don't follow me down with my sorrow

Efter en 7 h hemresa sitter jag här och ha nyss käka. Sliten och glad efter helgen. Försöker lite snabbt dra igenom alla tusen updates här också, måste hinna till mormor och duscha och packa upp så jag har kläder tiss imorn. Helgen ha vart grym.
När vi kom till sthlm i fredags drog vi på tacobaren och käka och träffa kusin! :) Sen efter de gjorde vi lite ärenden och drog sen för en fika på ett mysigt café i stan. Efter det kom Lena och hämtade oss sen åkte vi hem och lämna väskor, fixa oss osv för KENT. Konserten va awesome och vip va grymt. Träffade dom efteråt (y) Vi kom hem igen runt halv 1 tiden, så då va de bara att lägga sig för båda hade sjuuuuuukt ont i ryggen efter dagen.
Igår drog vi på stan och shoppa, samt träffade mirjas kompisar. De va nice :) På kvällen handlade vi lite gottis och såg på film, spelade monopol kredit & va heeeeelt störd med massa bilder. Gjorde marsánswiss också. Hahah. Vi somnade runt 2 och vaknade 8 imorse av att henrik kom hem från lanet? MIN UNDERBARA DRÖM OM EN MR. HANDSOME stördes, vilket inte var okej. MEn men. Sen idag drog vi in till cityterminalen, gick runt lite där sen buss för hela slanten.
Sjukt grym helg med andra ord. Och ingen helg utan bilder ;









Kommentarer
Postat av: MAMS

ni verkar ha haft en rolig helg, tänk om du kunde vara så avslappnad hela tiden och bara njuta o ha roligt.. puss

2010-03-01 @ 10:37:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0