godmorgon, godmorgon kerstin

God morgon sverige. Vaknade 12.05 idag, men de är kanske inte så konsigt eftersom jag somnade kl 4 imorse .. MEN, de va skönt att sova så länge =) Idag är sista dagen här. Buhu, jag vill verkligen inte åka hem :( Jag kan stanna här en vecka till, utan problem! FAAAAANNNN.

Igår drog jag och sofie till festivalen vid 7 tiden. Liite för tidigt, inga folk alls och de va bara några dåliga förband som spelade. Sen blev de kallt så vi gick och mötte sassi som skulle till krogen och hon gav mig andra kläder, så de va skönt :) Sen gick vi tillbaka och då hade mer folk kommit, sen efter de blev klockan 21.00 och de va dags för Måns Zelmerlöws tur att inta scenen! Lite diva är han nog eftersom han lät oss vänta 20 min innan han kom ut på scen. Snygg som fan började han sjunga och dansa så jääävla sexigt, och sen vart man helt förtrollad trots att jag inte ens va pepp på att se han först. Efetr en grym show och ett bultande hjärta gick jag och sofie runt och träffade hennes vänner :) Ingen sa hej, men alla verkade glad att träffa henne iaf :] Lite gamla kärlekar fick ja träffa oxå ;) hähää. Nej, men efter mycke socialism gick vi och tittade på e-type! Jag ha hört 2 låtar me han i hela mitt liv, och just dom spelade han! =) Han är gammal, sliten och ha samma frilla som för 20 år sen. MEN, han hade eld på scenen, grymma brudar i läderbyxor och han va lika haj på att sjunga fortfarande! Vilken man. Sen gick vi ut och träffa massa kompisar, och resten är historia. Haha, nejdå. Men de va riktigt kul efter de och sofie och jag drog hem vid 2 tiden. En lyckad kväll helt klart!
Och vad som hände när jag kom hem, jag menar varje ord. Tänk på att man måste mötas på hälften, det är inte bara att ge eller ta.

Kommentarer
Postat av: Sofie

Bra dag, riktigt bra!

2009-07-05 @ 13:13:49
Postat av: fanny

men ¨åååååh, vilket lyx :D:D

2009-07-05 @ 13:54:13
Postat av: tove

Tacktack! Och visst kan jag det! :) någon gång jag får lite tid. Bara att säga hur du vill ha så kan vi nog fixat!

Ja, det gör väl det ibland. Men desto skönare är det att komma tillbaka sen igen. Tror jag.

Som mitt nya motto: "Hä ordna sä"

2009-07-05 @ 15:16:08
URL: http://tovelaurin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0