första showen, gick hur bra som helst. Efter de följde jag med henne hem och där va jag ett tag innan jag for hem och käka. Sen kutade jag ner till bussen och for tillbaks till porr. Vi va ute och lekte, (a) gick på lillänge och va söta, och kolla på SatC! :) Vid 8 drog jag hem till mig, sen spenderades kvällen med mys, tv, data & tlfn. Lite engelska hann jag klämma in oxå! Idag vakna ja runt 10, så sen dess ha ja käka frukost, kolla på tv, käka lunch och nu ska ja strax dra in till stan för att fara bort på folkets hus. Show nr 2 kl 15.00 idag. De bli tight schema eftersom vi ha sista showen kl 19.00 och vi ska va där 18.00, men ja få kuta hem och laga mat, passa bussarna perfekt å jaa, då ska ja väl ändå hinna!

Nej, nu ska jag kila.

anders-olof musical

Nu är de bara tre veckor kvar till premiär! De är fortfarande mycke och göra tills dess, men jag kan iaf mina repliker nu! Idag hade vi heldagsträning på centrum, så alla vet i princip hur musikalen kommer gå till nu :)

Jag stack vid 1 tiden, för då skulle jag dra in till stan. Offa skjutsade mig till stugun ( mammas jobb ). Jag ha sträckt ryggen, så då fick ja ligga i deras superproffsiga massagestol i 15 min. Shit va skönt de va. Jag ville typ, stanna där föralltid. Jag må mycke bättre i ryggen nu iaf, posetivt! =)

I stan gick allt bra, hann träffa älskling en sväng åsså (:

Nu när ja kom hem lagade jag mat, tonfisksallad. SÅ GOTT, ja hata att dom tagit bort de från matlistan i skolan :(
Nu ha ja nyss packat min stora väska proppfull! Jag ska ju in till stan efter skolan imorn, och stanna där till söndag kväll. Ha dansuppvisning hela helgen, så ja ha masssa saker me mig ;p GRYMT KUL de kommer bli i helgen! Shit, tur att jag stå på andra raden och inte första. Jag är lite scen-nervös. hehehe.

Och jag vill bara säga tack, tack till min kära vän Elin ''Peliss'' Johanna Erika Strömberg. Som alltid få min dag att lysa, hur grått de än är på himlen. Jag älskar dig, bff.

de borde alltid va tre dagars ledigheten

En vanlig människa hinner inte samla krafter på endast två dagar. Men nu i helgen när man varit ledig tre, man känner verkligen skillnaden. Man känner hur man hinner återfå energi för att klara en ny vecka. Ja, jag tycker att nästa parti som vinner borde införa en till dags ledighet.

På tal om helg. Fredagen va en riktig seg dag. Jag typ gjorde i princip ingenting mer än sola, gick ner på affärn och handla åt mams, åt, kolla på film. Ja tänkte va me porris, men hon va aldrig ute så de blev inge. Men en sak som gjorde dagen guld värd va när lilla Emma ringde och fråga om jag hade ketchup hemma. Haha, ja hade så tråkigt att de där ögonblicket blev rent guld. :p Igår åkte jag till älskling, kom dit vid två ungefär. Då käka ja lunch, sen hela dan hoppa vi studsmatta, spela volleyboll, cyklade, kolla på film och mös. Justja, vi käka på pizzan åsså. Smarrrigt. Vi va barnvakt hela dan eftersom johans föräldrar hade åkt och tagit in på hotell för johans mamma fyllde år. Så mysigt, jag vart avis.
Imorse vakna vi runt kvart över nio av att findus (katten) stod och mjaua utanför sovrummet -.- De kan verkligen förstöra ens humör. Men anyway, vi klev upp och käka frukost. Sen ha dagen spenderats me oth, studsmattebyggande, fotboll och ja, va söt mot varann. :)

På tisdag är de sista danslektionen. Shit va fort de ha gått den här terminen :o Dansuppvisning hela helgen, de kmmer bli sjukt kul!

Nu ska ja fika, buona sera

valborgsmässoafton tvåtusennio

Ja, vad ska man säga? Kvällen va lika sjuk som man förväntat sig, det var lika mycke alkohol som man förväntat sig, och alla var lika glada och sociala som man förväntat sig. De hela va bra, fast de va så sjutk jävla kallt ute. Vid 12 åkte jag och älskling hem pga kylan. Fifasiken. Men kvällen var bra iaf, tack alla människor som va där. :)

Idag vaknade ja halv elva. Shit, sist jag sov så länge va i julas. Skönt iaf. Sen dess ha jag följt älskling på affärn, solat och suttit här. What a life I have. Tänk om jag hade bott i en stad, då hade jag kunnat gjort hur mycke som helst en dag som denna. Men de gör jag inte, för jag bor i en liten by som knappt finns på kartan, en by med 2000 invånare, en by som heter Hammarstrand, aka Platsen Som Gud Glömde. Men snyft på mig, jag ska inte sitta här och va emo. För de finns ju faktiskt folk här som kan göra vardagen till de där extra, folk som kan liva upp stämningen till max. Men frågan är, vart håller dom hus?

RSS 2.0